Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Μας φαίνεται πολύ περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση»

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου μετα την αποκάλυψη της σχέσης τους; «Έχουμε δεχτεί προτάσεις να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά από τρία χρόνια, η σειρά του Alpha «Σασμός», που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία τη Δευτέρα 8/7.

Με αφορμή το φινάλε του Σασμού, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησαν για την παράσταση που θα συμπρωταγωνιστήσουν αλλά και τα κοινά τους σχέδια για το μέλλον.

«Θα συνεργαστούμε στο θέατρο. Θα κάνουμε μια παράσταση, κάτι καινούργιο για μας. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου» ανέφερε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Έχουμε δεχτεί προτάσεις να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί. Εμείς όμως θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι που θα μας εκφράζει και τους δυο, για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ ουσιαστικό και να είναι εξίσου δυνατό όπως αυτό που κάναμε στον Σασμό» είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Λάλος.

«Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί, όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα… Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται πολύ περίεργο» συμπλήρωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι στη ζωή (όμως οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα), ετοιμάζονται για ένα κοινό επαγγελματικό βήμα.

Σε λίγους μήνες, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα πρωταγωνιστήσουν στο μουσικοθεατρικό έργο «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου» αναβιώνοντας στη σκηνή τον έρωτα του Chopin και της Σάνδη.

Πρόκειται για μία συναρπαστική παράσταση στο Ρομαντικό Παρίσι του 19ου αιώνα, με επίκεντρο τη θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τους δύο ηθοποιούς να έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια