#MyStyleRocksGR: Η 2Oχρονη Σοφία από την Λευκωσία, έφερε την Άνοιξη! - Όσα έγιναν στο δεύτερο bootcamp!

#MyStyleRocksGR: Όπως κάθε bootcamp που σέβεται τον εαυτό του και αυτό ήταν γεμάτο από ευτράπελα σκηνικά, επικές ατάκες αλλά και «μαργαριτάρια» που «μάτωσαν» τα αυτιά του Μπαμπινιώτη…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρεμιέρα έκανε προχθες το #MyStyleRocksGR, με τις επίδοξες... fashionistas να διεκδικούν μια θέση στο παιχνίδι, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό.

Το πολυαναμενόμενο σόου μόδας επέστρεψε δυναμικά, με πολλές συμμετέχουσες να παρουσιάζουν το προσωπικό τους στυλ, ελπίζοντας να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό.

Κάποιες από τις παίκτριες εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές και την αυτοπεποίθησή τους, κερδίζοντας θετικά σχόλια από τους κριτές, ενώ άλλες δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της μόδας και να πείσουν.

H φάση του bootcamp συνεχίστηκε με τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μια θέση στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού.

Η 2Oχρονη Σοφία από την Λευκωσία, έφερε την Άνοιξη στο πλατό και κέρδισε τα 3 "ναι" των κριτών

«Έρχομαι στο My Style Rocks για να δείξω στα νεότερα κορίτσια πως δεν χρειάζεται να φοράνε όλες τα ίδια ρούχα».

Είναι από την Κύπρο, σπουδάζει και ζει στην Αθήνα. Έχει τέσσερα αδέλφια. Η μητέρα τους τούς μετέφερε τη λογική ότι τα ρούχα ξεχωρίζουν μόνο αν τα φτιάχνεις εσύ! Ξέρει από πατρόν αλλά δεν ξέρει να ράβει. Σπουδάζει Επικοινωνία στο Πάντειο και θέλει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία της μόδας.

Στιλιστικά ξεχωρίζει τα ‘90ς και θα χαρακτήριζε minimal τις εμφανίσεις της. Για εκείνη αντιαισθητικό σε μια γυναίκα είναι το απεριποίητο, το οποίο δεν σχετίζεται πάντα με τα ρούχα.

Δείτε όσα είπε, στην απολαυστική ομολογουμένως οντισιόν της.

Χριστοπούλου σε Βανέσσα: «Το αποτέλεσμα σου μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, τέτοιες εικόνες ψάχνω να βρω»

Αναπάντεχες παρουσίες είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks, παρουσίες που είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν σε άλλο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τη Σύλια, που στο παρελθόν έκανε και ένα πέρασμα από το Big Brother!

Τα «λαγωνικά» του Χ την πήραν «πρέφα» απευθείας και μάλιστα θυμήθηκαν και το ότι τότε είχε απασχολήσει με το φλερτ με τον Στηβ Μιλάτο, ενώ είχε σχέση εκτός σπιτιού.

«Ήρθα στο My Style Rocks για να αποδείξω ότι εκτός από τσαμπουκά, έχω και στιλ» είπε χαρακτηριστικά.

Η 26χρονη Σύλια, συστήθηκε ως influencer στο Instagram και στο TikTok, ενώ παράλληλα απασχολείται περιστασιακά στην εστίαση για να συμπληρώνει το εισόδημά της.

«Είμαι εδώ, γιατί μου αρέσει η μόδα. Είμαι σε μία φάση που θέλω να ανακαλύψω εμένα, γιατί μπορεί να έχω και κλίση σε αυτό. Θέλει πολλή φαντασία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει λίγο δύσκολα με την ψυχολογία μου, οπότε θεώρησα ότι είναι ευκαιρία να εστιάσω σε αυτό», είπε προλογίζοντας τον εαυτό της η παίκτρια του My Style Rocks.

«Είχα κάποιες απώλειες στη ζωή μου, απέβαλα δύο φορές, ήμουν έγκυος, ενώ το ήθελα πάρα πολύ. Μου ήταν λίγο βαρύ μέχρι να επανέλθω στα φυσιολογικά. Το σημαντικό είναι πως όλα είναι καλά, μου είπαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός», εξήγησε αμέσως μετά η 26χρονη Σίλια, σοκάροντας τους τρεις κριτές του show.

«Μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ σε φόρουμ, να δω πόσες άλλες γυναίκες το έχουν περάσει. Είχα την ανάγκη να μη νιώθω μόνη μου και κατέληξα στο συμπέρασμα πως όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν. Ό,τι είναι να γίνει όταν το θέλει ο Θεός», κατέληξε στην συγκλονιστική της ιστορία η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Κυριεύτηκε από το άγχος η Ιωάννα και δεν τα κατάφερε να περάσει στο My Style Rocks

Δεν κατάφερε με την λάμψη της η Ελένη να κερδίσει τους κριτές

Μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της 37χρονης Ιωάννας από τα Γιαννιτσά.

Η υποψήφια έλαβε θετικά σχόλια από τους κριτές, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου την αποκάλεσε «στιλιστική όαση», με τον Γιώργο Καράβα να συμφωνεί.

Πιο συγκεκριμένα, η κριτής του My Style Rocks σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος να σου πω ναι, γιατί είσαι μία στιλιστική όαση» με τον Γιώργο Καράβα να συμπληρώνει: «Το πήρες από το στόμα, ούτε να ήξερες τι σκεφτόμουνα. Δεν υπάρχει αυτό που πες τώρα, ήταν ακριβώς οι δύο λέξεις που είχα λοκάρει», ενώ πρόσθεσε στην κριτική του: «Θα το πάω και λίγο παρακάτω. Εγώ σύμφωνα και μέχρι στιγμής με τα κορίτσια τα οποία έχω δει αυτές τις δύο μέρες, σε βλέπω Ιωάννα μου αν έχεις το στομάχι την όρεξη και αυτές τις πολύ ωραίες ιδέες που έφερες σήμερα εδώ για πολύ πολύ ψηλά και ίσως για δρόμους που ενδόμυχα μπορεί να τους έχεις και στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου».

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks ευχαρίστησε στη συνέχεια τους κριτές: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, για μια γυναίκα που έρχεται από την επαρχία σε ένα τελείως άγνωστο περιβάλλον, είναι βάλσαμο».

Αμφιβάλει ο Γ. Καράβας αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει η Μαριτίνα στο My Style Rocks

Το εγωκεντρικό look της Νικολέτας δεν έπεισε τον Καράβα αλλά κατάφερε να περάσει στο My Style Rocks

Η Σέβη Παπανίκου, που ήρθε κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να φέρει μία αμερικάνικη essence στο ελληνικό My Style Rocks.

«Έχω σπουδάσει κλασικό και μοντέρνο χορό, απλά κάποια στιγμή ήθελα να κάνω κάποια πιο σέξι shows στο Λας Βέγκας και στο Μανχάταν, σε καμπαρέ και μεγάλα clubs. Σήμερα ήρθα λίγο πιο… λιτή, θα έλεγα», ανέφερε στον πρόλογό της η νεαρή παίκτρια.

«Εγώ έτσι όπως βλέπω τους κοιλιακούς, το ταμπεραμέντο και τους στόχους σου, θα έλεγα ότι καλύτερα να πας στο Survivor και να αφήσεις αυτό το παιχνίδι για τα κορίτσια που τα ενδιαφέρει πραγματικά η μόδα. Θεωρώ ότι δεν είσαι έτοιμη για το My Style Rocks», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης, άποψη που δεν έδειξε να αρέσει καθόλου στη διαγωνιζόμενη.

«Εντάξει… ό,τι θέλετε. Θα το μετανιώσετε», αρκέστηκε να απαντήσει η Σέβη Παπανίκου εμφανώς ενοχλημένη από τα σχόλια του σχεδιαστή.

«Έτσι όπως μου το λες, δεν νομίζω», ανταπάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Θεωρώ ότι είμαι πολύ κατάλληλη για αυτό το παιχνίδι, θα μου άρεσε να μου είχατε πει ναι συγκεκριμένα εσείς. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν του κέντρισα το ενδιαφέρον για να με δει την επόμενη μέρα», υπερασπίστηκε τον εαυτό της η νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, παίρνοντας τις δύο θετικές ψήφους από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα και κερδίζοντας το εισιτήριο για το παιχνίδι.

Μόνο την Έλενα Χριστοπούλου κατάφερε να πείσει η Ελένη με το look της

Κουδουνάρης σε Ία: «Δεν μπορεί αυτό το look να είναι το εισιτήριο σου για το My Style Rocks»

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί