Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»

Συνέκρινε τον εαυτό του με τους δημιουργούς των τεράστιων επιτυχιών, Ρήγα - Αποστόλου, Ρέππα - Παπαθανασίου, αλλά και με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Δεν άφησε αναπάντητο ούτε Λαζόπουλο & Λιάγκα - Μετά τον Φώτη Σεργουλόπουλο σειρά παίρνει η Φαιη Σκορδά;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Μάρκος Σεφερλής τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα ξανά, σχετικά και με τη νέα του παράσταση.

Ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να εντάξει και τα non binary άτομα στη λίστα με όλες τις κοινωνικές ομάδες εις βάρος των οποίων κάνει... «χιούμορ» τόσα χρόνια.

Οι χαρακτηρισμοί σε οποιαδήποτε μειονότητα ή και όχι, δεν είναι πλέον αποδεκτοί. Το bullying και η κοροϊδία ανήκει στο κακό παρελθόν και δεν εμπεριέχει, κανενός είδους... «χιούμορ».

Μέρος αυτής, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή στο Nemo, το non binary Νemo που κέρδισε στη Eurovision 2024.

Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή χιλιάδες ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι κατηγόρησαν τον ηθοποιό για ομοφοβική επίθεση, γελιοποίηση της ταυτότητας και προσβολή των ατόμων και της σεξουαλικότητας τους.

Υπήρχαν όμως και αρκετοί υποστηρικτές του κωμικού, που εξέφρασαν την άποψη ότι κάνει σάτιρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κριτική για το έργο του και όχι την καλλιτεχνική του αξία, έκαναν οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά τον σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο.

Ο... κωμικός, δήλωσε πως επειδή αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις είπαν διάφορα για εκείνον.

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας αυτών που συνέβησαν, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές «έβαλαν λυτούς και δεμένους» όπως ανέφερε, για να του αποσπάσουν κάποια σχετική δήλωση.

Επειδή όμως αρνήθηκε, οι ίδιες εκπομπές όπως τόνισε, είπαν διάφορα για εκείνον. Στο τέλος δε του μηνύματός του, προειδοποιεί πως θα ξεμπροστιάσει τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών, με επιχειρήματα.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί».

Λίγο αργότερα συνέκρινε τον εαυτό του με τους δημιουργούς των τεράστιων επιτυχιών, Ρήγα και Αποστόλου, Ρέππα και Παπαθανασίου, αλλά και με τον Γιώργο Μαζωνάκη

1

2

3

Ενώ δεν άφησε αναπάντητο και τον Λάκη Λαζόπουλο, προβάλλοντας βίντεο από προ δεκαπενταετίας στιγμιότυπο και όχι σημερινό, όπως έκανε και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, από το Αλ Τσαντίρι Νιούζ του παρελθόντος, με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο γράφοντας στην λεζάντα: «Εδώ όλα επιτρέπονται! Και η «κοντή» και τα υποννοούμενα, όλα! Αλλά… μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο; Δεν μπορείς! Σου πάει να!!!»

Μέσα από τον αέρα του #Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στα social media λίγες ώρες νωρίτερα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης επέλεξε, μάλιστα, να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια κλήση που έλαβε από τον ηθοποιό στις 4 τα χαράματα.

«Δεν βλέπω το κινητό μου τυχαία. Δεν ξέρω γιατί, χθες στις 4 η ώρα τα χαράματα, μήπως έκανε λάθος ο άνθρωπος, είχα μια αναπάντητη κλήση. Έστειλα ένα μήνυμα «καλημέρα, δεν το είδα γιατί προφανώς κοιμόμουν», ξύπνησα μετά από μία ώρα. Μπορεί έγινε κατά λάθος, μπορεί να έχει σχέση και με όλα αυτά που ανέβασε χθες» αποκάλυψε, αρχικά, η Φαίη Σκορδά για να ακολουθήσουν τα αποσπάσματα από όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής στα social media και να συμπληρώσει μετά τα εξής.

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να δώσω μια απάντηση γιατί εγώ τον κάλεσα στην εκπομπή. Μάλλον του έστειλα ένα μήνυμα, «καλημέρα Μάρκο, είμαι η Φαίη» γιατί θα ήθελα να τον έχουμε στην εκπομπή και πριν γίνει οτιδήποτε. Όπως τον ήθελα και πέρσι στον ΣΚΑΪ και τον πιέζαμε με την καλή έννοια γιατί είναι ένας καλεσμένος που πάντα έχει ενδιαφέρον και πάντα τον ήθελα να είναι στις εκπομπές. Πέρσι είχε όντως έρθει, είχαμε περάσει πολύ ωραία, είχε γίνει και αυτή η συμφιλίωση με τον Γιώργο Λαμπάτο και είχαμε ασχοληθεί για κάτι πολύ θετικό».

«Επειδή αναφέρετε στους παρουσιαστές θέλω να πω πρώτη την αλήθεια. Τον κάλεσα και με χαρά να ήταν εδώ. Το ότι κάποια θέματα όμως μετά, ακόμη κι αν ήταν εδώ καλεσμένος, θέλεις να τα συζητήσεις με τον άλλον, όπως το κάναμε και χθες με τον Λάκη Λαζόπουλο, σαν παρουσιαστής και σαν δημοσιογράφος θα κάνεις κάποιες ερωτήσεις. Κάποιες στιγμές δεν υπάρχει επικαιρότητα, είναι θετική, όπως όταν έδωσε δουλειά ξανά στον Λαμπάτο και το αναδείξαμε πάρα πολύ ώρα και με μεγάλη αγάπη. Κάποιες άλλες φορές όμως, τι να κάνουμε; Στα θέματα της επικαιρότητας μπορεί να έχουμε και μια διαφορετική άποψη» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, η Φαίη Σκορδά. «Επειδή είδα διάφορα στα σάιτ και αυτό ίσως τον εκνεύρισε, αν αναφέρεται σε μένα, δεν είναι ότι έχω τη μύγα και μυγιάζομαι αλλά μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του οπότε αναγκάζομαι να το κάνω αυτό».

«Μάρκο, μην χάνεις την ψυχραιμία σου» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθυνόμενος στον δημοφιλή κωμικό.

Δείτε το βίντεο στο 00:38' ΕΔΩ

Ο Λάκης Λαζόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN. Μάλιστα, σε αυτές, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σάτιρα και την αυτοσάτιρα αλλά και την «κόντρα» ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως «αυτό που θέλω να πω είναι πως ο σχολιασμός επιτρέπεται στον καθένα γιατί μετά θα βάζουμε περιορισμούς και λογοκρισία. Και δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας. Είναι άλλο θέμα πως κρίνεται η σάτιρα, ποιος δέχεται την σάτιρα, σε ποιος αρέσει η σάτιρα, τι επίπεδο και μόρφωση και παιδεία έχεις για να κάνεις τη σάτιρα. Είναι ένα άλλο θέμα όμως πως ό,τι θέλει ο καθένας να κάνει στη ζωή του, πρέπει να το δέχεσαι».

«Δηλαδή δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα ζουν ρωτώντας τους άλλους. Αυτή είναι για μένα η βασική αρχή. Η αυτοσάτιρα είναι ένα άλλο πράγμα από τη σάτιρα, τελείως άλλος τρόπος».

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής μπορούν να πουν μεταξύ τους ό,τι θέλουν. Δεν θα μπούμε στον διάλογο, αλλά σε αυτό που ρωτάτε εμένα. Εμένα η άποψη μου είναι αυτή» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα της ανανεωμένης ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

Τη δική του άποψη για τον Μάρκο Σεφερλή εξέφρασε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». Αφορμή στάθηκε το χθεσινό βίντεο του γνωστού κωμικού, που τα έβαλε με ορισμένους παρουσιαστές, τους οποίους, όπως είπε, θα ξεμπροστιάσει.

«Θέλω να πω κάτι στον φίλο μου, τον Μάρκο Σεφερλή, επί του χθεσινού βίντεο, που είπε ότι “θα ξεμπροστιάσω τους παρουσιαστές”. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο, προφανώς τον έχει πάρει η κυρία Αρώνη που είναι εξαιρετική συνεργάτης της εκπομπής, και τον έχει καλέσει στην εκπομπή. Όταν καλείς έναν άνθρωπο στην εκπομπή, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς μαζί του. Καλούμε και ανθρώπους που διαφωνούμε μαζί τους, για να μας πουν την άποψή τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του βίντεο του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Με τρομάζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος λέει ότι “εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μια προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα.

Όταν βγαίνει κάποιος που έχει δεχτεί αρνητική κριτική από έναν παρουσιαστή και λέει ότι “θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα”, αυτό δεν είναι δίκαιο, δεν είναι έντιμο. Είναι κάτι προσωπικό, δεν μπορείς να με εκβιάζεις. Αφαιρεί από τους παρουσιαστές το δικαίωμα στην κριτική. Έχει περάσει και ο Μάρκος Σεφερλής από την πρωινή ζώνη, ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία, μετά έπεσε η επιτυχία και δεν συνέχισε».

Κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Είναι αδιαμφισβήτητο ταλέντο, στον τομέα του είναι ο καλύτερος, με διαφορά, αλλά εμένα δεν μου αρέσει. Είναι, πάντως, τεράστιο ταλέντο και δικαίως ο κόσμος γεμίζει τα θέατρά του. Για ποιο λόγο ο άνθρωπος αυτός έχει μετατραπεί σε πολιτικό και βγάζει στο Δελφινάριο που πάει ο απλός πολίτης να γελάσει, βγάζει λογύδρια, σαν να είναι ο Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης… Μάλλον σαν τον Βελόπουλο πιο πολύ και βγάζει λογύδρια “με στηρίζετε” και με πάθος, χωρίς πλάκα καθόλου, με πάθος, με ένταση. Δεν πρόκειται ποτέ ο Μάρκος  να τύχει καλλιτεχνικής, ποιοτικά, αναγνώρισης από τους συναδέλφους του. Πρέπει ο Μάρκος να αποδεχτεί αυτή την αλήθεια και να πορευτεί με αυτή».

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Μάρκος Σεφερλής διαβάζοντας τα λόγια του παρουσιαστή στα τηλεοπτικά sites θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

«Το ποιος είναι έντιμος σ’ αυτόν τον χώρο ας αφήσουμε να το κρίνει ο κόσμος!» έγραψε στην ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει:

«Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο». Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»