Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»

«Για μένα είναι μια δικαίωση, για την ασφάλεια των παιδιών μου αν  πάθαινα κάτι. Γιατί η δική μου χαρά να είναι κεκλεισμένων των θυρών;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποδαρικό στη #SuperΚατερίνα έκανε ο Παντελής Τουτουντζής και μίλησε για την τελετή του γάμου του με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό του, στην Κρήτη.

Ο γνωστός make-up artist βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να μιλήσει για τον λαμπερό του γάμο στην Κρήτη, ο οποίος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με τις εντυπωσιακές εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάθε φορά που βλέπω τα βίντεο του γάμου συγκινούμαι, γιατί τα κορίτσια, που είμαστε φίλοι από 11 χρονών, όταν συζητούσαμε για τους γάμους σαν παιδάκια, πάντα η συζήτηση είχε ένα: κι εσύ τι θα κάνεις; Σε λυγμούς ξεσπάσανε. Ήταν φίλοι που με αγαπάνε και με είδαν να δικαιώνομαι, οπότε δεν μπορώ να μείνω στο αρνητικό», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Το είδα την επόμενη μέρα στο Instagram, κατάρες. «Να ψοφήσετε», «Ντροπή της κοινωνίας». Με μηδενικά προφίλ, βέβαια, γι’ αυτό και έτρωγαν όλοι block. Για μένα είναι μια βαθιά δικαίωση, η ασφάλεια των παιδιών και η δική μου. Αν πάθαινα κάτι, δεν θα μπορούσε ο Νάσος να μπει στο νοσοκομείο να με δει. Γιατί η δική μου ευτυχία να είναι κεκλεισμένων των θυρών; Δεν είχε να κάνει με δημοσιότητα», περιέγραψε αμέσως μετά ο γνωστός make-up artist.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ρωτώντας τον σχετικά με τον ειδυλλιακό γάμο: «Με εντυπωσίασε η εικόνα των παιδιών σου, δεν ήξερα ότι έχεις ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Η μέση Ελληνίδα μαμά που μας βλέπει και μπορεί να έχει έναν δισταγμό και να τη δικαιολογήσουμε. Μπορεί να σκεφτεί μέσα της: είναι εικόνα αυτή για τα παιδιά και δη για ένα κοριτσάκι; Τι θα της απαντούσες;».

«Υπό ποια έννοια ρωτάς; Τι σημαίνει «είναι αυτή η εικόνα»; Γιατί ακούγεται περίεργη η ερώτησή σου. Ξεκαθάρισε τι με ρωτάς και θα σου απαντήσω καταλλήλως», αντέδρασε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Α θέλεις να το πάμε από την αρχή που γράφονται οι σελίδες εσύ. Παιδιά, στο 2024; Θα σου απαντήσω, γιατί φαίνεται ότι ενδιαφέρεσαι», απάντησε ο Παντελής Τουτουντζής και τοποθετήθηκε εκτενώς για τον γάμο και τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο make up artist αποκάλυψε και κάποιες δυσάρεστες αντιδράσεις που έφερε ο γάμος του στα social media.

«Να ψοφήσετε«, «Ντροπή της κοινωνίας», ήταν μερικά από τα μηνύματα που δέχθηκε την επόμενη ημέρα του γάμου του, όπως αποκάλυψε. «Όλη μέρα έσβηνα σχόλια, κατάρες… Για μένα είναι μια δικαίωση, για την ασφάλεια των παιδιών μου αν  πάθαινα κάτι» είπε.

«Γιατί η δική μου χαρά να είναι κεκλεισμένων των θυρών;» απάντησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Ήταν μάλιστα συγκινημένος βλέποντας τα πλάνα του γάμου του και τους φίλους του.

«Συγκινούμαι γιατί τα κορίτσια αυτά, που είναι φίλες μου από 11 χρονών, όταν συζητούσαμε για τους γάμους, πάντα η συζήτηση είχε “κι εσύ τι θα κάνεις; Δεν θα παντρευτείς; Δεν θα έχουμε ποτέ αυτήν την ασφάλεια;”. Σε λυγμούς πέσανε. Γιατί μιλάμε για 30 plus χρόνια, φίλοι που σ’αγαπάνε και σε είδαν να δικαιώνεσαι. Κλάψανε γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο στο 00:32' ΕΔΩ

1

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα