Ελένη Φουρέιρα: «Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια. Mας γλεντάει»

«O γιος μου με χτύπησε στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη, πριν θα είχα πάθει αμόκ» - «Στη ζωή μου δεν είμαι τόσο ψωνισμένη όσο βγαίνω στη σκηνή, εκεί νιώθω υπέρτατη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 καλεσμένη στον Τάσο Ριζόπουλο. Η pop Queen με αφορμή το νέο της hit «Αεροπλάνο» μίλησε για τις επιτυχίες της, αλλά και το καθημερινό άγχος που βρίσκεται πίσω από κάθε της νέα δουλειά.

Όπως ανέφερε: «Στο πρώτο hit ξεκινάει το άγχος, είναι αυτό που όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο hit, όμως όταν γίνει το μεγάλο hit φεύγουν όλα αυτά τα ωραία στη ζωή που είσαι ήσυχος. Γίνεται το αντίθετο, έχεις άγχος να το συνεχίσεις και όταν κάνεις και ένα μεγαλύτερο hit ξεχνάς τα πάντα και είσαι πάρα πολύ αγχωμένος και πολλές φορές δεν ευχαριστιέσαι σχεδόν τίποτα», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν θέλω να το πάω τόσο μίζερα γιατί είναι υπέροχο να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά η ανεμελιά φεύγει. Μου λείπει η ανεμελιά, να μην έχω άγχος, το πώς θα βγει το video clip, η ιδέα, το project, όλο αυτό το πράγμα έχει ένα κόστος, δεν σταματάει ποτέ», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Όσο για το εάν η ίδια κατάφερε να μειώσει το άγχος της επιτυχίας: «Όσο περνάνε τα χρόνια και ο κόσμος σε τοποθετεί στη συνείδησή του σε μια θέση είσαι λίγο πιο ήρεμος. Τα 2-3 τελευταία χρόνια το ευχαριστιέμαι λίγο παραπάνω», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

«Η Εurovision είναι κάτι πολύ αγχωτικό για τα παιδιά που διαγωνίζονται. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε φτιαγμένοι για να διαγωνιζόμαστε, αλλά για να κάνουμε κάτι από την ψυχή μας. Όταν μπαίνει μέσα μας αυτό το άγχος, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο… Δε ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω για να ξαναπάω στη Eurovision, αλλά ποτέ δε λέω ποτέ…» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί προσεχώς σε κάποιο σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση εξηγώντας τον ρόλο που και τώρα καλείται να ερμηνεύει κάθε φορά πάνω στη σκηνή.

Η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «όσον αφορά την έκθεση είναι λίγο κοντά για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Δεν τα βάζω μαζί, είναι κάτι τελείως διαφορετικό το ένα και κάτι τελείως; διαφορετικό το άλλο αλλά είναι και τόσο κοινά. Νομίζω ότι και το να είσαι πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος. Δεν είμαι δηλαδή εγώ στη ζωή μου τόσο ψωνισμένη όσο βγαίνω στη σκηνή, το λέω ειλικρινά. Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή ,νιώθω ότι δεν με πιάνει τίποτα».

«Και το νιώθω αυτό ενώ αυτό το πράγμα δεν το νιώθω στη ζωή μου καθόλου. Οπότε είναι ένας ρόλος και αυτόν τον ρόλο, αν δεν τον βιώνεις, να είσαι καλός και να το πιστεύεις και να το κάνεις, τότε δεν θα πετύχεις ούτε στη δουλειά σου ως τραγουδιστής. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ εντάξει και το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο να παίζουν τραγουδιστές στο θέατρο, αρκεί να έχουν ταλέντο για να το κάνουν ωραία. Εννοείται, αυτό δεν θα το κρίνουμε ούτε εγώ ούτε κανένας. Ο κόσμος θα το κρίνει και το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο πολλές φορές»

Ελένη-Φουρέιρα-Αλμπέρτο-Μποτία-βάφτιση-Snapinsta.app_448494714_18443901523011975_6438867075203960019_n_1024-1-e1718447772349

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο συμβάν γιο της: «Πριν από ένα μήνα με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι, ήμουν καλεσμένη στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν πήγα. Μια μέρα πριν, ο γιος μου με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη τίποτα και πριν από αυτόν μπορεί να είχα πάθει αμόκ» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στον Τάσο Ριζόπουλο.

«Ήρεμη στην καθημερινότητα με ένα παιδί 16 μηνών δεν είμαι. Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει νομίζω να με φτάνει στα όρια. Αλλά, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του, αλλά χαίρομαι που έχει ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Δειτε Επισης

Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψαν στην Κένυα
Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί»
Josephine: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Aυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»
Η απάντηση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της: «Υπέστη ρήξη ανευρύσματος»
Ο Αντώνης Ρέμος απαντά με βίντεο για τη φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»