Οι celebrities, οργώνουν τα νησιά και ποζάρουν με το μαγιό τους

Μάρα Ζαχαρέα, Φαίη Σκορδά, Βίκυ Καγιά, Μαρία Σολωμού, Δανάη Παππά, Μαρία Κορινθίου, Ιωάννα Μαλέσκου, Χριστίνα Μπόμπα, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για μια ακόμη χρονιά, η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε την Πάρο για να περάσει ένα μέρος των διακοπών της, καθώς είναι ένα νησί που λατρεύει.

Η ανκοργούμαν που είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της, όπου στο μπαλκόνι έχει φτιάξει το απόλυτο σκηνικό για να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται με θέα τη θάλασσα.

Η Μάρα Ζαχαρέα, στην φωτογραφία που ανήρτησε ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό, ενώ κάνει ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Είναι το λεγόμενο βαριέμαι να πάω θάλασσα».

mara-zaxarea-2-large

Η Αντίπαρος φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Σολωμού, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες μας έδωσε μια γεύση από τις διακοπές της στην Αντίπαρο μαζί με τους φίλους της.

«ANTIPAROS. Μα πείτε μου……υπάρχει καλύτερο νησί????? Όχι θα πω εγώ!», έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Δανάη Παππά, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός», έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Εδώ και έναν χρόνο περίπου, ο σύντροφος της ηθοποιού δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μεγανήσι, για αυτό τον λόγο η Δανάη Παππά περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της εκεί.

Η ίδια, ως λάτρις των social media δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί, οι οποίες ήταν γεμάτες χρώματα, βουτιές, ανεμελιά και χαρά.

Η Βίκυ Καγιά αυτές τις μέρες βρίσκεται διακοπές στη Μύκονο και δημοσιεύει όμορφα και ξέγνοιαστα στιγμιότυπα από το υπέροχο κυκλαδίτικο νησί.

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως απολαμβάνει τον ελεύθερο της χρόνο και εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή για να ηρεμήσει μετά τη συνειδητή της απόφαση να απέχει από την τηλεόραση

Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο Σούνιο πέρασε η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εδώ και λίγες εβδομάδες, ωστόσο δεν έχει φύγει ακόμα εκτός Αθηνών.

Η παρουσιάστρια, μετά από μια απαιτητική χρονιά ήθελε να χαλαρώσει και να να φορτίσει τις μπαταρίες της, για να επιστρέψει ανανεωμένη τηλεοπτικά, χωρίς ακόμα να ξέρουμε ποια εκπομπή θα αναλάβει.

Μπάνιο, θάλασσα και ρομαντικά δείπνα ήταν το περιεχόμενο από τις φωτογραφίες της, με την ίδια να δείχνει ευδιάθετη και χαλαρή.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, η Ιωάννα Μαλέσκου χαλαρώνει μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την μικρή τους και όλοι μαζί περνούν ποιοτικό χρόνο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το μαγιό της και πήγε να απολαύσει το μπάνιο της, σε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Στις εικόνες που ανέβασε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της την βλέπουμε να ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της, με τους followers της να την αποθεώνουν.

Στη Νάξο περνά το φετινό της καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δυο κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε πριν μερικές ημέρες και η μικρότερη αδελφή της Instagramer, Ελίνα, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στο εξωτερικό. Χριστίνα και Ελίνα Μπόμπα έχουν μια άριστη σχέση και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, μιας και η χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει δε τους επιτρέπει να βρίσκονται πολύ συχνά.

Έτσι, οι δυο γυναίκες φροντίζουν να καλύπτουν το κενό του προηγούμενο διαστήματος με τις κοινές διακοπές τους στη Νάξο. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και μια σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τη μικρότερη αδελφή της, Ελίνα και όπως θα δεις η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

«Έστω και λίγες καλοκαιρινές μέρες μαζί» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Τις διακοπές της στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Μασσαλία συνεχίζει η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποίος φρόντισε να ενημερώσει τους followers της στο Instagram για την νέα επίσκεψή της στο εθνικό πάρκο Calanques.

Για την περίσταση η Μαρία Κορινθίου φόρεσε ένα κόκκινο μπικίνι και πόζαρε μπροστά στον φακό.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα, λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια, που θα γεννήσει το επόμενο διάστημα το παιδί της με τον Γιώργο Λιβάνη, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεo, στο οποίο βρίσκεται στη θάλασσα και χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλιά της με φόντο, το ηλιοβασίλεμα.

«Ανυπομονώ να δούμε αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί μικρούλι μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει τις διακοπές της στον Θεολόγο μαζί με φίλους.

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του «Survivor» κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να ξεκουραστεί μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, όπου βρισκόταν σε εκπομπή του MEGA.

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος – Αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους
Το κόκκινο χαλί στα #MTVVMAs 2024! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη
Ο Tommy Hilfiger, αναδεικνύει το ναυτικό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner
Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024
Εξιτήριο μετά το χειρουργείο για την Χριστίνα Κοντοβά – Το μήνυμα της: «Όλα είναι καλά, αλλά με πολύ πόνο»
Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά - Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση
Τommy Hilfiger και Stray Kids στην Νέα Υόρκη για την φθινοπωρινή καμπάνια 2024
Η Βίκυ Καγιά περπάτησε και στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024!