Sold out η πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου μετά τις κατηγορίες φοροδιαφυγής: «Eίμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε»

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 8/7 μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, μετά τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής και δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο, μιας και η συναυλία εδώ και μέρες ήταν sold out και μίλησε από καρδιάς, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα στους χιλιάδες θαυμαστές του.

«Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πάρα πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θέλω να σας πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς λέω ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας, για αυτό είμαι απόψε εδώ. Σήμερα είναι όλοι εδώ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί. Είμαι εδώ όρθιος επειδή εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα αλλά θα είναι “κοντά” τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε,  και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν. Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους», είπε στο κοινό του ο Αντώνης Ρέμος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή.

Το ποσό φτάνει συνολικά στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο από 19/4/22-22/6/2022.

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη
Η Άννα Βίσση έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη με special guest stars τους Νίκο Καρβέλα και Μελίνα Ασλανίδου
Η συγκίνησή του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Κατράκειου: «Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω»
#MyStyleRocksGR: Αυτές είναι οι 8... fashionistas που μπαίνουν στο reality μόδας