Μελέτης Ηλίας: «Ήμουν τρομερά κ@λόφαρδος, γιατί θα μπορούσα να είμαι στα θυμαράκια από τα ναρκωτικά»

«Η ζωή μου δίδαξε ότι ήμουν τρομερά τυχερός, γιατί θα μπορούσα να είμαι και στα θυμαράκια από αυτό… Στα 45 μπορώ να πω ότι έχω περάσει από φάσεις νεανικής ηλιθιότητας… »

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μελέτης Ηλίας στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή #ΚαλύτεραΑργά.

Ο ηθοποιός, αναφερόμενος στις νέες τηλεοπτικές προκλήσεις που έρχονται για εκείνον αφού θα πρωταγωνιστεί στη «Μάγισσα», πλάι στη Μαρία Κίτσου, αποκάλυψε στοιχεία του ρόλου του αλλά και της νέας αυτής δουλειάς:

«Θα δούμε 100 χρόνια πριν. Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση, ούτε η εποχή. Είναι η Ενετοκρατία που δεν έχει αποτυπωθεί σε κινηματογράφο και τηλεόραση» είπε αρχικά.«Και το να συμμετέχεις σε κάτι που είναι αχαρτογράφητα νερά είναι δύσκολο αλλά μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που δεν έχεις κάπου να πιαστείς... Δεν έχεις ανταγωνισμό, κάνεις κάτι για πρώτη φορά».

Στη συνέχεια, ο Μελέτης Ηλίας παραδέχτηκε: «Μου αρέσει να κάθομαι. Σε κάποιους τους φαίνεται περίεργο όταν το λέω αλλά η φύση μου είναι να κάθομαι».

Ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα του προηγούμενου διαστήματος, που τον ήθελαν να αποχωρεί από τα γυρίσματα ενός σήριαλ, όταν του έγινε καλύτερη οικονομικά πρόταση για κάποια άλλη δουλειά.

«Το Μενίδι, όπου μεγάλωσα, μου έμαθε ότι ο λόγος μετράει. Και μάλιστα πρόσφατα, επειδή μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, ειπώθηκε σε κάποια δημοσιεύματα ότι εγώ είχα κλείσει για μία δουλειά, είχα δώσει τα χέρια και σηκώθηκα και έφυγα για να πάω σε μία άλλη», τόνισε ο Μελέτης Ηλίας.

«Δεν θα υπήρχε ποτέ μέσα μου αυτή η option, να δώσω τον λόγο μου σε κάποιον και να σηκωθώ να φύγω, επειδή είναι καλύτερα τα οικονομικά ή καλύτερη δουλειά ή καλύτερος ο λόγος. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο που κάποιος αποφάσισε να το γράψει χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Φυσικά και δεν ισχύει, γιατί αν έδινα τον λόγο μου, θα τον κρατούσα. Αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή και στα 20 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα ο Μελέτης Ηλίας.

Για τις διάφορες φάσεις που πέρασε στη νεανική του ηλικία αλλά και τον λόγο που αποκάλυψε δημόσια ότι στο παρελθόν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μίλησε ο Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναϊδα Νέγκα.

«Ο κύριος λόγος που είπα ότι έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, ήταν για να πω στα νέα παιδιά ότι ακόμη και αν πέσουν σε αυτή τη παγίδα, μπορούν να βγουν και να μην κολλήσουν σε αυτά. Η δήλωση αυτή, σαν τίτλος, είναι πολύ πιασάρικη, “έχω κάνει ναρκωτικά”, είναι πιασάρικη γιατί δεν το περιμένει κανείς και γιατί δεν είναι τόσο πολιτικά ορθό να το παραδεχτείς δημόσια.

Ο λόγος που το είπα είναι γιατί στάθηκα τρομερά τυχερός, γιατί υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσα να είχα καταστραφεί. Δεν καταστρέφονται όλοι, αλλά καλό θα ήταν να μη το ρισκάρουμε. Εγώ, επειδή μένω και σε μια ¨δύσκολη περιοχή” και περνάω και το βλέπω γύρω μου, αυτό που λέω είναι ότι, ναι, δοκίμασα βλακωδώς γιατί ήταν η τρέλα της νεότητας, ήταν μια παρέα και μια συγκυρία, αλλά αν γύρναγα τη ζωή μου πίσω δε θα το ξαναέκανα.

Η ζωή μου δίδαξε ότι ήμουν τρομερά τυχερός, γιατί θα μπορούσα να είμαι και στα θυμαράκια από αυτό… Στα 45 μπορώ να πω ότι έχω περάσει από φάσεις νεανικής ηλιθιότητας… » αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε και για τις αγαπημένες του συνήθειες, μία από τις οποίες είναι και το γήπεδο. Πώς συμπεριφέρεται όμως εκεί;

Ο ίδιος εξήγησε: Μου αρέσει να ξεδίνω, να πηγαίνω στο γήπεδο και να φωνάζω. Θα βρίσω στο γήπεδο, όχι προσωπικά κάποιον αλλά θα βρίσω. Άμα με πνίγει το δίκιο, δεν πάει να με δείχνει η κάμερα θα το υπερασπιστώ το δίκιο μου! Πια δεν είμαι στη φάση να τρέχω στα στενάκια, το έχω κάνει στα 20. Τότε έγινε μια συμπλοκή και αρχίζω να τρέχω και συνειδητοποιώ ότι με κυνηγούν οι αστυνομικοί. Κρύφτηκα σε ένα μαγαζί γιατί ήταν εύκολο να πέσω και να με χτυπήσουν. Η παιδική συνθήκη και των φιλάθλων – οπαδών είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη!».

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια