Γιάννα Τερζή: «Ο πατέρας μου έφαγε μία 20ετία να πασχίζει στην επαρχία»

«Έχω βρεθεί σε συνέντευξη και έχω νιώσει άσχημα. Δεν είμαι του κοσμικού, γι΄ αυτό και δεν βγαίνουν πολλά πράγματα για μένα προς τα έξω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στα Διλήμματα του #EDaily απαντά η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τη στενή σχέση με τον πατέρα της, την απόφασή της να μετακομίσει την Αμερική πριν χρόνια αλλά και την έννοια του κοσμικού star system που θεωρεί πως δεν της ταιριάζει.

«Δεν αναλώνομαι πολύ, όποτε με ζητήσουν για συνέντευξη και τα λοιπά, δεν είμαι πολύ προβεβλημένο άτομο και είναι επιλογή μου. Δεν είμαι του κοσμικού, δεν θα πάω σε όλα τα events, ενώ θα μπορούσα να το κάνω. Δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει όμως, γι΄ αυτό και δεν βγαίνουν πολλά πράγματα για μένα προς τα έξω», δηλώνει αρχικά η Γιάννα Τερζή.

«Έχω βρεθεί σε συνέντευξη και έχω νιώσει άσχημα, τότε το άντεχα. Θυμάμαι ότι ήμουν καλεσμένη σε μία εκπομπή και μόλις είπα τα πρώτα λόγια, δίπλα μου ήταν μια κοπέλα και μιλούσαν για τις ανταύγειες της για το υπόλοιπο της εκπομπής. Κλείσαμε την εκπομπή μαζί», περιγράφει απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Στην Ελλάδα αν είσαι τραγουδιστής και όχι στα πρώτα 4-5 ονόματα, η δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολη απ΄ ό,τι νομίζει ο κόσμος. Οι τραγουδιστές βγάζουν χρήματα μόνο από τα live τους, όχι από τα πνευματικά δικαιώματα. Ο πατέρας μου έζησε τα χρυσά χρόνια, την εποχή που μπορούσαν όλοι να έχουν μεγαλύτερο budget. Ειδικά όμως ο Τερζής έφαγε πριν και μία 20ετία να πασχίζει στην επαρχία», σημειώνει η Γιάννα Τερζή.

«Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι με ενδιαφέρουν τα βασικά πράγματα, αυτά έχουν αξία. Παλιότερα πίεζα συνεχώς τον εαυτό μου στα κόκκινα. Δεν σηκώθηκα ένα πρωί και έφυγα στην Αμερική στο άκυρο, δεν τα… βρόντηξα. Μου δόθηκε μία ευκαιρία να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο. Η νύχτα και το ξενύχτι της πίστας δεν μου ταίριαζε και ως οργανισμός», παραδέχεται η Γιάννα Τερζή.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα