Γιάννης Αϊβάζης για το διαζύγιο από τη Μαρία Κορινθίου: «Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, δεν πλακώνεται κιόλας»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό του και τη συνεργασία με την Rina Lipa

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Μόλις πριν από ένα μήνα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Κώστα Καρνάκη, ο ηθοποιός τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, ενώ ξεκαθάρισε πως έχουν άψογες σχέσεις.

«Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι όσα πρέπει να μάθουν. Όχι όλα, γιατί είναι προσωπικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, δεν πλακώνεται κιόλας στο ξύλο, είναι χαζό αυτό».

Τέλος, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα κι αποκάλυψε πως θα παίξει σε μια ταινία αγγλικής κι αμερικάνικης παραγωγής, μαζί με την αδερφή της Dua Lipa, Rina.

Σε μια νέα βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Γιάννη Αϊβάζη το βράδυ της Δευτέρας 16/9.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη συνεργασία με τη Μαρία Κορινθίου μετά τον χωρισμό τους, αλλά και σε όλους εκείνους που ισχυρίστηκαν ότι ήταν όλο ένα διαφημιστικό κόλπο με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη.

«Το καλοκαίρι το πέρασα περίεργα, αλλά ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση, μετά από τόσα χρόνια είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήταν καλά» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Αυτό που είπα είναι ότι ακόμη και ένα διαζύγιο με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι σε καλή βάση. Και έτσι πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές. Δεν είπα κάτι άλλο. Η συνεργασία μου με τη Μαρία στο θέατρο, είχε κλειστεί πολύ πριν την απόφασή μας. Δε μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από κάποιους συναδέλφους σας περί διαφημιστικών κόλπων ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι πολύ χαζό, για να μη χρησιμοποιήσω κάποια άλλη λέξη, κάποιος άνθρωπος να σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος έχοντας μια οικογένεια και ένα παιδί από πίσω, να χαλάσει τη ζωή του ή να προσποιηθεί κάτι για να έχει μια εμπορική επιτυχία. Για να το κλείσουμε το θέμα, τα οικογενειακά μας δε μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα. Κάποια πράγματα δε θα τα μάθετε ποτέ ή μάλλον, δε θέλουμε να τα μάθετε γιατί δε σας αφορούν, ούτε εσάς ούτε τον κόσμο που μας αγαπά,

Σίγουρα, θα έρθει η στιγμή που κάποιος από τους συναδέλφους σας παρουσιαστές θα μας καλέσει για μια συνέντευξη και θα πούμε κάποια πράγματα παραπάνω. Μέχρι εκεί που σας αφορά όμως. Το ξέρετε ότι έχω χωρίσει με τη Μαρία, θέλετε τη δική μου επιβεβαίωση; Προφανώς έχετε διαβάσει ένα δημοσίευμα που το ανέφερε. Ναι, έχουμε χωρίσει με τη Μαρία. Αυτό δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή.

Αν θέλετε την επιβεβαίωση, ναι, δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Προφανώς και η αγάπη παραμένει» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Αϊβάζης. 

«Το έργο που θα συνυπάρξουμε λέγεται ¨Τελευταίος χορός”. Έρχεται σε μια περίοδο που μας το κάνει λίγο δύσκολο συναισθηματικά, μιλά για έναν χωρισμό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που αλλάζει είναι η κοινή σου ζωή» κατέληξε ο ηθοποιός.

Τις δηλώσεις που έκαναν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αναφορικά με τον χωρισμό τους, σχολίασαν στο #Buongiorno το πρωί της Τρίτης 17/9. Η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι είναι ντροπή που κάποιοι σχολίασαν ότι το πρώην ζευγάρι χρησιμοποίησε το παιδί του για να διαφημίσει την παράσταση στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει.

«Εδώ βλέπουμε δύο ανθρώπους που το γεγονός προφανώς ισχύει και μιλάμε για τον χωρισμό αλλά αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο χωρισμό γιατί είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες, με διαφορετικό τρόπο. Η ασυμφωνία των δηλώσεων έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους. Δηλαδή ανακοίνωση μπορεί να μην έγινε, αλλά ότι βγήκε προς τα έξω, βγήκε» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Και οι δύο πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν με χαμηλούς τόνους. Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί, σχετικά με αυτούς που είπαν και υπονόησαν -και το ανέφερε ο Αϊβάζης-, ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν για διαφήμισαν για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»