Οι celebrities, άφησαν πίσω τους τον καύσωνα και ξεκίνησαν τις θαλασσινές αποδράσεις

Σμαράγδα Καρύδη, Ναταλία Δραγούμη, Δανάη Παππά, Ιωάννα Λίλη, Έλλη Κοκκίνου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ελένη Βουλγαράκη, Βασιλική Μιλλούση, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Σολωμού με το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το καλοκαίρι τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτές, το ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό πάνω στο σκάφος του, ενώ κάνουν τη βόλτα τους στη θάλασσα.

Η ηθοποιός ποζάρει μπροστά στο σκάφος με ένα ολόσωμο μαγιό με λουλούδια και λευκό καφτάνι, ενώ ο Θοδωρής Αθερίδης είναι στον ρόλο του «καπετάνιου».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε: «Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα με βάρκα».

Η Βασιλική Μιλλούση φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της παρέα με τις κόρες της!

Η όμορφη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής είναι αρκετά ενεργή στα social media και απολαμβάνει να μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από την καθημερινότητά της, είτε αυτές αφορούν στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο με τις κόρες της Λένια και Σοφία στο οποίο γυμνάζονται και φορούν... ασορτί μαγιό!

Οικογενειακές διακοπές για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη με τις κόρες τους, Αντριάνα και Ελπινίκη.

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ANT1, θέλησε για λίγο να κάνει ένα «διάλειμμα» από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να απολαύσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

Αυτές τις ημέρες η Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους βρίσκονται στην Αστυπάλαια και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο Instagram, έχουν μαγευτεί οικογενειακώς.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ανήρτησε και κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της στην παραλία.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ναταλία Δραγούμη, ανεβάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες στο Instagram.

Η ηθοποιός, κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Αθήνα και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα, φορτίζοντας τις μπαταρίες της για την επόμενη χρονιά.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Ναταλία Δραγούμη στο Instagram, τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι,

Φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι που αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της, η ηθοποιός μαγνητίζει τα βλέμματα με την καλλίγραμμη μορφή και το ακτινοβόλο της χαμόγελο.

Η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αντίπαρο και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στην παραλία.

σολωμου

Σε μία από αυτές, ποζάρει με το μπικίνι της κι ένα ψάθινο καπέλο, πάνω σε μια βάρκα. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Πολύ φασέα. Άλλος με τη βάρκα μου;».

σολλ

Στην Κίμωλο επέλεξε να ταξιδέψει η Δανάη Παππά μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κολυμπάει στα καταγάλανα νερά της θάλασσας, ενώ σε άλλο σημείο ξαπλώνει στα βράχια διαβάζοντας ένα βιβλίο. «Η ζωή μου τελευταία» έγραψε η Δανάη Παππά στη λεζάντα.

Ημέρες συνεχούς καύσωνα περνά η χώρα και τι καλύτερο από το να μπορείς να βρεις μέσα στην καθημερινότητά σου μερικές ανάσες δροσιάς. Αυτό έπραξε και η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία βρέθηκε στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου για να κάνει τις απαραίτητες βουτιές.

Η γοητευτική δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε με το κατακόκκινο μαγιό της.

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στα social media μια σειρά από καλοκαιρινά στιγμιότυπα που είχε τραβήξει, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις φωτογραφίες, ενώ βρισκόταν σε μία σύσκεψη, όπως αναφέρει.

Για να «πάρει δύναμη», θέλησε ωστόσο, να κάνει μια αναδρομή στις προηγούμενες ημέρες και να θυμηθεί πού ήταν.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε φαίνεται να ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία, ενώ σε άλλες φωτογραφίες δείχνει άλλες καλοκαιρινές στιγμές και μέρη που επισκέφτηκε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Δεν είμαι εκεί. Είμαι σε επαγγελματική σύσκεψη. Οι άνθρωποι του ραντεβού θα δουν αυτό το ποστ και θα θεωρήσουν ότι είμαι ασόβαρη και θα εκπλαγούν γιατί τόση ώρα νομίζουν ότι ψάχνω μειλ ή κάτι άλλο εξίσου σημαντικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κυρίες & κύριοι του ραντεβού που θα δείτε αυτό το ποστ, ήμουν 100% συγκεντρωμένη απλά το μυαλό μου για να συγκεντρωθεί κι άλλο -επειδή απ τις 10 το πρωί ασχολούμαι με δουλειά- πρέπει να δει θάλασσα και να σκεφτεί που ήταν λίγες μέρες πριν προκειμένου να πάρει δύναμη. Ευχαριστώ για την κατανόηση, επανέρχομαι δριμύτερη».

Η Ιωάννα Λίλη, αυτή την περίοδο απολαμβάνει το καλοκαίρι της, φυσικά με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δύο παιδιά τους στη Σαντορίνη.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το ολόσωμο λεοπάρ μαγιό της, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Η ίδια πόζαρε με θέα την υπέροχη Καλντέρα και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε αμέτρητα σχόλια και likes από τους followers της.

Δειτε Επισης

Η Ανθή Φακιδάρη η πρώτη Ελληνίδα που περπατήσε στo iconic runway της #VictoriasSecret: Το show επέστρεψε!
Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 21 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου
Νicole Kidman και Salma Hayek τσακώθηκαν μπροστά στους φωτογράφους - Κόκκαλο η Κaty Perry
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που ενθουσίασε το κοινό της μόδας στο #ParisFashionWeek
M&S Κύπρου: Το «Fashion That Matters» επιστρέφει, με τη Δημιουργική Υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου
Η #VictoriaSecret επιστρέφει στα show αλλιώς - Μοντέλα με καμπύλες & αναπηρίες - Guest star η superstar, Cher
Η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη του Jean Paul Gaultier στο #ParisFashionWeek - Εμφανίστηκε με κοντό καρέ
Η Δούκισσα Νομικού στο catwalk με την Jane Fonda, Eva Longoria, Heidi Klum, Κendall Jenner & Cara Delevingne
H Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνιστή τον MINGYU
Η Calvin Klein επιμελήθηκε τις εμφανίσεις του Jeremy Allen White και Idris Elba στα #EmmyAwards2024