Οι celebrities, πόζαραν με το μαγιό τους και φόντο το απέραντο γαλάζιο

Ζέτα Δούκα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Κατερίνα Λιόλιου, Χριστίνα Κολέτσα, Σοφία Παθέκα, Ναταλία Αργυράκη, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Ηλιάκη και η Ελίνα Παπίλα με το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπικίνι από τις καλοκαιρινές διακοπές της, το οποίο συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα, τονίζοντας τη σημαντικότητα του να αγαπάμε το σώμα μας, όπως και να είναι.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία σε μικρότερη ηλικία έχει περάσει διατροφικές διαταραχές, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πώς αντιμετώπιζε το σώμα της, πριν καταφέρει να το αγαπήσει όπως είναι.

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου μέχρι να το αποδεχτώ, να το προσέξω και να το αγαπήσω όσο του αξίζει. Για πολλά χρόνια, ειδικά στην εφηβεία μου και λίγο αργότερα, το αντιμετώπιζα εχθρικά, του φερόμουν με ασέβεια, προσπαθούσα να το εκδικηθώ για το γεγονός ότι ανήκε σε έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα θέματα του μυαλού του. Ειδικά το καλοκαίρι, αισθανόμουν εξαιρετικά άβολα. Προσπαθούσα να βρω μαγιό που το κάλυπταν όσο περισσότερο γινόταν κι αν τα σχόλια που άκουγα ήταν κολακευτικά και στην αντίθετη κατεύθυνση με αυτό που φανταζόμουν, αισθανόμουν ακόμη πιο άσχημα.

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια και πολλή δουλειά για να μπορέσω να θεραπευτώ και να συμφιλιωθώ εντέλει μαζί του. Να μπορέσω να το αποδεχτώ και να το χαρώ οπως πραγματικά είναι. Να το ευχαριστήσω που έφερε στον κόσμο το παιδί μου και που στα 50 χρόνια μου, παρ’ όλες τις αλλαγές της ηλικίας, επιμένει να είναι υγιές και δυνατό ανεξάρτητα από αυτά που πέρασε.

Και κυρίως να φέρει το μήνυμα ότι αν τα κατάφερα εγώ, τότε μπορούμε όλοι! Μόνο να υπάρχει θέληση και σωστή καθοδήγηση. Όμορφα μου πλάσματα, χαρείτε το σώμα σας, αγαπήστε το και προβάλλετέ το όσο και όπως θέλετε! Είναι δικό σας , είναι μοναδικά διαφορετικό και εξαιρετικά πολύτιμο. Καλό καλοκαίρι!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται να απολαμωάνει τις βουτιές της στη θάλασσα, δίπλα σε έναν γλάρο.

Στο ένα στιγμιότυπο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιμείται τις κινήσεις του, κάνοντας πως πετάει, ενώ στο δεύτερο τον χαζεύει μέσα από το νερό.

Με full εξοπλισμό θαλάσσης αλλά όχι στη θάλασσα πόζαρε η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία φόρεσε το μπικίνι της, μία μάσκα θαλάσσης και πήρε στα χέρια τα βατραχοπέδιλά της.

Η τραγουδίστρια άφησε για λίγο τις πίστες και ξεκίνησε τις διακοπές της δίχως να αποκαλύπτει τον προορισμό.

«Στις διακοπές νιώθω να ξαναγίνομαι 15 χρονων κοριτσάκι! Αυτό δεν είναι το σημαντικό; Να κρατάμε την παιδικότητα μας και την ανεμελιά από τα πιο αθώα και όμορφα μας χρόνια!

Το μόνο που χρειάζομαι: μια μάσκα να βλέπω το βυθό και ένα χαμόγελο να μου υπενθυμίζει πως η ευτυχία έρχεται από τα πιο απλά και πιο μικρά πράγματα. Είναι όλα μπροστά μας, αρκεί να σηκώσουμε τα μάτια να τα προσέξουμε και να τα εκτιμήσουμε» έγραψε η Κατερίνα Λιόλιου με τα σχόλια θαυμασμού να πέφτουν βροχή.

Στη Μύκονο περνά μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μαζί με καλή της φίλη απόλαυσε χαλαρές στιγμές στην παραλία και πόζαρε με φόντο το απέραντο γαλάζιο στον φωτογραφικό φακό.

Η κάμερα του #MykonosLiveTV την εντόπισε και σε μια βραδινή της έξοδο να περιηγείται στα σοκάκια του νησιού.

Για τη βόλτα της στα Ματογιάννια η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα μπλε φλοράλ εφαρμοστό φόρεμα και καπέλο.

Η Χριστίνα Κολέτσα ανέβασε τη... θερμοκρασία μέσα από τη νέα ανάρτησή της στο Instagram!

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες της από το βραδινό της μπάνιο!

«Καλοκαιρινές νύχτες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και μας άφησε να απολαύσουμε το καλλίγραμμο κορμί της.

Στην άκρη μίας πισίνας πόζαρε η Σοφία Παθέκα, η οποία απόλαυσε χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές αναζητώντας λίγη δροσιά.

Μαύρο ολόσωμο μαγιό με διαφάνεια καταφέρνει να κλέψει με ευκολία τα βλέμματα. «90% happy 😃10% burned ☀️» έγραψε στη λεζάντα και στη συνέχεια τα likes έπεσαν βροχή.

Τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές φαίνεται πως θέλει να βιώσει η Ναταλία Αργυράκη ύστερα από μια καθ’ όλα απαιτητική τηλεοπτική σεζόν όπου και βρέθηκε πάλι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

Έτσι, λίγες μέρες μετά την αυλαία της εκπομπής, η δημοσιογράφος άφησε πίσω τον καύσωνα της πρωτεύουσας και ξεκίνησε τις θαλασσινές της αποδράσεις.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να δημοσιεύσει δυο εικόνες με μαγιό λίγο μετά το μπάνιο της. «Γενικώς, η πόζα του καλοκαιριού και της ανεμελιάς» έγραψε, λιτά, η Ναταλία Αργυράκη στη λεζάντα της δημοσίευσης από το Λουτράκι όπου και βρισκόταν εκείνη την ώρα.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της δείχνει να βιώνει η Βίκυ Κάβουρα αφού έγινε μανούλα, κάτι που ήθελε πάρα πολύ. 

Η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ήρθε στον κόσμο στις 30 Μαΐου αλλά η νέα μανούλα έχει τόσο πολύ επανέλθει στη σιλουέτα της.

Λογικό, θα σκεφτεί κανείς αφού η όμορφη ηθοποιός και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν πολύ προσεκτική στη διατροφή της ενώ ακολουθούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής για να διατηρείται σε φόρμα.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρία Ηλιάκη όμως μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο!

Μέσα από μια φωτογραφία μας έδειξε τόσο το ιδανικό beach look όσο και την εικόνα της δίχως ίχνος ρετούς.

Εξάλλου η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ μακριά από όλο αυτό με τις επεξεργασμένες φωτογραφίες καθώς στα social της θα δεις πολλά βίντεο στα οποία είναι χωρίς μακιγιάζ και «πειράγματα».

Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την παραλία. Ποζάρει με το ολόσωμο λευκό μαγιό της και salty hair.

Η Ελίνα Παπίλα αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από κάθε είδους επαγγελματική υποχρέωση.

«Εγώ στο τρίτο παιδί πήρα ξανά αρκετά κιλά και ποτέ δεν ήμουν skinny και ποτέ δεν έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη. Πάντα είχα τα κιλά μου και χωρίς εγκυμοσύνη. Απλά κάποιο καλοκαίρι μου άρεσε να τρώω όλη μέρα παγωτά γιατί έτσι ήθελα. Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο πότε γεννάς; Με γελάκια". Εμένα με στενοχωρεί ότι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να στενοχωρήσουν έναν άνθρωπο. Τι θέλω να πω, ότι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης ή κάποιου προβλήματος ή για κάποιο λόγο παίρνεις κιλά, ε και τι έγινε; Γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα κινητό ή σε έναν υπολογιστή και πληκτρολογεί τέτοια σχόλια;

Θα σου πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που έχει παραπάνω κιλά και δεν θέλει να τα χάσει. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα πιο αδύνατο, πιο κομψό ή της δικής μας αισθητικής σώμα. Εγώ θέλω να πω για αυτούς που στέλνουν τέτοια μηνύματα που διάβασα για την Lana Del Rey και για άλλες περιπτώσεις, όταν δείχνεις με τον δάχτυλο κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα», έχει δηλώσει η ίδια για την αρνητική κριτική που της έχει γίνει σε σχέση με τα κιλά.

Δειτε Επισης

Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner
Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024
Εξιτήριο μετά το χειρουργείο για την Χριστίνα Κοντοβά – Το μήνυμα της: «Όλα είναι καλά, αλλά με πολύ πόνο»
Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά - Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση
Τommy Hilfiger και Stray Kids στην Νέα Υόρκη για την φθινοπωρινή καμπάνια 2024
Η Βίκυ Καγιά περπάτησε και στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024!
Η iconic γαζελα, Naomi Campbell τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με το λευκό μπικίνι της!
#VeniceFilmFestival 2024: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην glam πρεμιέρα με ταινία του Τim Burton
#VeniceFilmFestival 2024: Οι αφίξεις των celebrities και τα looks που ξεχώρισαν