Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα ανεχτώ να συνεχιστεί αυτή η ηθική κατρακύλα και κατάντια. Είναι παθογένεια»

Εκλέχθηκε συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Ξέσπασε μετά την αισχρή επίθεση που δέχτηκε η μητέρα της στα social media: «Μητέρες, παιδιά, οικογένεια, πρέπει να μένουν μακριά από το βόθρο τον social media»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη. Αφορμή στάθηκε η «επίθεση» που δέχτηκε η μητέρα της στα σχόλια κάτω από μια ανάρτηση της δημοσιογράφου και Ευρωβουλευτή, όταν αποφάσισε να εκφράσει τη συγκίνησή της για την κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη που έχει αποδείξει ότι πάνω από την οικογένειά της δεν βάζει κανέναν και τίποτα, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση και να προχωρήσει σε ένα ξέσπασμα μέσα από τα stories της.

«Θα κάνω μια ευγενική παράκληση, και θα παρακαλέσω να γίνει σεβαστή. Σε αυτή τη πλατφόρμα, δεν έχω απαγορεύσει ποτέ σε κανέναν να γράψει αυτό που θέλει στα σχόλιά μου.

Αφήνω ανοιχτή την εφαρμογή σχολίων ώστε ο καθένας να μπορεί να στάξει τη χολή του, να εκφράσει τον θυμό του, τον εαυτό του, να δείξει το επίπεδό του, να πει την καλή του κουβέντα, να εκφράσει τη θετική του άποψη, την υποστήριξή του. Τις τελευταίες ώρες όμως, έχει βρεθεί στο στόχαστρο η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ γιατί κάτω από μια ανάρτησή μου, “τόλμησε” να εκφράσει τη συγκίνησή της και την περηφάνεια της, για εμένα, το παιδί της.

Αν και οι περισσότεροι έβαλαν στη θέση της αυτή την τοξική ακόλουθό μου, υπήρχαν και κάποιοι ακόμα που συνέχισαν τις τοξικές αναφορές στη ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο καθένας έχει ελεύθερη πρόσβαση σε εμένα να εκφράσει αυτό που νιώθει. Μητέρες, παιδιά, οικογένεια, πρέπει να μένουν μακριά από το βόθρο τον social media. 

Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα. Αν συνεχιστεί αυτή η ηθική κατρακύλα και κατάντια ορισμένων εδώ, θα υποχρεωθώ να λειτουργήσω προστατευτικά, απενεργοποιώντας τα σχόλια. Είναι ντροπή. Είναι προσωπική (άλλων βεβαίως) αλλά και κοινωνική παθογένεια αυτό που συμβαίνει και κάποια πράγματα δε θα τα ανεχτώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

d835ab79-f67a-48c2-8daa-efbfaa9a973d

H επίμαχη ανάρτηση που έφερε τα απαράδεκτα σχόλια

Την Τρίτη 16/7 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία στην πρώτη της απόπειρα να κατέβει στον στίβο της πολιτικής εκλέχθηκε με τη ΝΔ. 

Η δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής πλέον μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από τη μέρα της ορκωμοσίας και έγραψε, 

«Σήμερα, οι 21 Έλληνες ευρωβουλευτές ορκιστήκαμε στο Στρασβούργο. Δεσμεύτηκα με σεβασμό και πίστη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις που φέρει το αξίωμα, σε όλες τις αξίες που πρεσβεύει το όργανο. Έδωσα το λόγο της τιμής μου πως για τα επόμενα πέντε χρόνια ότι θα υπηρετώ το συμφέρον της χώρας μας, τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και ορκίστηκα γι’ αυτό που προεκλογικά δεσμεύτηκα:

να φέρω τη φωνή όλων όσων με ψήφισαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, όλων όσων μάχονται να ακουστούν αλλά δεν έχουν βήμα, όλων όσων εμποδίζονται να μιλήσουν, όλων όσων κάποιοι απαιτούν να το «βουλώσουν.» Κανένας δεν έχει το δικαίωμα , σαφώς ούτε και τη δύναμη , να μας «βουλώσει» το στόμα».

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε και τη δύναμη, να μας εμποδίσει να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψη μας, να μας εμποδίσει να ακουστεί η φωνή μας. Και όσο αυτή δυναμώνει, όσο αυτή γίνεται πιο σίγουρη και πιο στιβαρή, τόσο οι τραμπουκισμοί θα μοιάζουν με ψέλλισμα».

Παράλληλα την πρώτη της διάκριση έλαβε η Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λίγες ημέρες αφότου ορκίστηκε.

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία τον περασμένο Ιούνιο, φαίνεται ότι μπήκε δυναμικά στον νέο της ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη εκλέχθηκε συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια θέση που πολύ σπάνια παίρνει πρωτοεκλεγμένος ευρωβουλευτής. 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»