#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας

#TemptingFortuneGR: Η 42χρονη Κύπρια του #GNTMgr γνώριμη στο τηλεοπτικό κοινό, ως σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο #SurvivorGR, o κομμωτής που δεν βγαίνει από το σπίτι του χωρίς το κονσίλερ του, η Ειρήνη Καζάκη του #MyStyleRocksGR και η Ρούλα της #FarmaGR: «Η κόρη μου αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της κι είναι ολικά τυφλή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στον αέρα βρίσκεται πλέον το #Tempting Fortune στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στο νέο παιχνίδι δράσης οι 12 παίκτες με ελάχιστες προμήθειες και έχοντας στα σακίδιά τους 300.000 ευρώ, πρέπει να διανύσουν μία δύσκολη διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων για να φτάσουν στον τερματισμό, χωρίς να χάσουν καθόλου χρήματα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνάντησε για πρώτη φορά τους παίκτες και τους εξήγησε αναλυτικά τους κανόνες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα χρήματα που μπορεί να χαθούν. «Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάτε με τους πειρασμούς κι αν θα έχετε εγκράτεια.

Στο τέλος της διαδρομής θα μοιραστείτε 300.000 ευρώ. Πάει 25.000 ευρώ στον καθένα. Όμως, σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, χάνονται αυτόματα 25.000 ευρώ.» είπε ο παρουσιαστής σοκάροντας τους πάντες για το μεγάλο ποσό που θα χαθεί από το τελικό έπαθλο σε περίπτωση αποχώρησης.

Συστήνονται σιγά σιγά οι παίκτες του Tempting Fortune, του νέου παιχνιδιού δράσης του ΣΚΑΙ, που υπόσχεται ανατρεπτικές στιγμές. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας παρουσίασε τους πρώτους παίκτες από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Ανάμεσα σε εκείνους που κάνουν το δύσκολο ταξίδι βρίσκεται η Ρούλα Γιαννιώτη. Ωστόσο, η 53χρονη personal trainer δεν έχει εμφανιστεί μόνο στο Tempting Fortune. Την έχουμε δει πρόσφατα και σε ένα ακόμα ριάλιτι.

Η Ρούλα Γιαννιώτη είχε δηλώσει συμμετοχή στον περσινό κύκλο της Φάρμας, που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star, αν και δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το τελικό έπαθλο. Στο Tempting Fortune επιστρέφει για μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς το κίνητρο δεν είναι η προσωπική της προβολή, αλλά καθαρά τα χρήματα και θέλει να τα διαθέσει για καλό σκοπό.

Η Ρούλα Γιαννιώτη, η οποία μίλησε για τον πολύ σημαντικό λόγο που θέλει το έπαθλο.

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ, είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της κι είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί κάπως το μέλλον της κι επομένως θέλω το έπαθλο. Ποτέ κανείς δεν θα έρθει στη θέση εκείνου που ζει στο σκοτάδι» εξομολογήθηκε η Ρούλα Γιαννώτη στο πρώτο επεισόδιο του Tempting Fortune.

Ένας από τους παίκτες του Tempting Fortune είναι ο 31χρονος Gogos, ο οποίος ασχολείται με την κομμωτική. Ο ίδιος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, αναφέροντας τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.

«Από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι μου αρέσει ο χώρος της ομορφιάς. Εγώ δεν βγαίνω ούτε για να πάω στο περίπτερο χωρίς το κονσίλερ μου. Η δουλειά μου είναι κομμωτής, να αναδεικνύω τα κοριτσάκια μου, να τα στυλιζάρω. Πρέπει να αντισταθώ στους πειρασμούς, ώστε να κρατήσω τα περισσότερα λεφτά για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να ανοίξω κομμωτήριο στην Αθήνα» δήλωσε ο Gogos για όσα προσδοκά από το Tempting Fortune.

Μία απο τις παίκτριες και η Κύπρια Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν η Κυπρια… γνώριμη στο τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο Survivor.

Η Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν είναι 42 ετών, αθλήτρια extreme sports, και ήταν εκείνη που είχε στείλει το μήνυμα της στον Κωνσταντίνο Βασάλο, σε ένα έπαθλο επικοινωνίας, το μακρινό 2017. Εκείνη την περίοδο κάποιοι ανέφεραν ότι είχαν σχέση, γεγονός που ο ίδιος είχε διαψεύσει.

Πριν από δύο χρόνια η Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν εμφανίστηκε στις auditions του GNTM, με καρέ ξανθό μαλλί και προσπάθησε να εξασφαλίσει μία θέση στο σπίτι των μοντέλων.

H Μαρί Ροζ δηλώνει ότι το Tempting Fortune είναι η ευκαιρία για να εκπληρώσει τους στόχους της και λόγω του χρηματικού επάθλου αλλά και της απήχησης που θα έχει μέσα από αυτό.

Η επιστροφή της Ειρήνης Καζάκη

Συστήνεται ως Glossy. Έχει ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks».

Την ενδιαφέρει να είναι ελεύθερη και χαρούμενη. Δήλωσε συμμετοχή στο Tempting Fortune γιατί θεωρεί ότι είναι μία καλή ευκαιρία για διακοπές… Τι φοβάται; Ότι στο παιχνίδι δεν θα μπορεί να περιποιηθεί τα μαλλιά της!

Μάλιστα στον πρώτο πειρασμό που βρέθηκε στον δρόμο των παικτών στο Tempting Fortune τον αρνήθηκε γιατί είχε πολλές θερμίδες! Ήταν ένα δροσερό ρόφημα πρωτεΐνης.

Δείτε τους παίκτες


Μία κουβέντα της Σταυρούλας δεν άρεσε στον Gogo και έτσι έχουμε την πρώτη διαμάχη

Ένα όχημα ανώμαλου δρόμου θα κάνει την πορεία «παιχνιδάκι» – Θα το «αγοράσουν» οι παίκτες;

Οι ταξιδιώτες ψηφίζουν ποιος/ά θα μείνει εκτός διεκδίκησης του μεγάλου αποψινού επάθλου

Ένα παιχνίδι τύχης θα κρίνει το άτομο που απόψε θα κοιμηθεί σε τροχόσπιτο – Η πρώτη εξάδα ξεκινά

Ο Τούμα είναι αυτός που βγαίνει πρώτος στη 2η εξάδα, αλλά αποφασίζει να δώσει το έπαθλο στη Ρούλα

Πολύ κουρασμένοι οι παίκτες, θα υποκύψουν στον πειρασμό του τροχόσπιτου; - «Σοκαρισμένη» η Ειρήνη

Μυστικός πειρασμός:Δυο παίκτες μπορούν να στείλουν χρήματα από το κοινό ταμείο στις οικογένειές τους


Trailer | 18/09/2024


Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου