Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φλερτάρει και με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι, συνέβη πρόσφατα»

Γιώργος Χρανιώτης για Γεωργία Αβασκαντήρα: «Δεν βλέπουμε ταινίες με τον Brad Pitt, εγώ έχω το κόμπλεξ. Στο "Legends of the Fall" άκουγα κάτι ήχους από τη γυναίκα μου που δεν ήταν ωραίοι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Γιώργος Χρανιώτης, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση του γιου του, αλλά και για τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

«Δεν είμαι πια αιώνιος έφηβος. Τα τελευταία 4-5 χρόνια αρχίσω αι καταλαβαίνω ότι είμαι άντρας. Με τρομάζει η πιθανότητα να αφήσω το παιδάκι που έχω μέσα μου αλλά μετά τον γιο μου αρχίζω και λειτουργώ αντρικά».

«Ήθελα να περάσω από το εγώ στο εμείς. Δεν είχα σκύλο μικρός, δεν είχα κάποιον να φροντίζω. Από 23 μένω μόνος μου και έπρεπε μόνος μου να φτιάξω την ψυχή μου».

1-25

«Με την έλευση του παιδιού χάρηκα ζορίστηκα λίγο μετά γιατί έπρεπε να βρω τον τρόπο να κάνω αυτό που μου είχε πει ο κολλητός μου ο Γιώργος Καραμίχος. Όταν τον είχα ρωτήσει στο δέυτερο παιδί “δεν κώλωσες;”. Ηθοποιοί είμαστε δεν είμαστε επιχειρηματίες. Του λέω “δεν φοβήθηκες ότι δεν θα έχεις χρήματα;”. Και μου λέει “όχι τα παιδιά φέρνουν λεφτά”».

Για τον ρόλο που παίζει το φλερτ στη ζωή του μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτοντας πως έχει φλερτάρει και με άνδρες, δίνοντας μάλιστα και ένα πρόσφατο παράδειγμα.

«Το φλερτ είναι επικοινωνία, πολλές φορές βλέμματική, πολλές φορές και με λέξεις. Όταν κοιτάς τον άλλο και αισθανθείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε. Δεν μου έχει συμβεί, πάντως, να θέλω να πάω στο κρεβάτι με άνδρα που έχω φλερτάρει».

Σε άλλο σημείο ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε, «Συνέβη πρόσφατα και με άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας, αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που ήμασταν σε ένα βασίλειο και μιλούσαμε με υπονοούμενα. Ήταν πολύ ωραίο, ο άνθρωπος είχε τρία παιδία, μιλούσαμε για τα παιδιά μας αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική. Μου αρέσει να μιλάω και να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και όταν αυτό αρχίζει λίγο να υψώνεται, ορίζεται ως φλερτ»

Δειτε Επισης

Είκοσι σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή για τον Αντώνη Ρέμο
Επίθεση Ρέμου στις Αρχές-«Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»
Ο Αντρέας Γεωργίου ποζάρει με μαγιό τον φακό της Σιμώνης Χριστοδούλου
Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»
Η Δέσποινα Μοιραράκη πρωταγωνίστησε σε σκηνικό καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας πριν το τροχαίο;
Στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων Παράνομης Δραστηριότητας δύο τραγουδιστές & παρουσιάστρια
Η Ελένη Καστάνη για τον χωρισμό της: «Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»
«Ο Αντώνης Ρέμος είναι στεναχωρημένος και αθωός. Αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση & διαρροή»