Οι celebrities συνεχίζουν ακάθεκτοι τις διακοπές τους σε εξωτικούς και όχι μόνο προορισμούς

Ευγενία Σαμαρά στην Κροατία, Δήμητρα Ματσούκα στην Ινδία, Δούκισσα Νομικού στη Μοντάνα των ΗΠΑ, Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Σιγκαπούρη, Έλενα Ασημακοπούλου στις Μαλδίβες, Σόφη Πασχάλη στο Μπαλί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, από το ταξίδι της στην Κροατία.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της από το Εθνικό Πάρκο λιμνών του Πλίτβιτσε.

Συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα, έγραψε: «Νομίζω ότι σ’αυτό το μικρό καρουζέλ βρίσκεται το καταφύγιό μου για το 2024. Στην Κροατία, στο πάρκο Πλίτβιτσε, στους καταρράκτες, στη φύση που ξάπλωσα και δάκρυσα, στις ρίζες που κρύφτηκα σαν μικρό παιδί, στα βάρη που σήκωσα, στα χιλιόμετρα που περπάτησα, στους διαλογισμούς που έκανα».

Στιγμές από το ταξίδι της στην Ινδία μοιράστηκε η Δήμητρα Ματσούκα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί: «Τότε, Τώρα, Πάντα» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση…

Φανερά ευδιάθετη και ανανεωμένη η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρει πως κατάφερε να φτάσει μέχρι το νοτιότερο άκρο της Ινδίας, όπου και την αναγνώρισαν ζητώντας της να βγάλουν selfie, όπως σχολίασε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της. 

«Μα είναι να μην 1)πετάω από τη χαρά μου που 2) και 3) έφτασα στο νοτιότερο άκρο της Ινδιας και όλοι μου μιλούσαν για το θεατρο Άλσος παρακαλώντας να βγάλουν σέλφι μαζί μου, ξετρελαμένοι με το 4) «τότε, τώρα, πάντα» που σήμερα επιστρέφει για εσάς τους λίγους που δεν μας έχετε δει ακόμα;» έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Ματσούκα. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στη Σιγκαπούρη με την οικογένειά της.

Αφού έκανε διακοπές στην Πάρο και λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το εξωτερικό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μάλιστα, με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Μερικές ημέρες στη Σιγκαπούρη».

Η Δούκισσα Νομικού ζει το όνειρο στη Μοντάνα των ΗΠΑ, και δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει τις πιο γλυκές οικογενειακές στιγμές!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, σε ένα μαγευτικό τοπίο που κόβει την ανάσα.

Τα καταπράσινα λιβάδια και τα επιβλητικά βουνά της Μοντάνα γίνονται το ιδανικό σκηνικό για την οικογένεια, που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την απόδρασή της.

Οι followers της Δούκισσας Νομικού ξετρελάθηκαν με τις φωτογραφίες και γέμισαν τα σχόλια με καρδούλες και θαυμασμό, επιβεβαιώνοντας πως η αγαπημένη τους παρουσιάστρια ξέρει πώς να συνδυάζει την οικογενειακή ζωή με τα ταξίδια και την πολυτέλεια!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media και είχε στείλει το εξής μήνυμα στο κοινό της: "Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days”.

Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες πραγματοποίησε η Έλενα Ασημακοπούλου, μαζί με την κόρη της.

Αφού ταξίδεψε στα ελληνικά νησιά με τον σύντροφό της, Κώστα Τσαρτσαρή και την κόρη της, θέλησε να επισκεφτεί έναν διαφορετικό προορισμό.

Μαζί με τη Μαρία Ροζάρια ταξίδεψαν στις Μαλδίβες, με την ηθοποιό να κάνει την αποκάλυψη μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα με την ίδια και την κόρη της να ποζάρουν στον εξωτικό προορισμό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ένα ονειρικό ταξίδι». 

Στο Μπαλί περνάει το καλοκαίρι της η Σόφη Πασχάλη.

Η γυμνάστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στον εξωτικό προορισμό με τους διαδικτυακούς της φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ορισμένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σόφη Πασχάλη ποζάρει μπροστά από εντυπωσιακά τοπία, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Bali - Be Happy».

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη