Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: «Να με αφήσουν έξω από τις κόντρες»

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου για την ηθοποιό που βρέθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής διασπείροντας τον κορωνοϊό - Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή η οποία αρνήθηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία για το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star ανέφερε: «Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα φορώντας μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορωνοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ η Βάνα Μπάρμπα απάντησε μέσω του Star: «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Και τόνισε ξεσπώντας: Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο 27:00 EΔΩ

Η Βάνα Μπάρμπα έστειλε και τις ευχές της για καλές διακοπές μέσα από το νέο της βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα και την διαδικτυακή εκπομπή που προετοιμάζει: «Ετοιμάζουμε μια πολύ όμορφη εκπομπή, ελπίζω να σας αρέσει, θα ανεβαίνει και στο youtube για να έχουμε μια άμεση επαφή. Από 25 Αυγούστου αρχίζουμε τα γυρίσματα…» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή η οποία αρνήθηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία για το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ: «Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνίδα τραγουδίστρια και φίλη μου – την ξέρω χρόνια – την Δέσποινα Βανδή. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε γιατί οι καλλιτέχνες έχουν και πολιτική άποψη με τις επιλογές τους και μπράβο. Καμιά φορά οι πολιτικοί δεν τολμούν, οι καλλιτέχνες όμως τολμούν», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»