Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη

Πρώτη καλημέρα για Φαίη Σκορδά, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Γιώργο Παπαδάκη και Γιώργο Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ανανεωμένη και ντυμένη στα λευκά η Φαίη Σκορδά σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στο Mega με την εκπομπή, Buongiorno!

Αρχικά ανέφερε: «Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to «Buongiorno» με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω».

H παρουσιάστρια στη συνέχεια είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιθύνοντες του σταθμού τονίζοντας: «Ευχαριστώ που όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου να ξαναβρώ το πρωινό»!

Όσο για το πλατό της εκπομπής, είναι υπερπαραγωγή και σε αυτό το πλατό επί τρία χρόνια έκανε εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη.

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ευάννα Ζουμπούρογλου, η Νάνσυ Νικολαΐδου και ο… Ανδρέας Μικρούτσικος, που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο

Τα πρώτα λόγια της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά μετά από τρία χρόνια:

Φ.ΣΚ.: Δεν γλιτώνεις από μένα, αγόρι μου γλυκό.

Δ.ΟΥ.: Ούτε εσύ από μένα!

Φ.ΣΚ.: Ένας κύκλος που δεν έκλεισε, ούτε στο Πρωινό, ούτε μαζί με τον Δημήτρη. Πάρα πολλά χρόνια έχουμε υπάρξει μαζί και σε ήθελα δίπλα μου.

Δ.ΟΥ.: Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι σε παρέα εκπομπής, το κάνω επειδή θέλω να είμαι δίπλα σου, ειδικά αυτή τη χρονιά, αλλά και γενικά.

Φ.ΣΚ.: Είσαι χαρούμενος;

Δ.ΟΥ.: Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ γιατί μπορεί να μην έκλεισε ο κύκλος, αλλά μπορεί να τετραγωνίστηκε.

Για πρώτη φορά στην ίδια εκπομπή, στο #Buongiorno, βρίσκονται να συνεργάζονται η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μια συνεργασία που ξεκίνησε και επίσημα το πρωινό της Δευτέρας στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Μάλιστα, όταν η οικοδέσποινα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής υποδέχθηκε τη νέα τηλεοπτική της παρέα, επισήμανε τα εξής. «Και τώρα, τελευταίος αλλά τιμητικά τελευταίος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί μας. Μεγάλη μου τιμή που είσαι εδώ, πολύ μεγάλη μου τιμή».

«Εμένα είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που συναντιόμαστε τηλεοπτικά. Έχουμε συναντηθεί ως καλεσμένη μου, αλλά συναντιόμαστε τηλεοπτικά, δεν μιλάμε πλέον τηλεφωνικά και θα αποδείξουμε τη συνεργασία και τον τρόπο και την επικοινωνία μας μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό» υπογράμμισε, ευθύς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Καλώς σας βρήκα. Είμαι ενθουσιασμένος με σένα, με τις δυο κοπέλες, τον Δημήτρη τι τον ήθελες… Δεν έχω καταλάβει! Εγώ ξεκίνησα εδώ πριν από 33 χρόνια όταν το MEGA έγραφε ιστορία πρωτοπόρα και ήταν κραταιό. Πέρασαν τα χρόνια και εδώ και μερικά χρόνια το MEGA επανέρχεται δυναμικά, είναι κραταιό, ξαναγράφει ιστορία, κάνει και πολιτική σημαντική μέσα από τις ειδήσεις. Κάνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση σημαντική, κλείνει τρύπες από τις ελλείψεις των κομμάτων».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω έναν κύκλο και ολοκληρώνω τους τηλεοπτικούς μου κύκλους από εκεί που ξεκίνησα από το MEGA. Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι, ήρθες αργά στη ζωή μου. 33 χρόνια» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Φαίη Σκορδά και στην πρεμιέρα για το Buongiorno του MEGA.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή, #StarBreakfast με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

«Μας λείψατε, το καλοκαίρι σας μελετούσαμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να τονίζει: «Είμαστε πολύ ορεξάτοι, θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χαμόγελο να και να σας συντροφεύει μέχρι το βράδυ».

Επέστραψαν για 3η σεζόν για να μας χαρίσουν την καλύτερη πρωινή παρέα, σερβίροντας το πιο πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο! Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις, και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση, το Breakfast@Star είναι η απόλυτη καθημερινή επιλογή!

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα 16 Σεπτέμβρη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της μέσα από τη συχνότητα του Alpha, για 12η χρονιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα πιο σταθερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλωσόρισε τους τηλεθεατές με το γνώριμο χαμόγελο και τον αέρα αισιοδοξίας που χαρακτηρίζει τόσο την ίδια όσο και την εκπομπή της ενώ δεν έκρυψε ότι είχε και λίγο άγχος!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, καλωσόρισε την ομάδα της ενώ αποκάλυψε ότι στο πλατό βρισκόταν και η μητέρα της.

«Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε. Περιμέναμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας να την πούμε αυτή την καλημέρα. Για εμάς αυτό που κάνουμε, είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μας λείπει. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμάς μας λείψατε πάρα πάρα πολύ. Πώς γίνεται μετά από 11 χρόνια να υπάρχει πάντα μια αγωνία; Ένα άγχος... Ένα καρδιοχτύπι;», είπε μεταξύ άλλων κατά την έναρξη της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 16/9 το πρωί και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η παρουσιάστρια, μετά από ένα πολύ γεμάτο και πολύ όμορφο καλοκαίρι, επέστρεψε τηλεοπτικά και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού πλέον είναι και ερωτευμένη!

