O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρεμιέρα της εκπομπής #ToPrwino μέσα στο στο #RoyalAlbertHall

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρήκε τον δημοφιλή καλλιτέχνη στο #RoyalAlbertHall, λίγο πριν την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Αγγλία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο #ΤοPrwino για την Αλεξάνδρα Νίκα, την πατρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και την κριτική που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Νταλάρα λίγες μέρες πριν την μεγάλη του συναυλία στο Royal Albert Hall.

Αρχικά για τον Γιώργο Νταλάρ, είπε: «Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει να εκφραστεί. Η καλλιτεχνική αξία του Γιώργου Νταλάρα είναι τεράστια. Ούτε θέλω να συγκρίνω ότι η απάντησή μου είναι το Almbert Hall. Η καλλιτεχνική του αξία είναι τεράστια, το λέω σαν μαθητής. Η κριτική του με άγγιξε, δεν το κρύβω, το είδα σαν κριτική δασκάλου προς μαθητή.»

Σε άλλο σημείο είπε: « Έχω μάθει να ζω με τα απλά. Την ουσία τη βρίσκω εκεί. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι πολυτέλειες. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Έχω καλούς συνεργάτες που διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα».

Και τόνισε ο τραγουδιστής: «Διαχειρίζονται εκείνοι την κατάσταση. Προσπαθώ να διασφαλίσω την οικογένειά μου. Ο αδελφός μου, η οικογένειά μου, φίλοι μου. Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου. Την επένδυση τη χρηματική θα την κάνουν εκείνοι που έχουν γνώση στο κομμάτι. Η επένδυση είναι συναισθηματική και ανθρώπινη.»

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του ανέφερε: «Έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο κήλες που μου κόβουν την παροχή αίματος στο πόδι. Κρέμασε το πέλμα, δεν το αισθανόμουν. Είχε αδυνατίσει το πόδι, είχαν φύγει όλες οι τρίχες. Ήταν από τον Νοέμβρη και σταμάτησε γύρω στο Πάσχα. Έκανα τα πάντα. Δεν ήμουν καλά ούτε ψυχολογικά. Το βράδυ ήμουν στην πίστα με χάπια και ενέσεις. Είχα απηυδήσει, πήγα στον Παΐσιο και μετά σε έναν φυσικοθεραπευτή στο Κολωνάκι που μέσα σε μία εβδομάδα. Πλέον έχω αρχίσει και βρίσκω τον εαυτό μου.»

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ρωτήσει ευθέως τον Κωνσταντίνο Αργυρό για την προσωπική ζωή του αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα και τις φήμες που γράφονται και λέγονται, τόνισε: «Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ».

Όσο για το αν τον αγχώνει ο ερχομός ενός παιδιού δήλωσε: «Δεν με αγχώνει. Είμαι καλός με τα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και υπομονή. Όποτε έρθει ένα παιδί θα του δώσω την αγάπη που πήρα από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω για γάμο. Μακάρι να μπορέσει να έρθει η Αλεξάνδρα στη συναυλία».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν διέψευσε το χαρμόσυνο γεγονός και εξομολογήθηκε: «Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί».

Όσον αφορά στην Αλεξάνδρα Νίκα, ο τραγουδιστής είπε: «Μακάρι να μπορέσει να έρθει στη συναυλία γιατί έχει τη δική της διαδρομή, με τις δικές της δουλειές. Είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, σπουδαγμένη. Θα ήθελα όλη η οικογένεια μου να είναι στο Λονδίνο. Δεν είναι ότι αποφεύγουμε τις εμφανίσεις ή τις φωτογραφίσεις, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει τόσο πολύ να κινούμαι σε δημόσιες εμφανίσεις. Μου αρέσει να είμαι σπίτι μου».

Η οικονομική κατάσταση

«Έμαθα να ζω με τα απλά πράγματα, εκεί βρίσκω την ουσία. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι πολυτέλειες. Οι γονείς μου έτσι με έμαθαν. Ζω ακόμη πιο απλά από όταν έμενα στο Ίλιον. Εκεί είχα ένα σπίτι που μου τα είχαν όλα έτοιμα οι γονείς μου, τώρα τα φτιάχνω μόνος μου. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που το θεωρώ και γουρλίδικο, γιατί έγραψα τραγούδια» ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Διαβάζω ότι σου ανήκει το μισό Λονδίνο σχεδόν. Έχεις όντως επενδύσει στο Λονδίνο;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον καλλιτέχνη.

«Έχω καλούς συνεργάτες που αυτοί διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα. Έχω επιλέξει να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους γιατί εγώ δεν είμαι άνθρωπος που έχω βλέπεις να φτιάξω κάτι. Δεν έχω δώσει χρήματα αλλά έχω κάποιους ανθρώπους δικούς μου, οικογένεια που διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση, γιατί εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά. Προσπαθώ να διασφαλίσω την οικογένεια μου. Ο αδελφός μου και η οικογένεια μου και άνθρωποι που έχω τη χαρά και την τιμή να είναι σπουδαγμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που τα διαχειρίζονται. Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου και να δίνω στη μουσική ό,τι καλύτερο έχω».

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα