Πόλεμος για τα φιλιά στο στόμα της Τούνη με τον γιο της-«Το Οιδιπόδειο πάει σύννεφο»

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες με τον γιο της, Πάρη. Στην ανάρτηση, η γνωστή Instagrammer περιγράφει τη χαρά της για τα φιλάκια που της δίνει ο γιος της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. ΥΓ: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα… καταλαβαίνετε πως λιώνω», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη περιγράφοντας τα συναισθήματά της.

«Δίκασαν» στα σχόλια την Ιωάννα Τούνη για τα φιλιά με τον γιο της

Ο λόγος, ωστόσο, που η δημοσίευση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις ήταν επειδή ο γιος της Ιωάννας Τούνη τη φιλούσε στο στόμα, με αρκετούς από τους ακόλουθούς της να εκφράζουν την ανησυχία τους για θέματα υγείας. Υπήρξαν σχόλια που υπογράμμιζαν ότι δεν είναι ασφαλές να φιλάει κανείς το μωρό στο στόμα, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν την πράξη της ως «ψυχοάρρωστη» και αναφέρθηκαν στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα.

touni_sxolio__2_

«Θα σας παρακαλούσα να το ψάξετε λίγο περισσότερο με μία βιβλιογραφική αναζήτηση ή με κάποιον παιδοψυχολόγο. Είναι εγκληματικό! Μην βασίζεστε αποκλειστικά στο ένστικτό σας», αναφέρει συγκεκριμένα follower της Ιωάννας Τούνη με εκείνη πάντως να μην πτοείται και να απαντάει με σαρκαστικό τόνο: «Τρομερό έγκλημα». Σε άλλο follower, που αντέτεινε ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να μεταφέρει μικρόβια στο παιδί της και της πρότεινε να ρωτήσει ειδικό, απάντησε εξίσου ειρωνικά: «Καλά που ρωτάς εσύ».

touni_sxolio__1_

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αντιδράσεις, ούτε καν πρώτη αυτό το μήνα. Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί ξανά στο «μάτι του κυκλώνα» όταν σε βίντεο που ανέβασε με τη μικρή ξαδέλφη της, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν αφορμή για να κάνουν σεξιστικά σχόλια. Ένα από τα πιο έντονα σχόλια ανέφερε: «Πόσο πάτε κι οι δύο; Κακομοίρες», με την Ιωάννα να μην αφήνει το σχόλιο αναπάντητο και να απαντά με οξύ τόνο: «Εσύ ξέρεις καλύτερα από ταρίφες. Για πες μας».

@j.touni Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!😅🥹 συμπεθέρες μου η μικρή ξαδέλφη δεν έχει instagram🫠🫠❤️ #fyp #foryou #girlstrip #mykonos ♬ original sound - Bigteddy_73

Πηγή: youweekly.gr

Δειτε Επισης

Αθηνά Οικονομάκου για Bruno Cerella: «Δεν προέκυψε & δεν ήταν τυχαίο! Είμαι χαρούμενη & ευτυχισμένη!»
Playmate 2008, Συλβια Παπαδάκη: «Ο σύντροφός μου έφυγε άγρια μεσάνυχτα με learjet. Έχω panic button»
Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας – Υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις
To υπερπαραγωγή wedding party της Pan Dragomir και του Alex - Ο χορός, το φιλί και το χιουμοριστικό τραγούδι
Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Το μυαλό μου πηγαίνει στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη της»
Πρόσω ολοταχώς για διαζύγιο οδεύουν, η Θέλξη και ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής
Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Αγαπιόμαστε πολύ, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά»
Αλέξανδρος Παρθένης «Δεν είμαι ο βιολογικός... γονέας, αλλά γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά»
Αναστασία Γιάμαλη: «Η Μαρινέλλα θα ήταν ικανή να φροντίζει τα εγγόνια της και όχι να να είναι στη σκηνή;»
Δημήτρης Φιλιππίδης: «Το όνομά μου δε με βοήθησε ποτέ. O καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του»