Ο Γιώργος Λιάγκας έδιωξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό από την Τήνο: «Φύγε γιατί δεν χωράει δύο ωραίους το νησί»

Ούτε για αστείο δεν θα έπρεπε να το πει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας, γιατί αν θα έπρεπε κάποιος να φύγει από την Τήνο λόγω... ομορφιάς, σίγουρα θα ήταν αυτός. Εντελώς αντικειμενικά και άκρως φιλικά δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης, πουθενά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στην Τήνο - Τα πειράγματα στον τραγουδιστή.

Ημέρες απόλυτης χαλάρωσης απολαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα με τον #ToPrwino στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην Τήνο και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά. Στο βίντεο που δημοσίευσε ένα βίντεο από τις διακοπές του στο νησί και ανέφερε:

«Εδώ είμαστε στη μεγαλύτερη φυσική πισίνα της Ελλάδας κι ίσως του κόσμου. Είναι απίστευτο σημείο, παλιό λατομείο με πράσινο μάρμαρο Τήνου. Μπήκαν τα κύματα μέσα και δημιούργησαν αυτή τη φοβερή φυσική πισίνα. Καλό καλοκαίρι!»

Στη συνέχεια δημοσίευσε κι ένα βίντεο από τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νησί. «Τι σου άρεσε στην Τήνο; Το χωριά, το φαγητό;» ρωτά ο Γιώργος Λιάγκας τον Κωνσταντίνο Αργυρό και παρακάτω του λέει χιουμοριστικά: «Τώρα φύγε γιατί δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί. Για εσένα το λέω»

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται για ακόμα μία συναυλία που θα γράψει ιστορία, καθώς θα εμφανιστεί στο εμβληματικό Royal Albert Hall, στο Λονδίνο, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μεταξύ των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην ιστορική και φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Άννα Βίσση, Μίκης Θεοδωράκης, Yani, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας ενώ θα αποτελέσει τον πρώτο Έλληνα καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στον χώρο εδώ και δεκαετίες.

Η συναυλία στο Royal Albert Hall έρχεται μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει τη φετινή sold out περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Royal Albert Hall είναι μία από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου και στα περισσότερα από 150 χρόνια λειτουργίας του έχει διοργανώσει χιλιάδες παραστάσεις παγκόσμιας κλάσης, έχοντας πάντα αυστηρά κριτήρια για τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί και υψηλά standards αισθητικής.

Στη σκηνή του έχουν ανέβει καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως οι Frank Sinatra, Pink Floyd, Eric Clapton, Beatles, Rolling Stones, Adele και David Bowie, ενώ κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει σπουδαία events, όπως η Eurovision (1968), τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) και πρεμιέρες σπουδαίων κινηματογραφικών ταινιών.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»