Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς

Αυτό είναι το καλοκαίρι της Μαρίνας Σάττι! Το #Zari μπήκε στο παγκόσμιο Top 50 του #Spotify

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρίνα Σάττι γνωρίζει μεγάλη αποδοχή, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, από τους απανταχού θαυμαστές της. Οι συναυλίες της είναι sold out σε όλη την Ελλάδα και γενικότερα όπου πάει σαρώνει.

Συγκεκριμένα, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του CD της και δύο μήνες μετά τη Eurovision το «Zari» της Μαρίνας Σάττι συνεχίζει να ανεβαίνει κατηγορία στα charts. Με πάνω από 50.000.000 streaming points, έγινε αυτήν την εβδομάδα το πρώτο διαμαντένιο σε ψηφιακές πωλήσεις single αλλά και η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού με διαμαντένιες πωλήσεις.

Λίγο καιρό πριν, το «Zari» αποτέλεσε το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατάφερε να μπει στο παγκόσμιο Top 50 του Spotify, αλλά και να μπει σε charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Νορβηγία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ουκρανία, η Τσεχία, η Κύπρος, η Μάλτα, η Σερβία, η Σλοβενία, η Αρμενία, η Τουρκία και η Ουγγαρία.

Μέχρι σήμερα το «Zari» μετράει πάνω από 25.000.000 streams στο Spotify και 40.000.000 προβολές στο YouTube, αριθμοί που το κατατάσσουν ως ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στην ιστορία της δισκογραφίας. Το «Zari» συμπεριλαμβάνεται στο Νο 1 album της Μαρίνας Σάττι «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η ίδια δεν πιστεύει πως στα 37 χρόνια της η μοίρα τής χρωστούσε τέτοια μεγάλη επιτυχία και όπου πάει μιλά ανοιχτά για όσα βιώνει και ευγνωμονεί την τύχη της.

Παράλληλα μετά την μεγάλη επιτυχία της πρεμιέρας στους Δελφούς, οι “Ικέτιδες" με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Κονιόρδου, Μιχαλοπούλου, Παπαληγούρα, Σακελλαρίου και Τσορτέκη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς η πρεμιέρα των Ικέτιδων από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, στον τόπο όπου το 1930 πρωτοακούστηκε η ίδια μετάφραση του έργου του Αισχύλου, ένα κατάμεστο θέατρο επιβράβευσε με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα τις εξαιρετικές ερμηνείες των Λυδίας Κονιόρδου, Λουκίας Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκη Σακελλαρίου, Γιάννη Τσορτέκη αλλά και του εντυπωσιακού 15μελούς γυναικείου Χορού της παράστασης με προεξάρχουσα την Χριστίνα Σουγιουλτζή.

Εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Επίδαυρο, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζουν την εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες», με τη σκηνοθετική υπογραφή της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννας Κάλμπαρη.

Μια παράσταση για τις βαθιές ρίζες της πατριαρχίας και τον τρόπο με τον οποίο καθόρισαν τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα.

Λένα Παπαληγούρα και Λουκία Μιχαλοπούλου μαζί με τους Γιάννη Τσορτέκη και Άκη Σακελλαρίου, συνθέτουν το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό σύνολο μιας παράστασης που σηματοδοτείται από την επιστροφή της κορυφαίας Ελληνίδας τραγωδού Λυδίας Κονιόρδου στο αργολικό θέατρο.

Στις παραστάσεις της Επιδαύρου, η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES, που παίρνουν μέρος στον εντυπωσιακό πενηνταμελή Χορό.

Παραστάσεις στις 23 και 24 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024. Και περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

iketides-periodeia 18 13 22 23 15 10 24 21 1721812151074-695126636-20
iketides-periodeia 18 13 22 23 15 10 24 21 1721812151074-695126636-20

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»