Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»

«Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά και έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν ύστερα από έξι χρόνια σχέσης. Πώς όμως θα μοιραστεί η κοινή περιουσία που απέκτησαν;

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή #Buongiorno και αποκάλυψε πως αν δεν λυθεί συναινετικά το οικονομικό θέμα τους θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο.»

5f70b5b49169f.width-800

Και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη. Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει»!

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του επιχειρηματία και στην εκπομπή #PrwinoSousou

Τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, #SuperΚατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/09) ο Λάμπρος Λάζαρης.

Ο επιχειρηματίας τοποθετήθηκε δημόσια για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Παππά, ενώ ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν έχουν σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.

«Ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν ισχύει τίποτα, εγώ με τη Δανάη τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καμία δικαστική οδός. Σαφέστατα όταν είσαι 5,5 χρόνια με έναν άνθρωπο υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια αλλά αυτά τα έχουμε βρει μεταξύ μας.

Ούτε στα δικαστήρια πρόκειται να πάμε, ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αλλά επειδή τρέχω πολύ, όπως ο δικηγόρος μου μιλάει για τα πάντα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, έτσι μίλησε και για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα δικαστηρίου δηλαδή. Τώρα δεν έχουμε σχέσεις, γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Εγώ το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου και τα ποσά που γράφονται είναι αναληθής» τόνισε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Το πρωί της Τετάρττης 18/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι αντάλλαξε κάποια μηνύματα με την Δανάη Παππά, η οποία ωστόσο δε θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Η παρουσιάστρια όμως, ανέφερε ότι επικοινώνησε και με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην ηθοποιό, το οποίο της μετέφερε ότι η Δανάη Παππά κρατά μόνο τα καλά από τη σχέση της με τον επιχειρηματία και δεν σκοπεύει ποτέ να πει το παραμικρό που θα τον προσβάλλει. Το ίδιο πρόσωπο ανέφερε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι η Δανάη Παππά έχει αναθέσει το συγκεκριμένο θέμα στον δικηγόρο της.

Δειτε Επισης

Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του
Μαρία Κορινθίου: «Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ»