Κυκλοφόρησε το απίθανο videoclip των Coldplay στο μαγικό Ηρώδειο & it feels like I'm falling in love!

Aπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά, στο βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ήταν στις αρχές του Ιούνη όταν το γνωστό συγκρότημα Coldplay έδωσε δύο διαδοχικές συναυλίες στο ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στις 8 και 9 Ιουνίου στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους με το υπερθέαμα «Music of the spheres».

Όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και να τους απολαύσουν μίλησαν για μια μοναδική εμπειρία και ίσως για την συναυλία της χρονιάς.

Δεν ήταν μόνο όμως, οι δύο συναυλίες που είχαν ετοιμάσει οι Coldplay για τους Έλληνες και όσους ταξίδεψαν στην Αθήνα για να τους δουν, ήταν και η ανοιχτή πρόσκληση που έκαναν σε όσους ήθελαν να συμμετάσχουν στο βίντεο κλιπ για το νέο τους τραγούδι, Feels Like I'm Falling in Love.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ είχε αποφασιστεί να γίνουν στο Ηρώδειο και εκεί βρέθηκαν περίπου 2500 άτομα, για να βοηθήσουν τους Coldplay με το γύρισμα του νέου τους τραγουδιού.

Ανάμεσα στα 2.500 άτομα βρέθηκε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι ως την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον φίλο και συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά.

Το βίντεο κλιπ του Feels Like I'm Falling in Love κυκλοφόρησε την 1η Ιουλίου στο YouTube και όπως αναμενόταν το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Γυρισμένο όλο σε ασπρόμαυρο φόντο, με χρήση της νοηματικής καθ' όλη τη διάρκεια του κομματιού - άλλωστε οι Coldplay θέλουν η μουσική τους να είναι προσβάσιμη σε όλους, κάτι που φάνηκε και από τα μέτρα στη συναυλία τους - και το Ηρώδειο με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να κάνει το μεγάλο φινάλε, γεμίζοντάς μας το κλιπ με χιλιάδες φωτάκια.

Στα σχόλια πολλοί απ' όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο γύρισμα στο Ηρώδειο, έγραψαν πόσο απίστευτο τους φαίνεται που συμμετείχαν στο βίντεο κλιπ του αγαπημένου τους συγκροτήματος, ενώ όλοι συμφώνησαν πως oι Coldplay μπορεί να είναι 27 χρόνια συγκρότημα, τα τραγούδια που βγάζουν όμως είναι ακόμη το ίδιο «δυνατά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από τη συγκεκριμένη ημέρα και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τι εμπειρία… Ευχαριστούμε Coldplay».

Δειτε Επισης

Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»
«Ο Αντώνης Ρέμος είναι στεναχωρημένος και αθωός. Αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση & διαρροή»
Η αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την νέα σχέση με την ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Φαίη Σκορδά για την σχέση της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά: «Σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον, δεν είμαι»
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου - Η κοινή φωτό