Η NUXE Καλωσορίζει μια νέα εκδοχή της εμβληματικής σειράς Nuxuriance Ultra

Η NUXE αποκαλύπτει τη σημαντικότερη αντιγηραντική καινοτομία της: ALFA [3R] TECHNOLOGY

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και η εταιρεία φυσικών καλλυντικών NUXE, παρουσίασαν την νέα, βελτιωμένη εκδοχή της αντιγηραντικής σειράς Nuxuriance Ultra μέσα από μια μοναδική εμπειρία που δημιούργησαν στις 18 Σεπτεμβρίου, στον Πολυχώρο Kimera Hall, στη Λευκωσία.

Το πρωινό event ήταν αφιερωμένο στην αυτοφροντίδα και την ομορφιά, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά την καινοτόμο προσέγγιση της NUXE στην αντιγήρανση.

Με κεντρικό σύνθημα, «Ανακαλύψτε την αντιγηραντική καινοτομία που είναι πιο αποτελεσματική και από τη ρετινόλη».

3

Η εκδήλωση προσέλκυσε εκπροσώπους των media και influencers, οι οποίοι ενημερώθηκαν διεξοδικά για τα φυσικά συστατικά και τα οφέλη της νέας σειράς.

Η Nuxuriance Ultra, εμπλουτισμένη με τη νέα τεχνολογία ALFA [3R] TECHNOLOGY, υποστηρίζει την επαναφορά, αναζωογόνηση και ανανέωση της επιδερμίδας, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα σε μόλις έναν μήνα.

6

Η πρωτοποριακή φόρμουλα της σειράς περιέχει βιολογικό εκχύλισμα αλφάλφα, φυσικό υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα Hemerocallis, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία ALFA [3R], προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για πιο λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα όπως κρέμες προσώπου και ματιών, καθώς και ορό για μαύρες κηλίδες, εξασφαλίζοντας ολιστική φροντίδα με εγγυημένα αποτελέσματα.

5

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η συμμετοχή της καταξιωμένης Φρόσως Αντωνίου, ειδικής στην αισθητική προσώπου και ιδρύτριας της Mindful Skincare Practice, η οποία μοιράστηκε με το κοινό πολύτιμα beauty tips και έξυπνα hacks για μια πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Αντωνίου πραγματοποίησε ένα διαδραστικό session, παρουσιάζοντας την καινοτόμο σειρά Nuxuriance Ultra και δίνοντας αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει τη νέα τεχνολογία για να ανακαλύψει εκ νέου το «μυστικό» της νεότητας.

2

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην Έρευνα και Ανάπτυξη της φυσικής κοσμετολογίας και περισσότερες από 40 πατέντες, το εργαστήρι της NUXE προσπαθεί διαχρονικά ν’ αγκαλιάζει και ν’ ακούει τις γυναικείες ανάγκες, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που φτιάχνονται με τη δύναμη της φύσης.

7

Η Nuxuriance Ultra φέρνει την επανάσταση στην αγορά της αντιγήρανσης και αποτελεί ακόμα μία απόδειξη πως η NUXE παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να συνεχίσει δυναμικά να προσφέρει μόνο τα καλύτερα για κάθε γυναίκα που ξέρει ν’ αγαπάει τον εαυτό της.

Η παρουσίαση της νέας σειράς αποτέλεσε μια αληθινή εμπειρία ομορφιάς, ενισχύοντας τη φήμη της NUXE ως πρωτοπόρου στον τομέα της φυσικής αντιγήρανσης

4

Δειτε Επισης

Η NUXE Καλωσορίζει μια νέα εκδοχή της εμβληματικής σειράς Nuxuriance Ultra
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
#EuropaDonna Κύπρου: Στις 5 Οκτωβρίου, στην 20η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα περπατήσουμε μαζί
Η Calvin Klein επιμελήθηκε τις εμφανίσεις του Jeremy Allen White και Idris Elba στα #EmmyAwards2024
«Φακέλωσέ το....σπίτι σου!» Ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ανά το παγκόσμιο ως ο «Μήνας Λευχαιμίας»
#EmmyAwards 2024: #Shōgun, #Bear, #Hacks και #BabyReindeer στους μεγάλους νικητές της βραδιάς!
Θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος – Αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους
Το κόκκινο χαλί στα #MTVVMAs 2024! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη
#MTVVMAs 2024: Η λίστα των νικητών & τα Live act - Σάρωσε η Taylor Swift - Τιμώμενο πρόσωπο η Κaty Perry
Καλεσμένος στο πάρτι της σειράς #EmilyinParis του #Netflix στην Ρώμη, ο Λάκης Γαβαλάς