Πού βρίσκεται και τι κάνει η νικήτρια του MasterChef 7-Οι πρώτες αναρτήσεις της μετά από 6 μήνες

Η Μαρία Μπέη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef από το οποίο κατάφερε να βγει και νικήτρια. Ο κόσμος την αγάπησε γνωρίζοντας τον χαρακτήρα της μέσα από το παιχνίδι και έτσι όσο εκείνη βρισκόταν σε αυτό κέρδιζε followers στα social media, οι οποίοι την περίμεναν να γυρίσει και συνέχισαν να την παρακολουθούν από εκεί, μαθαίνοντας περισσότερα για την ζωή της.

Κυρίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο, τον οποίο γνώρισε στο ριάλιτι μαγειρικής, ερωτεύτηκαν και συνέχισαν μαζί το όνειρό τους και την ενασχόλησή τους με την δημιουργία εντυπωσιακών και νόστιμων γευμάτων.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, για περίπου έξι μήνες, παρέμενε εξαφανισμένη από το προφίλ της, με την τελευταία της ανάρτηση να έχει πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Οι ακόλουθοί της είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, μέχρι που την Δευτέρα 12 Αυγούστου επέστρεψε με φωτογραφίες και story ειδικότερα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πόζαρε ανανεωμένη στην κάμερα, ενώ έδειξε και την βόλτα που έκανε με σκάφος στην θάλασσα.

maria_mpei_instagram

maria_mpei_epistrofi_instagram

Πριν από λίγο καιρό, ο σύντροφός της, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε δηλώσει για εκείνη και πιθανότατα τον λόγο που είχε αποτραβηχτεί: «Έχει κάποια θεματάκια μετά το παιχνίδι, τα οποία ακόμα λίγο τα τραβάει, αν και νομίζω είναι και λίγο ψυχολογικό. Τώρα μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει κάτι». Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι έκανε και ένα χειρουργείο.

Για το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, είπε: «Ποιο επίσημο να ξέρει και ο απέναντι ότι είμαι μαζί με την Μαρία, δεν υπάρχει. Επειδή διαρκώς αλλάζουν πράγματα, ο γάμος δεν είναι κάτι άμεσο».

Πηγή: youweekly.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος. Δεν ασχολούμαι με τας σχόλια»
Εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Λένε, θα πουν στα παιδιά μας πώς να γίνουν που...ραδες»
Δικαίωση για την Έλενα Παπαρίζου στη δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφο της, Τόνυ Μαυρίδη
Σοκαρισμένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου! «Tο διάβαζα κι έβγαζα κραυγές! Ευτυχώς δεν ήταν μπροστά η κόρη μου»
«Λύγισε» οn air η Μελία Κράιλινγκ: «Ο πατέρας μου, δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα. Έφυγε πολύ γρήγορα»
Η σπάνια εμφάνισή του Πάνου Μιχαλόπουλου μπροστά στην κάμερα
Η Μάρω Κοντού πήρε έργο που φιλοτεχνήσε στο #CashorTrash να πουληθεί, για καλό σκοπό!
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σμαράγδα Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη
O Light έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη - Το τεράστιο μονόπετρο
Η συνάντηση της Ιουλίας Καλλιμάνη on stage με την Άννα Βίσση - Το βίντεο με την Απόλυτη που έγινε viral