Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Τα προβλήματα στον γάμο τους άρχισαν από το ταξίδι του μέλιτος

Το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ μπορεί να μην προκάλεσε έκπληξη στα διεθνή media, που περίμεναν την είδηση να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες, αλλά τα νεότερα γύρω από τα προβλήματα του πρώην ζευγαριού, προκαλούν αίσθηση.

Η Mirror, ανέφερε ότι η αναταραχή στο γάμο των «Bennifer» φέρεται να ξεκίνησε μόλις λίγες ημέρες αφότου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο ταξίδι του μέλιτος. «Οι νεόνυμφοι ξεκίνησαν δύσκολα, αφού η 52χρονη έμεινε δυσαρεστημένη από τη δημοσιότητα γύρω από το γάμο τους το 2022» γράφει.

Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού υποστήριξε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι το ζευγάρι δυσκολευόταν να επικοινωνήσει εδώ και πολύ καιρό. Τα είδαν «σκούρα» από τις ημέρες μετά τον γάμο, τον Ιούλιο του 2022, καθώς περνούσαν το μήνα του μέλιτος στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.  

Άλλη πηγή, δήλωσε στο PageSix: «Όταν δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Μόλις και μετά βίας μιλούσαν ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής που υποτίθεται ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους. Της "πούλησε" ότι ήταν ένας αλλαγμένος άνθρωπος, και αυτό κράτησε πολύ λίγο. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που είχε πάρει η ζωή του με τη Λόπεζ δίπλα του».

Τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει
Αν και ο χωρισμός τους επισημοποιήθηκε τη στιγμή που η Λατίνα σταρ κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη, υπήρχαν εδώ και καιρό σημάδια που έδειχναν ότι ο γάμος του ζευγαριού καταρρέει.

Η αινιγματική ανάρτηση στα social media
Παρόλο που και οι δύο παρέμειναν σιωπηλοί σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού, οι εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να πληθαίνουν, όταν οι θαυμαστές της Λατίνας σταρ παρατήρησαν πως είχε κάνει like σε μια ανάρτηση στο Instagram που μιλούσε για προβληματικές σχέσεις.

Η ανάρτηση της 19ης Μαρτίου που άρεσε στη Λόπεζ έγραφε: «Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιής σχέση με κάποιον που είναι αποκομμένος από τον εαυτό του. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον να μας δει όταν δεν μπορεί να δει ούτε τον εαυτό του. Το να μπεις σε μια σχέση είναι το εύκολο μέρος. Το να την καλλιεργείς και να την ενισχύεις είναι μια διαφορετική ιστορία. Εξάλλου, η αγάπη δεν είναι συναίσθημα, είναι πράξη».

Η σόλο εμφάνιση στο Met Gala
Στις 6 Μαΐου η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε μόνη της στο φετινό Met Gala, με πολλούς θαυμαστές να προβληματίζονται για την απουσία του Άφλεκ από το πλευρό της. Εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε δηλώσει τότε στο E! ότι βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες, αρκετοί όμως αναρωτήθηκαν γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κάποιο διάλειμμα, για να παραστεί στο διάσημο gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στο Μανχάταν.

Διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη δημοσιότητα
Λίγους μήνες πριν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες φήμες περί χωρισμού, ο Μπεν Άφλεκ είχε δώσει μια συνέντευξη, στην οποία εξηγούσε πως με τη Λόπεζ είχαν πολύ διαφορετικό σκεπτικό σε ό,τι αφορά την προστασία της σχέσης τους από τον Τύπο.

«Είχα μια πολύ σταθερή αίσθηση των ορίων γύρω από τον Τύπο, ενώ η Τζεν δεν νομίζω να είχε την ίδια άποψη με εμένα. Είχα μεγάλη αντίρρηση σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

To υπερπαραγωγή wedding party της Pan Dragomir και του Alex - Ο χορός, το φιλί και το χιουμοριστικό τραγούδι
Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Το μυαλό μου πηγαίνει στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη της»
Πρόσω ολοταχώς για διαζύγιο οδεύουν, η Θέλξη και ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής
Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Αγαπιόμαστε πολύ, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά»
Αλέξανδρος Παρθένης «Δεν είμαι ο βιολογικός... γονέας, αλλά γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά»
Αναστασία Γιάμαλη: «Η Μαρινέλλα θα ήταν ικανή να φροντίζει τα εγγόνια της και όχι να να είναι στη σκηνή;»
Δημήτρης Φιλιππίδης: «Το όνομά μου δε με βοήθησε ποτέ. O καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του»
Σάκης Ρουβάς: «Πριν μια βδομάδα, που βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως»
Μήνυση Γιάννη Παπαμιχαήλ σε μεγάλο ειδησεογραφικό site και τους 60 αναγνώστες - σχολιαστές του
Παντρεύτηκαν Θεοδώρα & Μάθιου Κουμάρ! – Το φιλί στην Μητρόπολη Αθηνών & τα επίσημα πορτρέτα του ζεύγους