UNLIMITED DOUBLE TOUCH: Τo εμβληματικό lipstick της KIKO MILANO

Σε έξι νέες limited edition αποχρωσεις και μια νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την brand ambassador Emma Roberts - Επαναπροσδιορίζοντας το εμβληματικό - ματ και gloss - κραγιόν με 16 ώρες διάρκεια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η KIKO MILANO, το No1 Make Up brand της Ιταλίας που εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία από τον Όμιλο Φάις, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για το Unlimited Double Touch, το υγρό lipstick με τις απεριόριστες δυνατότητες, με το λανσάρισμα να γίνεται από τη brand ambassador Emma Roberts, στην πρώτη της συνεργασία με το brand.

Τα visuals της καμπάνιας - με εικόνες της Sarah Silver και βίντεο σε σκηνοθεσία του Damien Krisl - εστιάζουν στην επικοινωνία των πλεονεκτημάτων του προϊόντος: τη διάρκεια έως και 16 ώρες και την εξαιρετική απόδοση χρώματος που δεν μεταφέρεται.

Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το βίντεο της καμπάνιας είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας με την Emma Roberts. Περιλαμβάνονται πολλές εμβληματικές τοποθεσίες στο Μιλάνο, αναδεικνύοντας την αίσθηση αυτοπεποίθησης και τη φυσική ομορφιά με φόντο τα μνημεία της ιταλικής μητρόπολης.

Μιλώντας σχετικά, η Emma Roberts σχολίασε: «Τα γυρίσματα της καμπάνιας Unlimited Double Touch ήταν μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία για ένα must-have προϊόν για τα χείλη. Στόχος μας από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε μια καμπάνια που θα ξεχώριζε. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πορεία εξερεύνησης της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας, με το Μιλάνο να αποτελεί το επίκεντρο της ιστορίας. Ήταν απίστευτο να βλέπουμε όλους τους συντελεστές να εργάζονται για να ζωντανέψουν αυτό το εκπληκτικό ταξίδι από διαφορετικές οπτικές γωνίες! Η ομορφιά για μένα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και το να μη φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Αυτό σημαίνει για μένα KIKO Milano».

Untitled

Το Unlimited Double Touch είναι ένα εμβληματικό lipstick της KIKO Milano. Ένα υγρό κραγιόν που εφαρμόζεται σε δύο βήματα, προσφέροντας πλούσιο ματ χρώμα στο ένα άκρο και gloss στο άλλο, για έντονη απόδοση χρώματος και άνετη αίσθηση. Δημιουργήστε το look σας όπως θέλετε, παίζοντας με το ματ και το gloss για μέγιστο αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Αποκτήστε αδιάβροχη, μακράς διάρκειας κάλυψη έως και 16 ώρες με έντονη απόδοση χρώματος, που δεν μεταφέρεται για το απόλυτο ανεξίτηλο lip look.

Η νέα καμπάνια Unlimited Double Touch παρουσιάζει μια limited edition έκδοση με έξι επιπλέον αποχρώσεις, ειδικά για βραδινές εμφανίσεις με λαμπερό χρώμα. Ανακαλύψτε πλούσια κόκκινα, βαθιά, σκούρα μοβ και απαλά nude, όλα με το χαρακτηριστικό φινίρισμα Unlimited Double Touch και ένα στρώμα εντυπωσιακής λάμψης. Η προσθήκη έξι επιπλέον SKUs ανεβάζει τον αριθμό των αποχρώσεων της σειράς Unlimited Double Touch στις 30, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε beauty look.

Launch_UDT-LimitedEdition_LandingPage_Box-GTL Untitled_design_1350x643 71uqKPIJ92L._SL1200__1 4c087a90-7c38-2a4e-6c28-e907737efffd images kiko_milano_unlimited_double_t_1701263944_25e25220_progressive kiko-milano-unlimited-double-touch-lipsticks-swatches-v0-cn21756ur7v81 cn-11134207-7r98o-ln3r34tj93vd99
Launch_UDT-LimitedEdition_LandingPage_Box-GTL Untitled_design_1350x643 71uqKPIJ92L._SL1200__1 4c087a90-7c38-2a4e-6c28-e907737efffd images kiko_milano_unlimited_double_t_1701263944_25e25220_progressive kiko-milano-unlimited-double-touch-lipsticks-swatches-v0-cn21756ur7v81 cn-11134207-7r98o-ln3r34tj93vd99

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
H Κaty Perry έταξε δημόσια στοματικό σεξ στον Οrlando Bloom αν καθαρίσει την κουζίνα: «Καθάρισα όλο το σπίτι!»
Ευχάριστα νέα για την Ειρήνη Μερκούρη! Έγινε μητέρα για πρώτη φορά!
Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης ανακοίνωσαν το επόμενο κοινό τους βήμα, μετά το διαζύγιο: «Ο τελευταίος χορός»
To μήνυμα της Αθηνάς Οικονομάκου στον Bruno Cerella: «Γύρνα πίσω στο σπίτι»
Ενοχλημένος ο σύντροφός της Φαίη Σκορδά: «Μην παίζετε φωτογραφίες και στοιχεία μου»