Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»

Φαίη Σκορδά: «Το έχω ζήσει πρόσφατα» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με μηνύματα με τη Σμαράγδα» - Τα συλλυπητήρια του Σπύρου Μπιμπίλα, Αλέξανδρου Μπουρδούμη Γιώργου Λιάγκας, Κάτιας Δανδουλάκη, Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 16/9 στο Mega με την εκπομπή #Buongiorno και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του Ντίνου Καρύδη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα στην ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, αναφερομένη και στη δική της απώλεια καθώς πριν μερικούς μήνες έχασε και εκείνη τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

«Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πολύ δύσκολο και στενάχωρο που έχει να κάνει με την οικογένεια της Σμαράγδας Καρύδη. Να πω συλλυπητήρια, προφανώς ο Ντίνος Καρύδης ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, αγαπημένος με τη δική του πορεία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ξεκινάω όμως, μου επιτρέπετε από την Σμαράγδα, γιατί επειδή το έχω ζήσει πρόσφατα, ανθρώπινα και μόνο θέλω να της πω συλλυπητήρια. Ένας εξαιρετικός και γλυκύτατος άνθρωπος» είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντίνου Καρύδη αναφέρθηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα του #HappyDay το πρωινό της Δευτέρας (16/9). Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, με το δυσάρεστο γεγονός να γνωστοποιεί στο διαδίκτυο ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα ξεκινήσω εκφράζοντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη. Εγώ ήδη μίλησα με μηνύματα με τη Σμαράγδα. Είχε κάποια προβλήματα υγείας αλλά όπως και να ‘χει, όταν ένας άνθρωπος φεύγει και μάλιστα ένας σπουδαίος ηθοποιός, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή κυρίως για την οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από κει και πέρα, έχουμε πει ότι για τους αγαπημένους ανθρώπους του θεάματος, τουλάχιστον μένουν μέσα από το έργο τους, τις ταινίες τους. Αφήνουν μία παρακαταθήκη. Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha, με τον Κώστα Φραγκολιά να εξομολογείται πως είχαν γνωριστεί στο παρελθόν και πως επρόκειτο πράγματι για έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο στο 00:23' ΕΔΩ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης διασκέδαζε χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, μέχρι που έμαθε για το θάνατο του Ντίνου Καρύδη και σοκαρίστηκε.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, όταν έμαθε on camera για την απώλεια του Ντίνου Καρύδη.

«Αλήθεια; Δεν… Με πιάνετε…», είπε σοκαρισμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

Ο ηθοποιός δεν άντεξε και αποχώρησε από τις δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο στο 00:20' ΕΔΩ

Με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντίνου Καρύδη ξεκίνησαν τη σημερινή (16/9) τους εκπομπή ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

«Να πούμε τα συλλυπητήριά μας και στη Σμαράγδα και στη σύζυγό του, τη Τζούλια. Ήταν ένας συγκλονιστικός άνθρωπος, εγώ τον είχα γνωρίσει», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ στη συνέχεια έκαναν μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του στο σινεμά, το θέατρο και την τηλεόραση.

«Όταν έκανα το πρωινό στο MEGA, τον είχαμε καλέσει και ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα τηλεοπτικά. Μου είχε ζητήσει από πριν να μπει με ένα συγκεκριμένο τραγούδι, με τον «Καραγκιόζη» του Σαββόπουλου», περιέγραψε λίγο αργότερα ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Το είχαμε κάνει και μπήκε πολύ φορτσάτα μέσα. Το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά», κατέληξε στην ιστορία του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Για την απώλεια του Ντίνου Καρύδη μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στο #ΤοPrwino. Συγκλονισμένη η ηθοποιός τόνισε πόσο πιο φτωχή γίνεται η ψυχή της και αναφέρθηκε επίσης και στην κόρη του, τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Τον Ντίνο τον αγαπούσα πάρα πολύ. Έχουμε παίξει μαζί, έχουμε γελάσει μαζί. Αρχίζει η ψυχή μου και γίνεται όλο και πιο φτωχή. Η μόνη παρηγοριά είναι να έχει φύγει χωρίς να υποφέρει και εκεί που θα είναι τώρα, ξέρω σίγουρα ότι θα είναι μέσα σε φως. Αλλά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πιο φτωχοί γινόμαστε κάθε τόσο και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη πρόσθεσε: «Μόνο γέλια θυμάμαι από τον Ντίνο. Ήταν ένας εξαιρετικά καλός ηθοποιός, καλός συνάδελφος, ζεστός άνθρωπος, λάτρευε την οικογένειά του. Φαντάζομαι τη Σμαράγδα τώρα… Τα λόγια είναι πολύ λίγα όταν χάνουμε ανθρώπους».

Kαι η Μιμή Ντενίση, μίλησε στην εκπομπή #ToPrwino και αναφέρθηκε στον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη της που έφυγε από τη ζωή.

«Πάρα πολύ λυπάμαι. Ξέρω ότι δεν ήταν καλά πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν περίμενα να “φύγει”. Πολύ γλυκός, πολύ ήσυχος και ήταν πάρα πολύ περήφανος για τη Σμαράγδα. Πολύ αγαπημένος με τη γυναίκα του, ένας ήσυχος, ήρεμος συνάδελφος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω μια πολύ γλυκιά εικόνα από εκείνον. Πραγματικά, πολύ λυπήθηκα. Θα μας μείνει νομίζω, σε όλο τον κόσμο του θεάτρου σαν μια πολύ αξιοπρεπής και γλυκιά μορφή ενός πολύ καλού ηθοποιού».

Στον αέρα της εκπομπής #ToPrwino βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να μιλήσει για την απώλεια του Ντίνου Καρύδη. Ο ηθοποιός και βουλευτής απευθύνθηκε, μεταξύ άλλων, προσωπικά και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Να σας ευχηθώ ότι καλύτερο γι’ αυτή τη χρονιά. Να είναι τα θέματα πιο ανθρώπινα, να είμαστε κοντά στα προβλήματα, γιατί αυτό έχει σημασία και αυτό το κάνεις εσύ με αρκετή επιτυχία. Και πραγματικά σε ευχαριστώ γιατί με έχεις βοηθήσει σε κάποια θέματα, παρά το ότι είχαμε διαφωνήσει κάποτε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια του Ντίνου Καρύδη…

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα