Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για την Δέσποινα Μοιραράκη – Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα της η Δέσποινα Μοιραράκη έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της - Οι πρώτες δηλώσεις: «Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα γκάζι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο #HappyDay, η Δέσποινα Μοιραράκη φεύγοντας από το τελευταίο γύρισμα του #CashorTrash είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό της.

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και επιχειρηματία, η οποία της είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη από τα γυρίσματα της σεζόν, τα γυρίσματα της νέας σεζόν που έχουν ξεκινήσει αλλά και τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις που τελικά κατέρρευσε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε στην Τίνα Μεσσαροπούλου πως φεύγοντας από το πλατό, ζαλίστηκε ενώ οδηγούσε, έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο και κάποια μηχανάκια που ήταν στο σημείο, χωρίς – ευτυχώς – να υπάρχουν άλλοι τραυματίες. Η ίδια πέρασε το βράδυ της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά με την υγεία της. 

«Ήταν πάρα πολύ κουρασμένη ζαλίστηκε και όταν ξύπνησε είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια. Τρόμαξε και η ίδια πάρα πολύ. Ήταν συσσωρευμένη κούραση με τα γυρίσματα, με τα μαγαζιά της.

Μου είπε ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, δεν το είχε καταλάβει με αποτέλεσμα αυτό που λέμε κατέρρευσε. Πήγε στο νοσοκομείο χθες από ότι μου είπε θα παρέμενε και μέσα. Εύχομαι περαστικά να είναι μόνο υλικές ζημιές».

Με αφορμή την είδηση για το τροχαίο ατύχημα που είχε η Δέσποινα Μοιραράκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί σε μια αντίστοιχη εμπειρία που είχε η ίδια πριν μερικά χρόνια. 

«Όταν μιλάμε μόνο για λαμαρίνες, κάνουμε τον σταυρό μας γιατί εγώ έχω χάσει και τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Το πιο σοβαρό ατύχημα που είχα εγώ, ήταν πριν χρόνια, όταν ήμουν στο Alter και γύρναγα από το Βόλο, όπου με είχαν στείλει με το συνεργείο να καλύψω την κηδεία του μακαριστού Χριστόδουλου.

Γύρισα με το συνεργείο από τον Βόλο, είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου στο Alter, στο Περιστέρι. Εγώ έμενα τότε στη Λαμπρινή στα Άνω Πατήσια, μια απόσταση 5-10 λεπτών. Από την κούραση που είχα, πήρα μια στροφή σε έναν δρόμο που τον έχω κάνει 100 φορές, και έπεσα πάνω σε δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα και οι άνθρωποι δεν ήταν μέσα, είχα και ασφάλεια, όλα καλά. Αλλά ήταν τέτοια η κόπωση και το σοκ… Εγώ ήμουν κουρασμένη, με έκοβαν και οι φακοί επαφής που φορούσα τότε. Μη τύχει σε άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #SuperKaterina και τόνισε:

«Είμαι καλά όσο μπορώ, είμαι ταλαιπωρημένη. Βγαίνοντας από την πόρτα του στούντιο, είχα παρκάρει εδώ το αυτοκίνητό μου, πήγα να μπω μέσα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και φαίνεται ότι έκλεισαν τα μάτια μου; Δεν ξέρω πως ακριβώς συνέβη. Αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο σταματημένο και οι μηχανές, θα είχα βγει στον δρόμο. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα είχα χτυπήσει».

«Έχω πάθει σοκ, το κεφάλι μου πονάει, έχω κάνει καρούμπαλα. Το θέμα είναι ότι έχω σοκαριστεί, έχω στεναχωρηθεί, γιατί σήμερα είναι η τελευταία μέρα του γυρίσματος και εδώ έχουμε 60 άτομα, έχουμε και τους πωλητές, έχουμε πολλή δουλειά. Πιο πολύ με άγχωσε είναι ότι αυτό που συνέβη επηρεάζει τη δουλειά», δήλωσε στη συνέχεια για να προσθέσει:

«Αυτόν τον καιρό είμαι πολύ πιεσμένη από δουλειές. Δεν είμαι απλά παρουσιάστρια, είμαι επιχειρηματίας και έχω πού συσσωρευμένη πίεση. Δεν μπορούσα σήμερα να μην έρθω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την παραγωγή. Ευτυχώς στα αυτοκίνητα δεν ήταν κανείς. Χρειάζομαι ξεκούραση».

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε και στην εκπομπή #ΤoPrwino για τον τραυματισμό της αλλά και για το πώς έγινε το τροχαίο.

«Αυτή τη περίοδο είμαι κουρασμένη και αγχωμένη, μου έχουν πέσει πάρα πολλά, έχω τα γυρίσματα και την επιχείρηση. Είναι πολύ απαιτητικά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Ήμουν στον Ταύρο, έστριψα σε ένα στενό και ξαφνικά τα μάτια μου έκλεισαν και λιποθύμησα. Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Έπεσα πάνω σε δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο και από το τράνταγμα ξύπνησα και τρελάθηκα», περιέγραψε στη συνέχεια η επιχειρηματίας».

«Ευτυχώς είμαι καλά. Έχω μόνο δύο καρούμπαλα. Ο γιατρός μου είπε ότι όλο αυτό συνέβη από υπερκόπωση», κατέληξε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δειτε Επισης

Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καυτό ήλιο
Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψαν στην Κένυα
Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί»
Josephine: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Aυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»