Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Θα μου πάρει καιρό να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν στους Παγιδευμένους»

Λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό φινάλε, η πρωταγωνίστρια της σειράς #Παγιδευμένοι, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της, με ένα ξεχωριστό βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με δάκρυα στα μάτια, συγκινημένη που ένας κύκλος και μάλιστα τόσο μεγάλος, στην επαγγελματική της ζωή, έκλεινε οριστικά, αποχαιρέτησε το σετ γυρισμάτων της σειράς #Παγιδευμένοι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. 

Η τηλεοπτική δικηγόρος, «Άννα»., της επιτυχημένης σειράς που έριξε αυλαία την περασμένη Τρίτη (2/7), θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τους συνεργάτες της με τους οποίους πορεύτηκε για δύο σεζόν.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τη στιγμή που αποχαιρετούσε τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και έγραψε στη λεζάντα:

«Back online. Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς. Θα μου πάρει καιρό μέχρι να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν αυτά τα δυο χρόνια, bear with me, I’m getting there.

Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και να μάθω δίπλα τους, και φυσικά τον κόσμο που τόσο θερμά μας αγκάλιασε και μας στήριξε! See you soon!! Υ. Γ. Αννιώ μου…θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου κοριτσάρα μου!».

Όπως έγινε γνωστό, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν θα συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για μια συνεργασία στην οποία… συκοφαντήθηκε. 

«Συνέβησαν πράγματα που εγώ στα 25 χρόνια που δουλεύω, δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω δημόσια αυτά τα πράγματα, θα πω χωρίς να θίξω κανέναν και να αναφερθώ σε κάποιον συνάδελφο – δεχτήκαμε συκοφαντία που η συκοφαντία ταυτόχρονα σημαίνει κα παραπληροφόρηση. Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που παραπληροφορήθηκε, όλο αυτό για εμένα ήταν σοκ, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ τόσα χρόνια στη ζωή μου», είπε ο Πέτρος Λαγούτης

Δειτε Επισης

Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»