Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν #Sasmo και στην ζωή; Έγιναν ζευγάρι μετά τους χωρισμούς τους;

Μετά τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου η σειρά #Sasmos δημιούργησε κι άλλον ένα μεγάλο έρωτα; - Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να καταβάλει κάθε μήνα στον Λάμπρο Λάζαρη – Ο όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό η Δανάη Παππά χώρισε από τον επί έξι χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ενώ πριν μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε και ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου με την οποία μάλιστα είχε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από τη make up artist παρότι έγινε γνωστός τώρα, έχει επέλθει λίγο πριν το καλοκαίρι ενώ στις αρχές του καλοκαιριού χώρισε και η Δανάη Παππά από τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Οι δυο ηθοποιοί που συνεργάζονταν στον Σασμό και υποδύονταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, φαίνεται πως μετά το τέλος της σειράς ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας #Ontime οι δυο ηθοποιοί εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι και στη ζωή επιλέγοντας ωστόσο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

sasmos-1-1-1-1035x688

Το πρωί της Πέμπτης 19/9, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τo #HappyDay ανέφερε ότι επικοινώνησε με πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στη Δανάη Παππά το οποίο διέψευσε την είδηση περί σχέσης της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

66ea81770e692

Από τη δική του πλευρά, και ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον ίδιο τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος επίσης διέψευσε την εν λόγω είδηση τονίζοντάς του πως αυτό το διάστημα προτιμά να μείνει μόνος του, καθώς είναι πολύ λίγος ο καιρός που βγήκε από τη μεγάλη σχέση που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν τη Δανάη Παππά, ρωτώντας τη για τα σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή, με την ίδια να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

«Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο. Δεν ισχύει. Βάζω μία τελεία εκεί, γιατί νιώθω ότι τα πράγματα κάπου αρχίζουν και ξεφεύγουν», απαντά ανοιχτά η Δανάη Παππά.

«Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό (σ.σ το δημοσίευμα). Δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή, είναι αστεία πράγματα αυτά», υπογραμμίζει η ηθοποιός στην κάμερα του Alpha

Δείτε το βίντεο στο 00:25' ΕΔΩ

Ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισε από τη Δανάη Παππά μετά από έξι χρόνια σχέσης και μίλησε στην εκπομπή, #Buongiorno και αναφέρθηκε σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για το πρώην ζευγάρι.

Αρχικά ο επιχειρηματίας είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι όπως ήμασταν και στην αρχή».

Και κατέληξε ο Λάμπρος Λάζαρης: «Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν αυτά στη δημοσιότητα, πουλάνε; Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ».

pappa-lazaris-(1)

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό στο γραφείο του δικηγόρου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο Λάμπρος Λάζαρης, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (στο ισόγειο διαμέρισμα από το τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Και παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος Λάζαρης δεν παραδέχεται ότι υπάρχει πόλεμος μεταξύ τους, η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα προχώρησε στο #ToPrwino σε ένα νέο ρεπορτάζ για τη διαμάχη με την ηθοποιό.

Ειδικότερα, όπως επιβάλλεται στον διακανονισμό, η Δανάη Παππά χρειάζεται να καταβάλλει από 1η Οκτωβρίου και κάθε μήνα για έξι μήνες, το ποσό των 23.000 ευρώ. Αν αυτό δεν εφαρμοστεί, ο επιχειρηματίας θα ισχυριστεί αθέτηση της συμφωνίας των όρων στο ιδιωτικό συμφωνητικό, θα γίνει έξωση στη Δανάη Παππά και διαχωρισμός των διαμερισμάτων και ο Λάμπρος Λάζαρης θα προχωρήσει σε ενοικίαση του ισογείου διαμερίσματος.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»