O Κούλλης Νικολάου εξήγησε για το #Famagusta στο #Netflix: «Η τούρκικη εισβολή στην Κύπρο είναι γεγονός»

«Λύγισε» on air ο Κούλλης Νικολάου: «Τι μου βάλατε τώρα! Αυτόν τον αγαπώ πολύ! Αυτόν, τον μικρούλη μου εαυτό, τον αγαπώ πολύ! Αχ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την συγκίνησή του εξέφρασε ο Κούλλης Νικολάου στο #Στούντιο4 καθώς για πρώτη φορά όπως είπε έμπαινε στα ιστορικά πλατό της ΕΡΤ. Κατόπιν μίλησε για τη #Famagusta και την έξοδό της στο #Netflix. Τι ισχύει τελικά;

«Θα πω αυτό που λέω σε όλους: ό,τι ξέρεις ξέρω!

To παγκόσμιο είναι μία κατάσταση που δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάτι επίσημο. Στην Κύπρο δεν έχει ανοίξει ακόμα. Δεν έχω κάνει εγώ τη συμφωνία, είναι του Mega. Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί είναι όλα λίγο μη επίσημα. Μπορεί να ισχύει για την παρέμβαση του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού» ανέφερε.

«Η Famagusta είναι καλή τηλεόραση. Εγώ το ονειρεύτηκα να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Με τον Αντρέα συζητούσαμε μια πενταετία να κάνουμε κάτι για την Κύπρο.

Είμαι τοπολάτρης. Αγαπώ την πατρίδα μας, αγαπώ και την Ελλαδάρα μας και ήταν ένα χρέος μας αν το θέλεις έτσι.

Η έγνοια μας δεν ήταν να περάσουμε την Ιστορία. Δεν είμαστε ιστορικοί. Είναι ο πόνος ο ανθρώπινος, η δίνη του πολέμου. Ο πόλεμος είναι ένα γεγονός. Η τούρκικη εισβολή στην Κύπρο είναι γεγονός. Και οι ίδιοι το λένε. Μπορεί να το λένε “ειρηνευτική προσπάθεια” αλλά δεν λένε ότι δεν διχοτόμησαν την Κύπρο. Απλώς αλλοιώνουν τους λόγους.

Υπάρχουν κόρες που περιμένουν τους πατεράδες τους.

Θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα ότι αντί να κάνω πόλεμο καλύτερα να κάνω ειρήνη. Ονειρευτήκαμε αυτό που έγινε. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες.

Ευχαριστούμε το Mega που μας στήριξε, που χρηματοδότησε ένα όνειρό μας που άλλοι μπορεί να έλεγαν ότι δεν χρειάζεται να γίνει.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την λογική “μην ξύνεις πληγές”, το συμμερίζομαι ως ένα σημείο. Το να θυμίζουμε ότι αν είσαι κακός μόνο κακά θα φέρει δεν είναι ότι ξύνεις πληγές. Το συμμερίζομαι γιατί κι εμένα ένα κομμάτι μου λέει “πάμε παρακάτω” αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Πρέπει να πάμε μπροστά και να δούμε τα σφάλματα των προγόνων μας.

Εγώ ήμουν 4 χρονών όταν έγινε. Μεγάλωσα και δεν μπορούσα να πάω απέναντι στον τόπο μου, απαγορευόταν» ανέφερε.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και αναφερόμενος στη μητέρα του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

«Tο ’80 εγώ ήμουν 10 χρονών, το σπίτι μας ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί στο χωριό. Είμαι ο δέκατος, λέω πράγματα για να τα εντάξουμε στο ιστορικό πλαίσιο, και τα μεγαλύτερα αδέλφια μου έπεισαν τον πατέρα μου ότι πρέπει να χτίσει κάτι κάπου για να φύγουμε».

«Ο πατέρας μου θα έχτιζε, λοιπόν, ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό που είχαμε γη και τα μεγάλα μου αδέλφια τον έπεισαν να την αξιοποιήσει. Οι τέσσερις μικροί είναι γεννημένοι Γενάρη και εγώ… ξέφυγα και πήγα Ιούλιο! Και ο λόγος ήταν μεταφυσικός, για να μην γεννηθώ Αιγόκερως αλλά Λιοντάρι».

«Αχ, τι μου βάλατε τώρα! Τι μου βάλατε τώρα» αναφώνησε εν συνεχεία ο Κούλλης Νικολάου όταν και αντίκρισε τον μικρούλη του εαυτό στη γιγαντοοθόνη του πλατό.

«Τι μου βάλατε τώρα! Αυτόν τον αγαπώ πολύ! Αυτόν, τον μικρό, τον αγαπώ πολύ! Αχ» πρόσθεσε, συγκινημένος, ο Κούλλης Νικολάου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ. «Ε, τι μου κάνετε τώρα! Άντε» συμπλήρωσε, δευτερόλεπτα αργότερα, όταν και αντίκρυσε επίσης την αγαπημένη του μητέρα.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου