Η Σάντρα Βουτσά απαντά στον Άνθιμο Ανανιάδη για τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά

Στις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τον πατριό του, Κώστα Βουτσά, απάντησε η κόρη του αείμνηστη ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Ο Κώστας Βουτσάς τότε που ήταν με τη μητέρα μου αντιμετώπιζε πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση», είπε αρχικά ο Άνθιμος Ανανιάδης.

«Ο Κώστας ήταν φοβερός στο να κρατάει τις ισορροπίες. Εγώ όμως τον έβλεπα ότι πονούσε πολύ, επειδή δεν ήταν χαρούμενη η μητέρα μου. Θυμάμαι, του είχα πει: «Μην ξανασκεφτείς τα οικονομικά. Θα δουλέψω εγώ». Τότε είχα αναλάβει PR σε ένα club και ήμουν 15 χρονών. «Είμαι εδώ για σένα. Δεν θέλω τίποτα. Μη τυχόν σκεφτείς ότι πρέπει να μου αφήσεις χρήματα αν φύγεις από τη ζωή».

Φοβόταν τότε μην πεθάνει. Άλλωστε, μου είχε αφήσει τόσα πολλά ως άνθρωπος. Είχε μπει στη ζωή μου χωρίς να μου οφείλει τίποτα. Θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να πει: αυτό το παιδάκι δεν με ενδιαφέρει. Τον ενδιέφερα όμως και με αγάπησε», περιγράφει αμέσως μετά ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον αείμνηστο ηθοποιό, στο ελληνικό περιοδικό #OK!

Η απάντηση τις Σάντρας Βουτσά

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή #SummersCool η κόρη του Κώστα Βουτσά εξέφρασε την αγάπη που έδειξε ο Άνθιμος Ανανιάδης στον Κώστα Βουτσά και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

«Ο πατέρας μου πάντα περνούσε περιόδους στις οποίες πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις γιατί τα περισσότερα χρόνια ήταν και ο ίδιος παραγωγός. Περνούσε περιόδους που έσκιζε η παράσταση και γινότανε χαμός από κόσμο και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά. 

«Ο πατέρας μου είχε ένα πάρα πολύ καλό, ήταν καμικάζι στο θέατρο. Όταν έβλεπε ότι μια παράσταση δεν πήγαινε καλά, αφού περνούσαν οι 20 μέρες θα την κατέβαζε για να ανεβάσει άλλη. 

Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έλεγε πως ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πέρα από μια σοβαρή ασθένεια, όλα διορθώνονται, λύνονται και θα ξαναέρθουν καινούργια. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα έκλαιγε τη μοίρα του», ήταν τα σχόλια της Σάντρας Βουτσά, η οποία δεν θέλησε να επικεντρωθεί στον Άνθιμο Ανανιάδη.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»