O δικαστής ζήτησε από τον Diddy 100 εκατ. δολάρια, για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε άντρα το 1997

Ο Diddy δέχτηκε τις πρώτες συνέπειες από τις πράξεις που τον έχουν οδηγήσει στα δικαστήρια, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν να κάνουν με σεξουαλικές επιθέσεις και ναρκωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #ΤΜΖ μετέφερε την είδηση ότι ο αρμόδιος για μία από τις υποθέσεις εναντίον του δικαστής, τον υποχρεώνει να πληρώσει 100 εκατ. δολάρια.

Ο Derrick Lee Cardello-Smith, (είναι μόνο ένας από τους δεκάδες που τον κατηγορούν για παρόμοιας φύσης σεξουαλικές επιθέσεις) που σήμερα είναι κρατούμενος, ισχυρίστηκε στην αγωγή του, ότι ο ράπερ Sean Combs (Diddy) τον «πότισε» χωρίς τη συγκατάθεσή του με ναρκωτικά και του επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα πάρτι στο Ντιτρόιτ, το 1997.

Το διαδίκτυο εξάλλου είναι γεμάτο, με αμφιλεγόμενα βίντεο και κακοποίηση ανηλίκων αγοριών με την παρέα του, από τον Justin Bieber, στον Usher και από τον Meek Mill μέχρι και τον Jaden Smith.

«Δεν είναι σαφές αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής, αλλά αυτό δεν εξετάστηκε από τον δικαστή» αναφέρει το #TMZ.

Ο κατήγορος αναφέρει στην αγωγή του ότι οι δυο τους έπιναν και κάπνιζαν χασίς στο πάρτι και λίγο μετά έβγαλαν τα ρούχα τους παρουσία κι άλλων, κυρίως γυναικών. Ο Derrick Lee Cardello-Smith, λέει ότι περνούσε χρόνο με μια γυναίκα, όταν ένιωσε ένα ανδρικό χέρι στον αριστερό του γλουτό. Ήταν ο Diddy που λίγο αργότερα του πρόσφερε ένα ποτό, το οποίο περιείχε ουσίες με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ώρες αργότερα, ο Derrick Lee Cardello-Smith, ισχυρίζεται ότι ξύπνησε και είδε τον Diddy να κάνει σεξ με μια γυναίκα. «Με κοίταξε και μου είπε "το έκανα και σε σένα αυτό"» αναφέρει.

Η φυλακισμένος άντρας μήνυσε τον ράπερ για 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά σύμφωνα με νομικά έγγραφα, ο Diddy δεν απάντησε στην αγωγή. Η ακρόαση για την έκδοση ερήμην απόφασης ορίστηκε για τη Δευτέρα, αλλά ο Diddy δεν έχει ανταποκριθεί σε τίποτα. Έτσι, ο δικαστής έδωσε στον Καρντέλο-Σμιθ αυτό που ήθελε, 100 εκατομμύρια δολάρια.

02783b23f0964b11ac26c8ab7c3aaee4


Η παραπάνω απόφαση ήρθε μερικούς μήνες μετά τη δημοσίευση βίντεο, που δείχνει την επίθεση του ράπερ εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων για το βίντεο που δείχνει τον Diddy να επιτίθεται βίαια στην πρώην σύντροφό του Cassie, ο ράπερ φοβάται ότι θα προκύψουν και άλλα επιζήμια βίντεο, σύμφωνα με πηγή της #DailyMail.

Το διαδίκτυο βοά ότι σε αυτά εμπλέκονται με διάφορους τρόπους, superstars μεγατόνων όπως ο Jay-Z, Beyoncé, Cuba Gooding Junior, Busta Rhymes, Drake, Will Smith, Kim Kardashian, Κhloe Kardashian, French Montana, Kanye West, Nas, Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Notorious BIG, και πολλοι άλλoι. Ενώ οι φήμες θέλουν μέχρι και ο χωρισμός του Ben Affleck με την Jennifer Lopez να οφείλεται σε σχετικά βίντεο από το παρελθόν της με τον Diddy, μέχρι και ο θάνατος με αεροπλάνο της τραγουδίστριας Aaliyah!

Ενώ δημόσιες κατηγορίες εναντίον του έκανε ανάμεσα σε αλλους, η Jaguar Wright, η Wendy Williams, o Eminem και ο 50 cent που ετοιμάζει και σχετικό ντοκιμαντέρ.

Η δημοσιοποίηση του οπτικού υλικού του #CNN που δείχνει τον ράπερ να ρίχνει την πρώην σύντροφό του στο έδαφος, να την κλωτσάει με μανία και να τη σέρνει, προκάλεσε σφορδρές αντιδράσεις.
Μια πηγή αποκάλυψε ότι ο Diddy «έμεινε άναυδος» από τη δημοσιοποίηση του βίντεο και έχει καλέσει τους δικηγόρους του για συναντήσεις, καθώς φοβάται ότι μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλα.

«Η ομάδα του προετοιμάζεται για τη δημοσίευση περισσότερων βίντεο και γνωρίζει πλέον ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που πληρώθηκαν για να τα δημοσιοποιήσουν μπορεί να έχουν κρατήσει αντίγραφα», δήλωσε η πηγή.

Το βίντεο ήρθε καθώς ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες και αγωγές που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση, βιασμό και σεξουαλική διακίνηση, συμπεριλαμβανομένης μιας αγωγής που κατέθεσε η Cassie, η οποία διευθετήθηκε τον Νοέμβριο εξωδικαστικά.

Το σκληρό βίντεο με την επίθεση:

Ο πατέρας της ΚIm Porter της πρώην συντρόφου του Diddy, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, μίλησε για την υπόθεση εις βάρος του ράπερ.

Μιλώντας στο #RollingStone, o πατέρας της Κim Porter, η οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον ράπερ, όταν έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία 47 ετών από λοβιακή πνευμονία, λέει πως «αηδίασε βλέποντας το βίντεο».

Οι δυο τους ήταν σε σχέση από το 1994 έως το 2007 και όπως αναφέρει ο πατέρας της, ο ίδιος δεν είχε δει ποτέ τον ράπερ να φέρεται έτσι στην κόρη του.

«Μπορεί να πει κανείς ότι αηδίασα βλέποντας το βίντεο. Δεν θα αντιμετώπιζα έτσι, ούτε τον εχθρό μου. Ήταν απεχθές, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν στον στρατό στο Βιετνάμ. Ούτε τότε, θα το έκανα αυτό στον εχθρό μου», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια, αν είχε ποτέ σκέψεις ότι ο Diddy μπορεί να έχει κακοποιήσει την κόρη του, απάντησε: «Όχι. Ποτέ δεν είδα κάτι σε αυτόν τον βαθμό. Αλλά αυτό το βίντεο με έκανε να αναρωτιέμαι».

Πρόσθεσε επιπλέον, πως είχε μια πολύ διαφορετική άποψη για τη σχέση της κόρης του με τον ράπερ, όμως αυτό το βίντεο «του έδωσε μια άλλη εικόνα για τον πατέρα των εγγονιών του».

«Δεν πίστευα ότι μπορούσε να φτάσει τόσο χαμηλά. Θα έχει καταστρέψει πολύ κόσμο φαντάζομαι. Δεν θα φερόμουν έτσι, ούτε σε σκυλί. Η καρδιά μου είναι με την Cassie», είπε.

Το ιστορικό βίας του Sean «Diddy» Combs φέρεται να χρονολογείται από τα χρόνια του στο κολέγιο, όταν πηγές ισχυρίζονται ότι χτύπησε την τότε κοπέλα του με ζώνη μπροστά σε άλλους φοιτητές.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο #RollingStone σε ένα ρεπορτάζ-βόμβα ότι ο ράπερ φέρεται να ήταν «απίστευτα θυμωμένος» και να «ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη» κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

«[Της] χτύπησε τον πισινό - πραγματικά της χτύπησε τον πισινό», υποστήριξε η πηγή, η οποία επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της λόγω της ευαίσθητης φύσης των όσων συνέβησαν. Ο θεατής ισχυρίστηκε ότι ο Combs χρησιμοποίησε τη ζώνη για να χτυπήσει τη φίλη του «παντού», γεγονός που έκανε τη νεαρή γυναίκα να βάλει τα κλάματα. «Προσπαθούσε να υπερασπιστεί λίγο τον εαυτό της. Έκλαιγε», αφηγήθηκε η πηγή. «Και του λέγαμε: “Φύγε από πάνω της”. Φωνάζαμε γι' αυτήν».

Ένα άλλο άτομο, η οποία ήταν επίσης φοιτήτρια εκείνη την εποχή, θυμήθηκε τον Combs να φωνάζει και να ακούει άλλες γυναίκες να ειδοποιούν πανικόβλητους ανθρώπους για το περιστατικό. «Ο Puff είναι εδώ έξω και φέρεται σαν τρελός. Τη χτυπάει», ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας ότι έλεγαν συμφοιτητές του.

Σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα του #RollingStone, ο Combs είχε αρχίσει να αποκτά τη φήμη ότι ήταν λίγο οξύθυμος στην πανεπιστημιούπολη πριν από το μεγάλο καβγά με την τότε κοπέλα του. Ο κόσμος φέρεται να είχε δει τον ράπερ να προσπαθεί να εκφοβίσει τη νεαρή γυναίκα, καθώς φέρεται να εμφανίστηκε στο μάθημα των αγγλικών της για να προσπαθήσει να την πείσει να κάνει κοπάνα.

«Πεταγόταν [όταν εμφανιζόταν ο Combs]», θυμήθηκε στο περιοδικό ένας μαθητής, ο οποίος καθόταν δίπλα στη γυναίκα. «Ο Combs είχε ένα περίεργο θέμα με τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήταν φοβισμένη».
Μια άλλη πρώην φοιτήτρια θυμήθηκε ότι ένιωσε την οργή του ράπερ όταν διαμαρτυρήθηκε για το ότι την έκοψε στην ουρά της καφετέριας και εκείνος φέρεται να «ξέφυγε».

Μια συμφοιτήτρια ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Combs την έκανε κάποτε να νιώσει άβολα όταν της «χάιδευε» την πλάτη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο δικηγόρος του μεγιστάνα της μουσικής δήλωσε στο #RollingStone εν μέρει: «Ο κ. Combs δεν μπορεί να σχολιάσει διευθετημένες δικαστικές υποθέσεις, δεν θα σχολιάσει εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάθε ισχυρισμό που συλλέγει ο Τύπος από οποιαδήποτε πηγή, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι».

Ο Combs άρχισε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Χάουαρντ το φθινόπωρο του 1987, αλλά διέκοψε μετά το δεύτερο έτος σπουδών του για να ακολουθήσει καριέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Δειτε Επισης

Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του
Μαρία Κορινθίου: «Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά on air μετά τις δηλώσεις Απόστολου Λύτρα κατά συζύγου της, Θέμη Σοφού
Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την κόρης τους με απαστράπτουσα νονά την Μπέττυ Μαγγίρα
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν #Sasmo και στην ζωή; Έγιναν ζευγάρι μετά τους χωρισμούς τους;
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου