#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη

#SurvivorGR: Η διαπραγμάτευση των αρχηγών και η διπλή νίκη για τις «Τίγρεις» - Η στρατηγική της Ελένης που έδωσε τον αγώνα - Ο Γιάννης έβαλε τα κλάματα: «Έχω γονατίσει ψυχολογικά μακριά από τη γυναίκα μου» - Απόστολος: «Ο Ορφέας είναι κινητό ερείπιο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στις νίκες επέστρεψαν οι Τίγρεις στο νέο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη το βράδυ (18/9) επικρατώντας και στα δύο αγωνίσματα των Αετών, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την ρεβάνς τους για την διπλή ήττα που γνώρισαν στο επεισόδιο της Τρίτης και την απώλεια των εργαλείων, αλλά και των φρέσκων αυγών.

Θυμίζουμε πως οι Κίτρινοι ειχαν νικήσει και στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ εξασφαλίζοντας τη φωτιά και τις πρώτες προμήθειες.

Γράμμα που δέχθηκαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου έφερε και την ανατροπή.

Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο πρώτο επεισόδιο του φετινού Survivor, ο Γιάννης Γριμανέλης εκλέχτηκε αρχηγός της κίτρινης ομάδας (Τίγρεις) και η Ελένη Κατσάρα αρχηγός στην πράσινη ομάδα (Αετοί).

Το γράμμα που έφτασε στις δύο καλύβες ανέφερε: "Ελένη/Γιάννη, πρέπει να πας στη Σκηνή Διαπραγματεύσεων. Εκεί θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Χαιρέτησε τους συμπαίκτες σου και αποχώρησε από το νησί".

Τόσο η Ελένη και ο Γιάννης, όσο και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι εξεπλάγησαν με το γράμμα της παραγωγής. Παρά το γεγονός ότι η αποχώρησή τους από τις σκηνές τους μοιάζει προσωρινή δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, καθώς είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν και υπό ποιες συνθήκες.

Ο Γιάννης τόνισε στους συμπαίκτες του πως αν πρόκειται για μόνιμη αποχώρηση κάποιου παίκτη, τότε θα το πάρει πάνω του και θα αποχωρήσει αυτός: «Αν έρθω αντιμέτωπος με ένα σενάριο που μπορεί να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση, αυτός θα είμαι εγώ», είπε.

Παραμένει άγνωστο τι ακριβώς θα διαπραγματευτούν οι αρχηγοί των δύο ομάδων στο Survivor. Ο Στέφανος Βλάχος φοβάται την Ελένη, όπως είπε, γιατί πιστεύει ότι θα κοιτάξει να διώξει όσους δεν συμπαθεί. 

O Oρφέας δεν δείχνει να πείθεται από τη συμπεριφορά της Ελένης στο Survivor και θεωρεί ότι κάνει κάποια πράγματα για να φανεί παραπάνω στην κάμερα.

Μιλώντας στο ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης δήλωσε για τη συμπαίκτριά του: «Πολλές φορές, ενώ έχω κάνει και συζητήσεις μαζί της, δεν πείθομαι ότι δεν κάνει ό,τι κάνει απλά για να φανεί ή για να δειχτεί περισσότερο. Ίσως φταίει το ύφος της».

Στη συνέχεια, έδωσε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, εξηγώντας τι τον ενοχλεί στη συμπεριφορά της.

«Πολλές φορές συζητάμε κάτι ολόκληρη η ομάδα και πετάει κάτι άκυρο, τύπου "πάμε ομάδα" και τέτοια, που δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Είναι άκυρο τελείως. Σαν να εμψυχώνει την ομάδα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτό είναι fake», είπε κλείνοντας.

Ο Γιάννης έχει «γονατίσει ψυχολογικά» επειδή είναι μακριά από τη γυναίκα του

«Λόγω επαγγέλματος έχω λείψει πολλές φορές από το σπίτι μου, αλλά πάντα είχα επικοινωνία. Δεν κρύβομαι, ψυχολογικά έχω γονατίσει κι αγωνιστικά θεωρώ ότι ίσως είμαι ο καλύτερος παίκτης και στις δύο ομάδες. Δεν με φοβίζει η πείνα κι οι καιρικές συνθήκες, όμως, σήμερα το πρωί κατάλαβα ότι έχω μεγάλο θέμα που δεν έχω ακούσει τη γυναίκα μου να μου δώσει λίγη δύναμη να το παλέψω. Ειδικά εγώ με τη σύζυγό μου μιλάμε πολύ στο τηλέφωνό» είπε ο παίκτης του Survivor.

«Θα μου άρεσε το δάσος, αν έβλεπα σε μία άκρη τη γυναίκα μου και τις κορούλες μου. Κάθε μέρα θα ξεσπάω κι ό,τι νιώθω μέσα μου θα το βγάζω και θα πολεμάω» κατέληξε ο Γιάννης στο Survivor με δάκρυα στα μάτια.

Θυμίζουμε ότι έξι παίκτες παραμένουν στο νησάκι της εξορίας: Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Κερασιώτη, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ο Μιχάλης Κονδύλας και η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που αποχώρησε από την πρώτη μέρα και στο 3ο επεισόδιο του ριάλιτι έφαγε καβούρι για πρώτη φορά στη ζωή της κάτι που όπως είπε «ήταν σοκαριστικό».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο πρώτος αγώνας είχε ένα χορταστικό έπαθλο για την ομάδα των νικητών. Δύο κρουασάν βουτύρου για κάθε παίκτη, με τους Τίγρεις και τους Αετούς να αγωνίζονται σε μορφή μονομαχίας, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Την ώρα που το σκορ ήταν στο 4-3 υπέρ των κίτρινων η Ελένη έδειξε πως δεν είχε δυνάμεις και το είπε στην ομάδα της. Έτσι όταν η Γεσθημανή την επέλεξε για τα δεύτερα ματσαρίσματα, αρνήθηκε να συνεχίσει.

Τελικά έδωσε τη νεκροκεφαλή και τη νίκη στους αντίπαλους: «Δίνω τον πόντο δεν έχω κουράγιο να παίξω, ξέρω ότι θα χάσω. Προτιμώ να κρατήσω όση δύναμη έχω για τον επόμενο αγώνα», είπε αποκαλύπτοντας την στρατηγική της.

Παρασκευή: «Η Βίκυ συνεχώς με υποτιμούσε – Εγώ είμαι αληθινή, θα φανεί τι είναι εκείνη»

Ορφέας και John σχολιάζουν την διαμάχη τους – Απόστολος: «Ο Ορφέας είναι κινητό ερείπιο»

Οι «Τίγρεις» κέρδισαν τον αγώνα με τελικό σκορ 5-3, απολαμβάνοντας δύο κρουασάν για κάθε παίκτη, ενώ στη συνέχεια έκαναν και το 2 στα 2 και απέκτησαν και το κιτ ψαρέματος.

Η νύχτα καλύπτει το νησί, αλλά οι Survivors δεν ησυχάζουν – Συζητήσεις και… νυχτοπερπατήματα

Οι αρχηγοί αναλάβουν ευθύνες – Αφήνουν τις ομάδες τους φεύγουν για τη Σκηνή των Διαπραγματεύσεων

Trailer | 19/09/2024

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο