Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει τόπλες και ανακοινώνει το δικό της γυναικείο lifestyle fashion brand

Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα μετά την αποχώρησή της από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Περίοδο αλλαγών διανύει τους τελευταίους μήνες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα επαγγελματικά της.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την ομάδα της μέχρι πρότινος μάνατζερ της και στενής της φίλης, Έλενας Χριστοπούλου.

Οι δυο γυναίκες συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια και η σχέση τους είχε γίνει οικογενειακή, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες που τις ήθελαν να περνούν μια κρίση στη σχέση τους.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του #ShoppingStar αποφάσισε να υλοποιήσει ένα όνειρό της και συγκεκριμένα τη δημιουργία ενός δικού της γυναικείου lifestyle brand, όπως το ονομάζει, εμπνευσμένο από το δικό της στιλ και τη δική της αισθητική.

Μάλιστα, επειδή τα προϊόντα που θα λανσάρει θα είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα, το νέο της brand ονομάζεται #GRÉS.

Η ίδια πόζαρε και μάλιστα τόπλες για το λανσάρισμα ενώ όπως ανέφερε στην ανακοίνωση, η πρώτη συλλογή έρχεται σύντομα.

«Αγαπημένες μου,

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές της ζωής μου, καθώς ένα μεγάλο όνειρο που κρατούσα χρόνια στην καρδιά μου, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να μοιραζόμαστε το ταξίδι της μόδας, είδα πόσο πολύ σας αρέσει το στυλ μου. Καθημερινά με ρωτάτε για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, για το πώς συνδυάζω διάφορα κομμάτια, και είμαι τόσο ευγνώμων για το αμείωτο ενδιαφέρον σας.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το στυλ είναι για μένα όχι απλά ένας τρόπος έκφρασης, αλλά ένα μέρος της ψυχής μου. Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω κάτι δικό μου, που να αντικατοπτρίζει την αισθητική μου και την αγάπη μου για τη μόδα, και σήμερα είμαι ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Μετά από πολλή σκέψη, έμπνευση, την παρότρυνση και στήριξή σας, και με τη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που μοιράζεται το ίδιο πάθος με μένα, δημιουργήθηκε το δικό μου lifestyle brand. Ένα brand που είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και την αυθεντικότητα της Μεσογείου, με προϊόντα που κατασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα στην Ελλάδα, με προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια.

Η πρώτη συλλογή αποτελείται από λιτές, κομψές γραμμές που αντικατοπτρίζουν την αισθητική που γνωρίζετε και αγαπάτε. Μοναδικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν για εσάς, ώστε να τα κάνετε δικά σας και ξέρω ότι θα τα λατρέψετε όπως κι εγώ!

Και το όνομα αυτού… GRÉS! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να το μοιραστώ μαζί σας και ανυπομονώ να δείτε τι σας έχω ετοιμάσει. Εύχομαι να αγαπήσετε αυτή τη συλλογή όσο κι εγώ από την πρώτη στιγμή!

Σύντομα κοντά σας, με πολλή αγάπη, Ηλιάνα» έγραψε στην ανάρτησή της το μοντέλο.

Για το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και να αποκτά τη δική της οικογένεια απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του #ShoppingStar συνάντησε η δημοσιογράφος Ξένια Ιωάννου για λογαριασμό του περιοδικού #InStyle.

«Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάνουμε, δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας. Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο. Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η «αστεφάνωτη», η «αιώνια νύφη»…», δηλώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια. Το βλέπω αυτό. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με «βλέπει» αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά», απαντά σε σχετική ερώτηση το γνωστό μοντέλο.

Τον μαστιγώνεις ή τον κανακεύεις τον εαυτό σου;

«Τον χαϊδεύω τον εαυτό μου. Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και αισθάνομαι πια ότι με κάποιον τρόπο κατάφερα κιόλας να κρατήσω και το ποτήρι στα χέρια μου. Όλα αυτά τα χρόνια απλά το ποτήρι μετακινούταν γύρω-γύρω κι έπεφτε λίγο από δω, λίγο από κει. Τώρα αισθάνομαι ότι είμαι καλά. Με βαραίνει, βέβαια, ακόμα το σύνδρομο του καλού παιδιού. Επειδή άργησα πολύ να το ανακαλύψω, αυτό με έχει βασανίσει για πάρα πολλά χρόνια», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δειτε Επισης

M&S Κύπρου: Το «Fashion That Matters» επιστρέφει, με τη Δημιουργική Υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου
Η #VictoriaSecret επιστρέφει στα show αλλιώς - Μοντέλα με καμπύλες & αναπηρίες - Guest star η superstar, Cher
Η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη του Jean Paul Gaultier στο #ParisFashionWeek - Εμφανίστηκε με κοντό καρέ
Η Δούκισσα Νομικού στο catwalk με την Jane Fonda, Eva Longoria, Heidi Klum, Κendall Jenner & Cara Delevingne
H Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνιστή τον MINGYU
Η Calvin Klein επιμελήθηκε τις εμφανίσεις του Jeremy Allen White και Idris Elba στα #EmmyAwards2024
Θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος – Αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους
Το κόκκινο χαλί στα #MTVVMAs 2024! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη
Όλες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για τα 13 Panik! Σταρούμπες, αστέρια και αστεράκια στο party!
Ο Tommy Hilfiger, αναδεικνύει το ναυτικό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης