Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποίησεις

Κατηγορίες από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων αποδόθηκαν στον Αμερικανό ράπερ Diddy, με αποτέλεσμα αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/09 να συλληφθεί στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πληροφορίες του #AssociatedPress.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Παρόλο που το κατηγορητήριο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν έγιναν γνωστές από τους εισαγγελείς, ο εισαγγελέας του Μανχάταν, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν συλλάβει τον ράπερ Diddy.

Συγκεκριμένα, ο Diddy συνελήφθη σε λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Μανχάταν, όπως είπε στο #AssociatedPress ένα άτομο που είχε σχετικές πληροφορίες για το συμβάν.

«Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποσφράγιση του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Diddy, Marc Agnifilo, δήλωσε ότι ο ράπερ συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές, και είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή της απαγγελίας κατηγοριών.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, άδικη δίωξη σε βάρος του κ. Combs από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ» δήλωσε ο Agnifilo, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «οικογενειάρχη».

«Είναι ένας ατελής άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας» συνέχισε ο Agnifilo στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: »Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα. Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο».

Ο δημοφιλής μουσικός έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από κατηγορίες από σεξουαλική επίθεση έως κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συντρόφου του Cassie Ventura. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων για το βίντεο που δείχνει τον Diddy να επιτίθεται βίαια στην πρώην σύντροφό του Cassie, ο ράπερ φοβάται ότι θα προκύψουν και άλλα επιζήμια βίντεο, σύμφωνα με πηγή της #DailyMail.

Το διαδίκτυο βοά ότι σε αυτά εμπλέκονται με διάφορους τρόπους, superstars μεγατόνων όπως ο Jay-Z, Beyoncé, Cuba Gooding Junior, Busta Rhymes, Drake, Will Smith, Kim Kardashian, Κhloe Kardashian, French Montana, Kanye West, Nas, Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Notorious BIG, και πολλοι άλλoι. Ενώ οι φήμες θέλουν μέχρι και ο χωρισμός του Ben Affleck με την Jennifer Lopez να οφείλεται σε σχετικά βίντεο από το παρελθόν της με τον Diddy, μέχρι και ο θάνατος με αεροπλάνο της τραγουδίστριας Aaliyah!

Ενώ δημόσιες κατηγορίες εναντίον του έκανε ανάμεσα σε αλλους, η Jaguar Wright, η Wendy Williams, o Eminem και ο 50 cent που ετοιμάζει και σχετικό ντοκιμαντέρ.

Δειτε Επισης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά on air μετά τις δηλώσεις Απόστολου Λύτρα κατά συζύγου της, Θέμη Σοφού
Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την κόρης τους με απαστράπτουσα νονά την Μπέττυ Μαγγίρα
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν #Sasmo και στην ζωή! Έγιναν ζευγάρι μετά τους χωρισμούς τους!
Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy