Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Περνάω πολύ δύσκολα λόγω των κιλών. Είχα τάσεις αυτοχειρίας με τα χάπια»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την καριέρα του, τα κιλά του, τον γιο του και την κοινή ζωή με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, τις διαφωνίες με τον Γιώργο Λιάγκα και το παράπονο από την Ελένη Μενεγάκη: «Μεγάλωσα δύσκολα, με έναν πατέρα πολύ σκληρό στις απόψεις του, που δεν ανεχόταν πολλά πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή #PameDanai για τα νέα πρόσωπα στην tv, το παράπονο από την Ελένη Μενεγάκη, τη διαφωνία με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για την αποδοχή των ομοφυλόφιλων.

«Λοιδορήθηκα επειδή είπα για την εκκλησία στον αέρα και για την οικογένεια. Δεν θέλω να με αγαπάνε, στο όνομα της αγάπης γίνονται εγκλήματα. Θέλω να με σέβεσαι» είπε.

Για τη μικτή οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύντροφό του είπε:

«Εννοείται ότι αυτό που έχω με τη Νάνσυ είναι οικογένεια. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο. Ο Αναστάσης μένει με τη μαμά του. Η Νάνσυ έχει τον Νικόλα που είναι 14. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι στο σπίτι με τον άνθρωπό σου και να υπάρχει ένα παιδί που δεν είναι το βιολογικό σου. Συναντάς ένα παιδί, πρέπει να έχεις συναισθήματα αλλά δεν είναι το παιδί σου. Ο Νικόλας έχει έναν υπέροχο πατέρα. Δεν είναι εύκολο. Όλες οι λεπτομέρειες έπαιζαν ρόλο, το πώς θα περπατήσω, πώς θα βγω από το μπάνιο, πώς θα κινηθώ στο σπίτι επειδή υπάρχει ένα παιδί που βλέπει έναν άνθρωπος που είναι άγνωστος.

Παρακαλάω τον Αναστάση να γίνει χορευτής. Τον βλέπω να χορεύει και τρελαίνομαι. Ντρέπεται. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον πατέρα μου να με παρακαλάει να γίνω χορευτής!» ανέφερε.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει πρόβλημα υγείας και μάλιστα δήλωσε ότι την ώρα της συνέντευξης πονούσε το στομάχι του αλλά δεν την ακύρωσε.

«Τα τελευταία 5 χρόνια περνάω πολύ δύσκολα λόγω και των κιλών. Σήμερα που μιλάμε πάλι περνάω δύσκολα για κάποια πράγματα σε σχέση με αυτά, δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Πριν από λίγες μέρες αποσύρθηκε το φάρμακο που έπαιρνα για να χάσω βάρος από την Ε.Ε. και έκανα εξώδικο για το πώς λειτούργησε σε  μένα. Θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου.

Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά γιατί στο φάρμακο αυτό αναγράφονταν οι παρενέργειες, θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, θα γίνετε βίαοι. Εγώ δεν είχα γιατρό. Είχαν έναν πλαστικό που μου το έδωσε για να κάνω επέμβαση να αφαιρέσω το σπλαχνικό λίπος αλλά δεν με παρακολουθούσε.

Ακόμα και τώρα κάνω αγώνα με τη Νάνσυ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες κάντε ό,τι θέλετε, μπορώ να χάσω;

Με τα κιλά που είμαι και κάνω αυτή την εκπομπή δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχω ανέβα κατέβα στα κατσάβραχα. Δεν είμαι 75 κιλά αλλά τα διπλάσια πια. Είναι τρελός ο πόνος.

Όλο αυτό που παθαίνω έχει να κάνει σε σχέση με αυτά.

Κάνω μια προσπάθεια ξανά και το στομάχι μου είναι σε κακή κατάσταση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πόνο έχω.

Θέλω να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλον τον κόσμο που έχει κιλά, να τους σέβονται και να μη λένε αυτές τις γελοιότητες.

Δεν μπορείς να φανταστείς ο κόσμος πόσο αυθάδης είναι στον δρόμο. «Αρναούτογλου πώς είσαι έτσι, είσαι σαν ελέφαντας». Αν δεν ήμουν δυνατή προσωπικότητα θα τρελαινόμουνα!

Εάν ήξερα θα αφιέρωνα τη ζωή μου στο πώς θα βοηθήσω ανθρώπους να χάσουν κιλά για να ξαναδώ το χαμόγελό τους.

Νομίζω πως ναι, είχα αυτοκτονικές τάσεις. Μου έχει αφήσει κουσούρι σαν κουσούρι αυτή η ιστορία. Όταν σου λέει ότι ανοίγουν νευρώνες, τι φάρμακα είναι αυτά; Και ο φαρμακοποιός μου το έδωσε δύσκολο.

Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας δεν ξέρεις τι θα πει ταλαιπωρία.

Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι καλό για την υγεία» ανέφερε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη

Ο παρουσιαστής δήλωσε βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη, η οποία σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει πάει σε εκπομπή του μόνο μία φορά.

Sυγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε «ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;». Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, ΤΟ 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί».

«Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το The 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. 

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για την απόφασή της να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση.

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά» είπε ο παρουσιαστής.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε ο παρουσιαστής, με τον συνάδελφό του έχει διαφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Έχω κάποιες διαφωνίες σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το δημοσιοποιήσω και δεν έχει να κάνει επί προσωπικού. Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι μεταξύ μας, χαιρετιόμαστε. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που να έχουμε μαλώσει για κάτι, έχω εγώ κάποια διαφορετική λογική στον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων που με βρίσκει λίγο αντίθετο. Δε μπορώ να μην συγχαρώ τον Γιώργο για την επιτυχία που κάνει κάθε φορά, που βρίσκει πάντα να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και θα καταφέρει να βρίσκεται κάθε φορά στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της κάθε γωνιάς από το πουθενά».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε: «Πρέπει να σεβαστούμε την επιτυχία που κάνουν κάποιοι με τον τρόπο που την κάνουν. Εάν εγώ έχω διαφορετική άποψη για τον τρόπο που λειτουργούν, το κρατάω για εμένα. Είναι 100% διαφορετικός ο τρόπος μου από αυτόν του Γιώργου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δικός μου είναι καλύτερος».

Δειτε Επισης

Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καυτό ήλιο
Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψαν στην Κένυα
Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί»
Josephine: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Aυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»