Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Παρατηρώ τους θεατές, έχει πλάκα. Κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Δεν ξενερώνω»

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, μεγαλώνοντας κατάλαβα ποιος ήταν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές από την επαγγελματική της πορεία.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Γενικώς παρατηρώ πολύ καλά τους θεατές στις συναυλίες μου και τους βλέπω. Έχουν την αίσθηση ότι δεν τους βλέπουμε κι έχει πλάκα. Κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Μου έχει τύχει πολλές φορές και με καλό και με κακό τρόπο. Δεν ξενερώνω, ξέρω ότι συμβαίνει».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συγκίνηση που νιώθει, όταν ανεβαίνει στη σκηνή. «Είμαι ένας άνθρωπος που συγκινούμαι πάνω στη σκηνή. Έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου. Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή, όταν βρίσκομαι εκεί πάνω. Κάθε φορά που βγαίνω, έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά», εξήγησε.

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Από την άλλη όμως, αυτοί που προσλαμβάνουν αυτό που κάνεις, μπορεί επίσης να νιώθουν μεγάλη ταραχή και συγκίνηση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν τρέλα με εσένα, θέλουν να σε βλέπουν, να σε θαυμάζουν και να κλαίνε με εσένα».

Τέλος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη του απάντησε: «Αυτός νομίζω ότι είναι ο λόγος που αγαπάω τόσο πολύ το τραγούδι. Κάποιες στιγμές, η ένωση είναι πραγματικά πολύ ουσιαστική. Ξαφνικά, με αφορμή ένα τραγούδι ή μια παράσταση, οι άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά που ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να μην έχει συμβεί αυτό».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένα από τα πράγματα που την κάνουν να χαλαρώνει, είναι να μαγειρεύει, κάτι που κάνει πολλά πολλά χρόνια. Όπως είπε, αν και της αρέσει να μένει στο σπίτι, είναι και... σουρτούκω αφού της αρέσει και να βγαίνει έξω.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παιδική της ηλικία, αλλά και για την στενή σχέση που είχε δημιουργήσει η ίδια με τον Σάκη Μπουλά, ο οποίος ήταν αδελφικό φίλος με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

«Είχα ζήσει με πολλούς καλλιτέχνες, από πολλούς διαφορετικούς χώρους και από πολύ μικρή ηλικία, λόγω του μπαμπά μου. Συμπαθούσα και αγαπούσα ανθρώπους που μπορεί ήταν στη ζωή μου, αλλά δεν συνειδητοποιούσα ότι είναι διάσημοι. Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω τι ήταν αυτοί που εγώ συναντούσα. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, η σχέση μας δεν ήταν απλά φιλική, ήταν οικογενειακή», είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Επειδή εκείνα τα χρόνια πέρναγαν πάρα πολλοί άνθρωποι, είχα τη χαρά να γνωρίσω πολλούς. Ως παιδί θα με χαρακτήριζα κανονική, ήμουν ανήσυχη αλλά με μέτρο».

Δειτε Επισης

Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του
Μαρία Κορινθίου: «Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ»