«Πρώτο τραπέζι πίστα» στoν Λευτέρη Πανταζή (μετά την αποφυλάκισή του), ο Απόστολος Λύτρας

Στα μπουζούκια βρέθηκε ο Απόστολος Λύτρας μερικές ώρες μετά την αποφυλάκισή του - Έπεφταν βροχή τα λουλούδια στην Έλλη Κοκκίνου - Λευτέρης Πανταζής: «Ήταν αδυνατισμένος και καταβεβλημένος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το Mega, το περασμένο Σάββατο ο κ. Λύτρας, μετά την αποφυλάκισή του, εντοπίστηκε στο μαγαζί που τραγουδούν η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής συνοδευόμενος από τη μεγάλη του κόρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λυτράς αποφυλακίστηκε την Πέμπτη (12/9). Στις φυλακές Κορίνθου όπου ήταν κρατούμενος το τελευταίο διάστημα μετέβησαν και τον παρέλαβαν η αδελφή του και οι κόρες του από τον πρώτο του γάμο, μαζί με τους συνηγόρους του.

«Θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που θέλω να ευχαριστήσω είναι τους δικηγόρους μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου όλους οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δυσκολία» είπε ο κ. Λύτρας εξερχόμενος της φυλακής.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο #ToPrwino και είπε χαρακτηριστικά: «Το Σάββατο ήρθε ο Απόστολος Λύτρας στο μαγαζί. Διασκέδασε εκεί κοντά μου, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιάννη Γρόση. Τον είδα πολύ αδυνατισμένο αλλά ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν η κορούλα του μαζί, συνοδευόταν από μία παρεϊτσα, ήταν τρεις κυρίες και ένας νεαρός. Μου πέταξε λουλουδάκια, πήρα αγκαλιά την κόρη του. Τον ξέρω πολλά χρόνια τον Απόστολο Λύτρα. Ήταν πάντως χαρούμενος, ευδιάθετος. Ήταν ταλαιπωρημένος, κουρασμένος, γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε. Χρειαζόταν να πάρει τα πάνω του. Του δώσαμε λίγο χαρά!».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε για τον Απόστολο Λύτρα: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος. Τραγούδησα για την κόρη του, το κομμάτι «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Ήταν αδύνατος, αδυνατισμένος, δηλαδή καταβεβλημένος, κουρασμένος. Δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασε. Δεν ήταν και το καλύτερο να του συμβαίνει ένα τέτοιο συμβάν. Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, έτσι δεν είναι; Ήταν με την οικογένειά του, ήταν χαρούμενος».

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο «Πρωινό» και είπε χαρακτηριστικά: «Το Σάββατο ήρθε ο Απόστολος Λύτρας στο μαγαζί. Διασκέδασε εκεί κοντά μου, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιάννη Γρόση. Τον είδα πολύ αδυνατισμένο αλλά ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν η κορούλα του μαζί, συνοδευόταν από μία παρεϊτσα, ήταν τρεις κυρίες και ένας νεαρός. Μου πέταξε λουλουδάκια, πήρα αγκαλιά την κόρη του. Τον ξέρω πολλά χρόνια τον Απόστολο Λύτρα. Ήταν πάντως χαρούμενος, ευδιάθετος. Ήταν ταλαιπωρημένος, κουρασμένος, γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε. Χρειαζόταν να πάρει τα πάνω του. Του δώσαμε λίγο χαρά!». ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε για τον Απόστολο Λύτρα: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος. Τραγούδησα για την κόρη του, το κομμάτι «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Ήταν αδύνατος, αδυνατισμένος, δηλαδή καταβεβλημένος, κουρασμένος. Δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασε. Δεν ήταν και το καλύτερο να του συμβαίνει ένα τέτοιο συμβάν. Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, έτσι δεν είναι; Ήταν με την οικογένειά του, ήταν χαρούμενος».

Δειτε Επισης

Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του
Μαρία Κορινθίου: «Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά on air μετά τις δηλώσεις Απόστολου Λύτρα κατά συζύγου της, Θέμη Σοφού
Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την κόρης τους με απαστράπτουσα νονά την Μπέττυ Μαγγίρα
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν #Sasmo και στην ζωή; Έγιναν ζευγάρι μετά τους χωρισμούς τους;
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου