Οι celebrities συνεχίζουν να οργώνουν τα νησιά κάνοντας διακοπάρες!

Νατάσα Μποφίλιου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ζέτα Μακρυπούλια, Κλέλια Ανδριολάτου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Νικολέττα Καρρά, Αποστολία Ζώη, Ανθή Βούλγαρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εριέττα Μανούρη, Τζούλια Νόβα, Κατερίνα Γερονικολού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Νατάσα Μποφίλιου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Η γνωστή τραγουδίστρια απαθανάτισε τα μπάνια της στη θάλασσα, τους φίλους της, τo νησιωτικό τοπίο και τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Μέσα σε λίγες μέρες ζήσαμε έναν αιώνιο Αύγουστο, σ' ένα μικρό νησί. Τώρα, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Και του χρόνου! Υ.γ. η δεύτερη φωτογραφία είναι η αποσκευή μου για να βγει ο χειμώνας. Σαν ζωντανός πίνακας της Φιλοπούλου!».

H Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις διακοπές της στα νησιά του Ιουνίου.

Η γνωστή ηθοποιός μετά την Κάστο και την Άτοκο, τις οποίες επισκέφθηκε με τις φίλες της, βρέθηκε στο Μεγανήσι για να περάσει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Η 27χρονη, που είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ανέβασε μια selfie της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έχει περασμένο στο ένα αυτί της ένα κίτρινο λουλούδι.

klelia

Η ηθοποιός του Maestro επισκέφτηκε την Κάστο και την Άτοκο με τις φίλες της και φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, από την απόδρασή τους στη θάλασσα.

Σε ένα από αυτά, η ηθοποιός φαίνεται να βουτά στο νερό από ένα σκάφος, αφού πρώτα γυρνάει και χαμογελάει στον φακό.

Στη συνέχεια, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, που τη δείχνει να κολυμπά κάτω από το νερό. Πάνω σε αυτό έγραψε: «Ελεύθερη».

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τις διακοπές της, λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα καλοκαιρινό, πράσινο φόρεμα, μπροστά από ένα νησιωτικό τοπίο, στο βάθος του οποίου διαφαίνεται ένα τροχόσπιτο.

Αν και δεν διευκρίνισε πού βρίσκεται, λίγες ημέρες πριν είχε επισκεφθεί την Άνδρο.

Συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα, έγραψε: «Δεν ήρθα με το τροχόσπιτο, αλλά πολύ θα ήθελα να φύγω μ’αυτό! Δυο μερεμέτια θέλει και είναι έτοιμο. Προς το παρόν είπα να βγάλω 1,2 τρεις, πέντε, δεκαπέντε φωτογραφίες, στα διαλείμματα από τις βουτιές!».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και βρίσκεται στη Σητεία μαζί με τα παιδιά της.

Η ηθοποιός εκμεταλλεύεται τα social media για να κρατάει επαφή με τους θαυμαστές της και να μοιράζεται μαζί τους υλικό από την καθημερινότητά της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο όχι μόνο από τα επαγγελματικά της, αλλά και από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές που απολαμβάνει με τα παιδιά της στην Κρήτη.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Η Σητεία μου».

Η Νικολέττα Καρρά ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στο προφίλ της στο Instagram.

Η ηθοποιός, σε ένα από τα στιγμιότυπα, ποζάρει αγκαλιά με τον σκύλο της, χωρίς μακιγιάζ και φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι και ένα κόκκινο καπέλο. Επίσης, μοιράστηκε μερικές εικόνες από γραφικά λιμανάκια, τη βόλτα της με φουσκωτό σκάφος και μια φωτογραφία της που μόλις έχει βγει από τη θάλασσα.

«(Περνούν πολύ γρήγορα τα καλοκαίρια..). Αυτό», έγραψε συνοδεύοντας τη δημοσίευση.

Μετά το ταξίδι στην Ισπανία, η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στη Σέριφο, το αγαπημένο της νησί.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, πριν επανέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να δει στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει σε μία ανοιχτή μπαλκονόπορτα, ενώ πίσω της φαίνεται η θάλασσα.

Η παρουσιάστρια φοράει το μαγιό της κι ένα παρεό. Συνόδευσε τη φωτογραφία με το ποίημα «Θάλασσα του πρωιού» του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Εδώ ας σταθώ. Κι ας δω κ’ εγώ την φύσι λίγο. Θάλασσας του πρωιού κι ανέφελου ουρανού λαμπρά μαβιά, και κίτρινη όχθη· όλα ωραία και μεγάλα φωτισμένα. Εδώ ας σταθώ. Κι ας γελασθώ πως βλέπω αυτά (τα είδ’ αλήθεια μια στιγμή σαν πρωτοστάθηκα)· κι όχι κ’ εδώ τες φαντασίες μου, τες αναμνήσεις μου, τα ινδάλματα της ηδονής».

Η Αποστολία Ζώη συνεχίζει τις διακοπές της στην Πελοπόννησο.

Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά, στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της κι έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της σε παραλία του χωριού Κακόβατος.

Σε αυτές, ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, φορώντας το μπικίνι της, ενώ είναι ξαπλωμένη στα βότσαλα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Καλοκαίρι σημαίνει: Ήλιος, θάλασσα, ερημική παραλία, καλή παρέα και οι χελώνες δίπλα μας..🐢».

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στους Παξούς.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είχε βρεθεί μες το καλοκαίρι στην Κέρκυρα αλλά και στην Άνδρο, επισκέφθηκε τους Παξούς, από όπου μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, η ηθοποιός είχε πάει βόλτα με φουσκωτό σκάφος, από το οποίο πόζαρε φορώντας ένα γαλαζοπράσινο μπικίνι με εμπριμέ σχέδιο

Στην Κύθνο για τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega στη νέα της ανάρτηση στο instagram μοιράστηκε στιγμιότυπα δίπλα στον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

«Αν και είμαι παιδί του χειμώνα… για κάτι στιγμές σαν αυτές αξίζει λίγο θέρος @kostaskonstantinidis κάπως έτσι λέμε αντίο στο φετινό καλοκαίρι που ήταν πολύ διαφορετικό…», έγραψε στην ανάρτησή της η Ανθή Βούλγαρη

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο τον Σεπτέμβριο του 2020 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Η Ανθή Βούλγαρη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή και στην πρεμιέρα της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο «Κοινωνία Ώρα Mega» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι η Ελεονώρα Ζουγανέλη να το πέρασε με περιοδεία ωστόσο «ξέκλεψε» χρόνο και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τους τελευταίους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα της αφού έχει ξεφύγει πλέον από τις κλασσικές γραμμές, προχωρώντας σε πιο fancy στιλιστικές επιλογές.

Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα μας χάρισε μοναδικές εικόνες δίνοντάς μας έμπνευση για νέα look που αποτελούν ιδανικές λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το νησί.

Σε αυτά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και φούξια γυαλιά ηλίου.

Σε άλλη φωτογραφία της, ποζάρει μαζί με μία φίλη της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Όταν ένα νησί κι ένας άνθρωπος σου παίρνουν τα μυαλά».

Η Εριέττα Μανούρη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός έχει επισκεφτεί φέτος αρκετούς προορισμούς, όπως η Μάνη, η Αντίπαρος, η Σίφνος και η Τήνος, ενώ τώρα βρίσκεται στην Αντίπαρο.

Καθώς η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, έτσι έκανε και τώρα.

Η Εριέττα Μανούρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία σειρά από στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει με μπικίνι.

Η Τζούλια Νόβα περνάει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στην Πάρο.

Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και συχνά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους υλικό από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, ανέβασε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Σε αυτά, ποζάρει καθισμένη σε μία πολυθρόνα, χαμογελώντας στον φακό, ενώ φορά ένα πολύχρωμο μπικίνι. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Επιτέλους διακοπούλες».

Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, κάνοντας διακοπές στο Μεγανήσι.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, φορώντας ένα φλοράλ μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, φαίνεται να ψαρεύει με καλάμι πάνω από το σκάφος.

«Τελευταία Κυριακή Αυγούστου», έγραψε στη λεζάντα.

Δειτε Επισης

Ο Λάμπρος Λάζαρης έβγαλε στη φόρα η πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Δανάη Παππά
Δημήτρης Σταρόβας: «Προσπαθώ να επανέλθω, με την κιθάρα είμαι εντάξει, αλλά με δυσκολεύει ο λόγος»
Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά πρώτη φορά on camera, στα σχόλια για την εμφάνισή της στην Ευρωβουλή
Η αντίδραση του κοινού όταν μπήκε στο Ηρώδειο, ο Μάρκος Σεφερλής
Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για το γιο του με την Ανδρομάχη: «Είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς»
Ο Diddy επικοινώνησε με τα παιδιά του από τη φυλακή - Άξαφνα, χάκαραν το προφίλ του Usher -Χαμός στις ΗΠΑ
Πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη: «Aγαπημένη μου, να έχεις ένα πανέμορφο ταξίδι εκεί ψηλά στα αστέρια»
Δύο γυναίκες στην Ισπανία πείστηκαν ότι είχαν «συναισθηματική σχέση» με τον Brad Pitt και έδωσαν 325.000€
Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη
Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα τοποθετηθώ για το βρίσιμο του τραγουδιστή. Το έχει αναλάβει δικηγόρος»