Η ίδια έκανε είσοδο στο πλατό ντυμένη στα λευκά και ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ επέλεξε το τραγούδι «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού για την πρεμιέρα της.

«Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλή σεζόν. Σα να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Σήμερα κλείνουμε 4 χρόνια εδώ στο σπίτι μας στον Alpha. Εκείνο που δεν σας έκρυψα ποτέ είναι ότι σας λέω τα πάντα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά να μας βάζετε στα σπίτια σας καθημερινά. Φέτος αποφάσισα να απαλλαγώ από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα. Με αλήθεια και χωρίς υπερβολές και κιτρινισμό. Είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω να είχατε κι εσείς», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Αλλαγές φυσικά είδαμε και στο πάνελ καθώς επέστρεψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ αποχώρησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Επίσης, στην ομάδα προστέθηκε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Εγκαίνια» στο ανανεωμένο «Πρωινό Σου Σου» του OPEN έκανε η Ελένη Τσολάκη, το πρωινό της Δευτέρας, μιας και επανήλθε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα έπειτα από την καλοκαιρινή του παύση. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με το πιο όμορφο και λαμπερό της χαμόγελο!

«Πολύ πολύ καλημέρα σας! Καλή μας σεζόν, καλή μας αρχή! Την πιο γλυκιά μας, την πιο όμορφη και αισιόδοξη μας καλημέρα. Να έχουμε μια ωραία χρονιά με υγεία, ωραίες στιγμές, χαμόγελα, ωραίες ειδήσεις και φυσικά υπέροχη παρέα» δήλωσε αρχικά η Ελένη Τσολάκη απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί. Δεν χάνω όμως χρόνο γιατί τα θέματα είναι πολλά, τα αποκλειστικά είναι πολλά και θέλω να προλάβουμε να τα δούμε όλα».

Αμέσως μετά, λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη καλωσόρισε στο ανανεωμένο πλατό της πρωινής της εκπομπής τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Αυτή ήταν και η επίσημη πρώτη για το πρωινό Σου Σου του OPEN.

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας φανερά αδυνατισμένος και ευδιάθετος με το #ΤοPrwino στον ΑΝΤ1!

Φορτσάτος εισέβαλε στο πλατό ο παρουσιαστής στο Πρωινό και τόνισε «Είναι η χειρότερη στιγμή της χρονιάς, όχι γιατί είναι μπροστά μας ένας μαραθώνιος 200 και εκπομπών, αλλά γιατί πρέπει να κάνουμε έναρξη και να βάλουμε τα καλά μας. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν έβαλα σακάκι, όπως σας άφησα με κοντομάνικο έτσι σας βρίσκω, το ίδιο νομίζω είναι… το έπλυνα και το ξανάβαλα»

Η καθημερινή πρωινή μας συνήθεια επέστρεψε με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Το πρωινό και αυτή τη χρονιά θα προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν.

Και στη συνέχεια χαιρέτησε τους συνεργάτες του.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστέθηκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής χαιρέτησε τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της κύησής της.

«Θα υποδεχτώ δύο ανθρώπους μαζί. Τέταρτη σεζόν. Η Φωτεινούλα μας είναι έγκυος, το γνωρίζετε πια. Ήταν έγκυος και πριν τελειώσει η εκπομπή… Το γνωρίζαμε εμείς εδώ αλλά είναι αυτό που λέμε μέχρι να δέσει το μωρό» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις, υπάρχει μία διαδικασία, ξέρουν οι περισσότεροι άνθρωποι και το σέβονται. Και το σεβάστηκαν και οι περισσότεροι συνάδελφοι που το γνώριζαν και πολύ περισσότερο εσείς που δείξατε κατανόηση γιατί πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ. Όμως τώρα είναι όλα καλά και περιμένουμε τον μπέμπη μας. Είμαι στον έβδομο. Γεννάω αρχές Δεκέμβρη. Από εδώ θα φύγω 15 Νοέμβρη. Θα κάτσω λίγο…» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

#ΚαλημέραΕλλάδα: Με Κωνσταντίνο Αργυρό στα ηχεία έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου.

Ο παρουσιαστής δεν επέλεξε τυχαία αυτό το τραγούδι αλλά το αφιέρωσε στο τηλεοπτικό κοινό ενώ όλοι οι συνεργάτες του παρατήρησαν αμέσως ότι έχει αδυνατίσει με εκείνον να παραδέχεται ότι έχει χάσει όντως μερικά κιλά!

«Μαζί σας και δεν μας νοιάζει… κι ας είναι τα ηχεία δυναμωμένα κι ας ακούγεται η φωνή σαν να είμαστε σε λούνα παρκ! Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι! Είμαστε χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά θα είμαστε μαζί! Το τραγούδι αυτό είχε έναν συμβολισμό, μαζί μας εσάς θα διανύσουμε και αυτή τη χρονιά... Μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά όλοι. Να είναι καλές οι μέρες που θα διανύσουμε αυτή την τηλεοπτική περίοδο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής κατά την έναρξη της εκπομπής.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισε τους συνεργάτες του στο πλατό.

Έχοντας στο πλευρό του τη νέα του συμπαρουσιάστρια Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την 34η πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλημέρα Ελλάδα. Αμέσως μπήκε στο πλατό και η Αλεξάνδρα Καραγιώργη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ενότητα για την Οικονομία θα βλέπουμε την Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα θα μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος. Φυσικά, από τους πιο βασικούς συνεργάτες της εκπομπής δεν θα μπορούσε να είναι για άλλη μια σεζόν και ο Λάζος Μαντικός ο οποίος μάλιστα έχει επιλέξει και τον Παπαδάκη για κουμπάρο του.

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί