Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»

Τέλος εποχής! Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησέ οριστικά τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό: «Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ στην καθημερινή ζώνη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κορυφαία παρουσιάστρια ευχαρίστησε τη διοίκηση του Mega και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ευχήθηκε «καλή συνέχεια στους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζώνης» και αποκάλυψε πως «σβήνει το λαμπάκι και δεν θα ξαναμπεί».

«Φθάσαμε στο τέλος. Πέρασαν τρία χρόνια από την μέρα που μπήκα σε αυτό το στούντιο. Όταν πρωτομπήκα εδώ σκεφτόμουν, ονειρευόμουν, φοβόμουν, χτυπούσε η καρδιά μου από χαρά και φόβο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη ειδική μνεία στον ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη δηλώνοντας:

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ”ευχαριστώ”. Χάρηκα που γνώρισα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χάρηκα που γνώρισα αυτόν τον επιχειρηματία – άνθρωπο, οποίος με τον τρόπο που μου μίλησε με έβαλε μέσα στο όνειρό του για αυτό το κανάλι, και την επιθυμία του πραγματικά να γίνει μεγάλο και ξεχωριστό. Ο λόγος είναι ο πιο σημαντικός κι ό,τι είπαμε έγινε και φθάσαμε μέχρι το τέλος».

Και πρόσθεσε: «Κι αν ένα πράγμα έχω να πω είναι: το χάρηκα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του MEGA. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Είναι δύσκολο να ξεκινήσεις από τη αρχή να χτίσεις μια ζώνη και ένα πρόγραμμα, αλλά υπήρχαν τα εφόδια, η διάθεση και υπήρχαν και οι άνθρωποι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους τηλεθεατές».

Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη: «Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης, εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δε θα ξαναμπώ. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές».

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε και οι δυο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντες τις τελευταίες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της, αλλά και τις τελευταίες εικόνες της από το πλατό.

«Ευχαριστώ χίλιες φορές για όλες τις στιγμές για όλες τις ώρες που περάσαμε μαζί για τις αναμνήσεις και γιατί στο τέλος μένει μόνο η αγάπη και η εκτίμηση. Υ.γ έβγαλα σήμερα τόσες φωτογραφίες με όλους τους δημοσιογράφους , τους τεχνικούς , τους οπερατέρ , όλους εκείνους που βρισκόμασταν καθημερινά σε αυτό το studio αλλά δεν έχω καμία γιατί τις έβγαζαν με το κινητό τους ! Έχω μόνο αυτές που ανεβάζω τώρα! Ανυπομονώ να τις δω στα δικά σας προφίλ», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα της πρώτης ανάρτησής της.

Ενώ στη δεύτερη έγραψε: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν με πανιά, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στην θέση μου στον καναπέ αγκαλιά με το κόκκινο μου μαξιλάρι #tomegatokalo.
Καλό καλοκαίρι βρε παιδιά με αγάπη».

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, κι ένα από αυτά που ξεχώρισε ήταν εκείνος της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό της για την παρουσιάστρια. 

«Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας και τα παιδιά σου! Παίζει να σαι η μόνη που η απουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου. Θα μου λείψεις. Καλό καλοκαίρι πεντάμορφη» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά, «Ναταλία μου τα λόγια αυτά κρατάω στην καρδιά μου Κρατά γερά κορίτσι μου και καλή συνέχεια στον αγώνα της τηλεοπτικής αρένας!».

ΦΡΜΓΒ

Η εκπομπή «Ελένη» έφθασε στο τέλος της και οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη έκαναν και εκείνοι τον δικό τους απολογισμό.

Η Σμαρώ Σωτηράκη, η αστρολόγος της εκπομπής δήλωσε: «Πολύ συγκινημένη θα σου πω ‘’ευχαριστώ’’ για την συνεργασία μας αρχικά  και είσαι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μου. Θα σου ευχηθώ να είναι πάντα τόσο λαμπερή όχι όσο είναι τα μάτια σου όσο η καρδιά σου».

Οι δύο σεφ της εκπομπής, Γιώργος Τσούλης και Γιώργος Παπακώστας με την σειρά τους κι αυτοί ευχαρίστησαν για την όμορφη συνεργασία που είχαν με την παρουσιάστρια.

Η Αλεξάνδρα Αθανασίου είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι δίπλα της έμαθε πολλά πράγματα και την ευχαρίστησε για όλο το χώρο που της έδωσε μέσα στην εκπομπή της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε ότι ήταν τρία φανταστικά χρόνια με τις δυσκολίες τους.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σημείωσε: «Ήταν μία ενδιαφέρουσα τριετία. Υπήρξαν πολλές ωραίες στιγμές και προσωπικές και δημοσιογραφικές. Χαίρομαι γιατί μέσω εσού είμαι μέλος του MEGA, αυτού του δυναμικού καναλιού και παραμένω και χαίρομαι ιδιαίτερα και σε ευχαριστώ».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια κατάλαβα ότι απολαμβάνεις περισσότερο ό,τι κερδίζεις. Αυτό που ζήσαμε όλοι μας με τους συνεργάτες και ειδικά μ΄εσένα το έχω κατακτήσει και κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει».

Η παρουσιάστρια σε αυτή την τελευταία της εκπομπή θέλησε να πει και δυο λόγια με τα πρόσωπα που την πλαισίωναν όλα αυτά τα χρόνια. Ξεχωριστά ήταν όσα είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο η επαγγελματική τους σχέση πέρασε από διάφορες φάσεις.  Παρόλα αυτά όμως, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν τις όποιες διαφορές και να τα βρουν.

«Έλα πες τώρα, σήμερα, εκτός από ένα “αχ, πάει κι αυτό”, κάποιες καλές στιγμές θα τις κρατήσεις; Όχι τώρα επειδή κλείνουμε την εκπομπή, πες μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μόνο καλές στιγμές κρατάω. Τι θα κρατάμε, τις κακές; Πάνω από όλα, αυτό που κατάλαβα αυτά τα τρία χρόνια, είναι πως σημαντικό είναι ότι κερδίζεις και όχι ότι σου χαρίζουν. Τίποτα δε χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Ό,τι κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε κι έχει ρίζες για πάντα, είτε συνεργαστούμε ξανά είτε όχι, είτε μιλήσουμε στο τηλέφωνο, είτε βρεθούμε, αυτό που ζήσαμε όλοι και ειδικά με εσένα, το έχω κατακτήσει, το έχτισα εγώ και κανένας δε μπορεί να μου το πάρει» απάντησε εκείνος συγκινημένος.

«Βρε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά στο λέω. Στο έχω ξαναπεί, μου έμαθες πράγματα στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στην τηλεόραση… Μου έμαθες ότι, δε σταματάμε να μαθαίνουμε. Ποτέ δε πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα, δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Θέλει λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά. Ο καθένας είναι μια μοναδική προσωπικότητα που ούτε νιώθει, ούτε φέρεται, ούτε αντιδρά όπως δέκα άνθρωποι που μπορεί να είμαστε στην ίδια παρέα ή οικογένεια. Αυτό όμως είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να περάσω και στα δικά μου παιδιά. Μου αρέσει να μαθαίνω, μου αρέσει να ακούω. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου. Μένω σε αυτό.

Είσαι ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος σε μια εκπομπή. Είσαι καλό παιδί. Έχεις τις ανασφάλειές σου ώρες ώρες και τα νεύρα σου, αλλά έχω κι εγώ τα νεύρα μου ώρες ώρες, οπότε πια είμαι εγώ που θα πω για τα νεύρα των άλλων» είπε με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη.

Η Νάνσυ Νικολαϊδου που εντάχθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη την προηγούμενη χρονιά, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και πήρε τον λόγο προκειμένου να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια για όσα έζησαν μαζί.

«Το νιώθω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα. Είχαμε μια πολύ όμορφη χρονιά, το νιώθω ότι είναι το φινάλε… Είναι άλλο το δέσιμό μου με εσένα. Σου χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Οφείλω να το πω, για να μην ακούγονται μόνο πράγματα που θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις. Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου, για το ενδιαφέρον σου, για την αγάπη σου. Μπορεί να είμαι γραφική αλλά οφείλω να το καταθέσω.

Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα δυο χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, που μου άνοιξες την πόρτα στο πλατό και την καρδιά σου Ελένη» είπε η Νάνσυ Νικολαϊδου και πρόσθεσε, 

«Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Άνθρωποι που να βρίσκονται στο πλευρό σου, να σου λένε ευχαριστώ, να σε σέβονται, να σε εκτιμούν, να σε αγαπούν και να χαίρεσαι που σε είσαι σε αυτή τη δουλειά μαζί τους, δεν υπάρχουν πολύ. Κι επειδή πια τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, έχω ανάγκη να το πω και να το φωνάξω.

Ίσως γιατί είμαι ένας πιο συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να το πω και να το φωνάξω γιατί το δέσιμο μαζί σου είναι άλλο. Δεν είναι μια απλή δουλειά. Δε συγκινούμαι γιατί τελειώνουμε την εκπομπή. Αυτό θέλω να πω, ήθελα να το εκφράσω… Σε αγάπησα πολύ κι ελπίζω να με αγάπησες λίγο».

«Λυπάμαι γιατί βρεθήκαμε στο τέλος των καθημερινών εκπομπών» είπε από τη δική της πλευρά η Ελένη Μενεγάκη.

Δειτε Επισης

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής και για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου