Η φυσική λύση ενάντια στις ατέλειες "Just Bee Clear" από την Apivita

H ΑPIVITA, η εταιρεία φυσικών καλλυντικών γεννημένη από τις μέλισσες και με την υπογραφή της επιστήμης, παρουσιάζει την τελευταία της καινοτομία, JUST BEE CLEAR, τη νέα φυσική σειρά προσώπου, σχεδιασμένη να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής, χάρη στην αποκλειστική αντιμικροβιακή Πατενταρισμένη propolis AmC.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η ΑPIVITA («η ζωής της μέλισσας») ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από δύο φαρμακοποιούς (Νίκη & Νίκο Κουτσιανά) πρωτοπόροι στη βιώσιμη ανάπτυξη και γοητευμένοι από την κοινωνία των μελισσών.

Ενθυλακώνοντας την πεμπτουσία της κυψέλης στα προϊόντα της, η APIVITA προσφέρει φυσικά προϊόντα με την υπογραφή της επιστήμης για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

Οι συνθέσεις της APIVITA, που προτείνονται από ειδικούς σε θέματα περιποίησης της επιδερμίδας ανά τον κόσμο, αξιοποιούν τη δύναμη των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντων μέλισσας σε συνδυασμό με φυσικά δερματολογικά ενεργά συστατικά, για αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα.

Για περισσότερα από 45 χρόνια, η APIVITA επικονοιάζει μια φιλοσοφία αειφορίας και ευθύνης με απώτερο σκοπό την επίτευξη της ομορφιάς που σέβεται τη φύση και τον άνθρωπο.

Ως ηγετικό μέλος της B Corp, η APIVITA δεσμεύεται να βοηθά στην αναγέννηση 1 δισεκατομμυρίου μελισσών κάθε χρόνο μέσα από δωρεές και προγράμματα ευαισθητοποίησης για την προστασία τους. JUST BEE CLEAR

Ανακάλυψε τη νέα φυσική λύση ενάντια στις ατέλειες με την απλή ρουτίνα 3 βημάτων, ενισχυμένη με 2 ισχυρά ενεργά συστατικά: η νέα Πατενταρισμένη propolis AmC σε συνδυασμό με το Φυτικό σαλικυλικό οξύ.

Η JUST BEE CLEAR εξασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα και υψηλή ανοχή της επιδερμίδας, με εξαιρετικά καθαρές, ανάλαφρες και δροσερές συνθέσεις, για την αποκατάσταση της υγιούς της όψης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πατενταρισμένη propolis AmC: Η πρόπολη είναι η πιο ισχυρή αντιμικροβιακή δραστική ουσία στον φυσικό κόσμο, γνωστή εδώ και αιώνες για τις αξιοσημείωτες ιδιότητές της.

Η σύγχρονη επιστήμη έχει επικυρώσει και αποδείξει αυτά τα πασίγνωστα οφέλη, με πολυάριθμες δημοσιευμένες μελέτες.

Η APIVITA, με 45 χρόνια εμπειρίας στη μελέτη αυτής της ουσίας που προέρχεται από τις μέλισσες, δημιούργησε μια νέα πατέντα που αποτυπώνει την υψηλότερη αντιμικροβιακή πεμπτουσία των μορίων πρόπολης: Propolis AmC.

Η απαράμιλλη αποτελεσματικότητά της έχει αποδειχθεί όταν συγκρίνεται με το αντιβιοτικό στη θεραπεία της ακμής (Οξυτετρακυκλίνη).

Πράγματι, αυτή η εσωτερική καινοτομία αναστέλλει τον σχηματισμό του βιοφίλμ C. acnes και συμβάλλει στην πρόληψη της ακμής, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα του μικροβιώματος.

Φυτικό σαλικυλικό οξύ: Εκχυλισμένο από φλοιό ιτιάς, αυτή η φυσική εναλλακτική λύση στο ευρέως αναγνωρισμένο και συνταγογραφούμενο κερατολυτικό μόριο στις θεραπείες ακμής, αποσυμφορεί τους πόρους, δρα κατά των ατελειών και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, προσφέροντας την ίδια αποτελεσματικότητα με το συνθετικό αντίστοιχό του.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΜΗ

Αυτή η ολοκληρωμένη ρουτίνα 3 βημάτων (ενσωματώνοντας την Πατενταρισμένη propolis AmC & το Φυτικό σαλικυλικό οξύ) είναι δερματολογικά ελεγμένη, μη φαγεσωρογόνος και η αποτελεσματικότητά της είναι κλινικά αποδεδειγμένη για τη βελτίωση της λιπαρής επιδερμίδας με τάση για ακμή, εξασφαλίζοντας μια υγιή, απαλλαγμένη από ατέλειες, όψη.

ΒΗΜΑ 1:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ με το GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Ένα δροσιστικό κι αναζωογονητικό gel που καθαρίζει σε βάθος, εξυγιαίνει και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την φρέσκια και λαμπερή.

459080735_1533046883979925_6781928295601338368_n

ΒΗΜΑ 2:

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ με τη ΛΟΣΙΟΝ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΟΡΩΝ

Μια ενυδατική λοσιόν που αποσυμφορεί και μειώνει τους πόρους, δρα κατά των ατελειών και απολεπίζει απαλά με 2% AHA. Η επιδερμίδα παραμένει καθαρή, ομοιόμορφη, με ματ όψη.

460439390_864266278988727_2367021708993565282_n

ΒΗΜΑ 3:

ΡΥΘΜΙΣΗ με την ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Μια εξαιρετικά ελαφριά, κρέμα-gel που παρέχει ενυδάτωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δρα κατά των ατελειών, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, προσφέρει ματ όψη, εξυγιαίνει και ενυδατώνει. Βελτιώνει επίσης τον τόνο του δέρματος με 5% Nιασιναμίδη.

460216025_1788815308591031_2068093416883167225_n

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ

  • Καθαρές και εξαιρετικά φυσικές συνθέσεις έως και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης σύμφωνα με τo ISO STANDARD.
  • Αναγνωρίζονται ως πράσινα* προϊόντα από την πιο διάσημη εφαρμογή που αξιολογεί - μεταξύ άλλων - τα καλλυντικά προϊόντα μετά από ανάλυση των συστατικών τους.
  • Διατηρούν τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα με 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία που περιέχει υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένων υλικών
  1. H ΑPIVITA, είναι περήφανη που διαθέτει από το 2017 πιστοποίηση B Corp, πετυχαίνοντας 117,2 βαθμούς, μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στη βιομηχανία των καλλυντικών.

Μέσα απ’ αυτή την παγκόσμια πιστοποίηση, η APIVITA δεσμεύεται να γίνει «καλύτερη για τον κόσμο»!

  • Το Billion Bees είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, που εντάσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας της APIVITA με το δίκτυο 1% for the Planet, αφιερωμένο στην αναγέννηση των πληθυσμών της μέλισσας και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τη σημασία των μελισσών για τη φύση και την κοινωνία. Μέσα απ’ αυτό το πρόγραμμα, η APIVITA δεσμεύεται να βοηθά στην αναγέννηση 1 δισεκατομμυρίου μελισσών κάθε χρόνο.

jbc_inov_327x533_d

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
Η φυσική λύση ενάντια στις ατέλειες "Just Bee Clear" από την Apivita
Η NUXE Καλωσορίζει μια νέα εκδοχή της εμβληματικής σειράς Nuxuriance Ultra
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»