Κωνσταντίνα: «Πυροβόλησαν τον πατέρα μου μπροστά στον αδερφό μου, η αδερφή μου ούρλιαζε»

«Λύγισε» η Κωνσταντίνα μιλώντας για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο & την δολοφονία του πατέρα της που ακόμα και σήμερα παραμένει ανάμεσα στους αγνοούμενους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Και ενώ λίγο έλειψε να γίνει διπλωματικό επεισόδιο με αφορμή την προβολή του #Famagusta στην πλατφόρμα του #Netflix, η οποία τελικά και απαγορεύτηκε να προβληθεί στην Τουρκία και αλλού εκτός Ελλάδας, καθώς υποστήριξαν πως τα γεγονότα που περιγράφονται στη σειρά είναι αναληθή, η Κωνσταντίνα καταθέτει τη δική της αλήθεια για την εισβολή στην Κύπρο το '74 όπως την έζησε η ίδια και η οικογένειά της. 

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Της ψυχής μας μυστικά» που προβλήθηκε χθες το βράδυ (21,00 κάθε Πέμπτη) με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνο και μίλησε για τα γεγονότα εκείνης της εποχής που σημάδεψαν ολόκληρη τη ζωή της.

«Τρώγαμε από συσήτεια» παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα η οποία ανέτρεξε στην παιδική της ηλικία και εξιστόρησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια και η οικογένεια της κατά την περίοδο των γεγονότων της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο.

Μεγάλη «πληγή» της οικογένειας παραμένει το γεγονός ότι μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, ο πατέρας της, ο οποίος ήταν οδηγός λεωφορείου πυροβολήθηκε τη μέρα της εισβολής αλλά ακόμα και σήμερα παραμένει ανάμεσα στους αγνοούμενους. Αποκαλύπτει πώς αντέδρασαν η μητέρα και τα αδέλφια της.

Όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα, η αδελφή της, η οποία είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη από την ίδια, δεν θέλει να μιλάει καθόλου γι' αυτό ενώ ο αδελφός της ο οποίος ήταν μόλις εννέα ετών κατά την εισβολή, αν και συζητάει το θέμα συχνά, όταν του προτάθηκε να μιλήσει δημόσια γι' αυτό μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην το κάνει.

Η Κωνσταντίνα μίλησε βέβαια και για τη μοναδική της καριέρα στη μουσική όλα αυτά τα χρόνια και θυμήθηκε σημαντικές στιγμές της αλλά και εξαιρετικές συνεργασίες της με άλλους καλλιτέχνες. Αναφέρθηκε φυσικά και στην τεράστια αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Δειτε Επισης

Το τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - «Ράκος» η Σμαράγδα – Στο πλευρό της ο Θοδωρής Αθερίδης
Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά & της Αντιγόνης Ψυχράμη, με νονά την Μπέττυ Μαγγίρα
Μήνυση Γιώργου Κιμούλη, εις βάρος της Παναγιώτας Βλαντή, για συκοφαντική δυσφήμιση
Η ενημέρωση της Demi Moore για τον Bruce Willis: «Δεν παραμένεις σε αυτό που ήταν αλλά αυτό που είναι»
Ο Vincent Cassel, πατέρας για τέταρτη φορά: Έγκυος και η 27χρονη σύντροφός του, Νarah Baptista
Το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Τοσκάνη, τα φιλιά & το δημόσιο «I love You» στον Bruno Cerella
Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποίησεις
Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου για να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια»
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν μπορώ να κάνω παιδί πια, και να θέλω. Μην τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις»
Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης σε διαμάχη μετά το χωρισμό τους – Τα δύο οχήματα και οι 140.000 ευρώ