Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φωτογραφήθηκαν μαζί και παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη, αναφορικά με όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, που τους αφορούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ζευγάρι του «Σασμού» μίλησε στο περιοδικό OK!, απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση τους εκτός σκηνής αλλά και πώς ορισμένα δημοσιεύματα και σχόλια στα social media, τους έχουν ενοχλήσει.

Πρώτη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επισήμανε ότι: «Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα είναι ότι συμβαίνει από μόνη, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας».

mathios_vasiliki12

Ο ηθοποιός με τη σειρά του, ανέφερε: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Τότε, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρόσθεσε: «Εννοείται ότι οι απαντήσεις υπάρχουν, απλώς δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον καθένα που λέει ό,τι του κατέβει».

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκαν ήταν η εξής: «Ζήσατε έναν θυελλώδη τηλεοπτικό έρωτα. Είναι αυτή η περίπτωση που η ζωή μιμείται την τέχνη;».

mathios_vasiliki12

Σε αυτό, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε: «Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή».

Όσο για το αν θα ερχόταν αυτή η εξέλιξη αν δεν προϋπήρχε το τηλεοπτικό παρελθόν τους, ο Δημήτρης Λάλος είπε: «Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής».

Τέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης. Δημήτρης. Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο».

Δειτε Επισης

To υπερπαραγωγή wedding party της Pan Dragomir και του Alex - Ο χορός, το φιλί και το χιουμοριστικό τραγούδι
Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Το μυαλό μου πηγαίνει στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη της»
Πρόσω ολοταχώς για διαζύγιο οδεύουν, η Θέλξη και ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής
Συνελήφθη η Playmate 2008 – Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της, σε διαμέρισμα στην Αθήνα
Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Αγαπιόμαστε πολύ, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά»
Αλέξανδρος Παρθένης «Δεν είμαι ο βιολογικός... γονέας, αλλά γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά»
Αναστασία Γιάμαλη: «Η Μαρινέλλα θα ήταν ικανή να φροντίζει τα εγγόνια της και όχι να να είναι στη σκηνή;»
Δημήτρης Φιλιππίδης: «Το όνομά μου δε με βοήθησε ποτέ. O καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του»
Σάκης Ρουβάς: «Πριν μια βδομάδα, που βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως»
Μήνυση Γιάννη Παπαμιχαήλ σε μεγάλο ειδησεογραφικό site και τους 60 αναγνώστες - σχολιαστές του