Η Άννα Βίσση περπάτησε στους δρόμους του Ηρακλείου και προκάλεσε ντελίριο

Η Άννα Βίσση έβγαλε φωτογραφίες, μοίρασε αγκαλιές και «συναντήθηκε» με … κρητική παράδοση, δοκιμάζοντας τις ικανότητες της στο λαούτο: «Αν δεν υπήρχε η μουσική η ζωή μας θα ήταν βουβή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά τις τρεις μαγικές συναυλίες στην Λάρνακα και λίγο πριν από τη μεγάλη εμφάνιση στο Ηράκλειο η Απόλυτη μιλά για την περιοδεία της, την αγάπη της για την Κρήτη, την 51χρονη καριέρα της και τη σχέση της με τον χρόνο

Η σχέση του κόσμου με την Άννα Βίσση είναι μαγική. Μπορεί να είναι η Απόλυτη, να προετοιμάζει σχολαστικά την κάθε της εμφάνιση και να έχει ήδη συμπληρώσει 51 χρόνια θεαματικής καριέρας, ωστόσο η αναμφισβήτητη σταθερά στη ζωή της είναι η αμοιβαία δυνατή σχέση που τη συνδέει με το κοινό.

Η Ελίνα Φαρσάρη και το #cretalive συνάντησε την Άννα Βίσση λίγο πριν από την πρώτη της συναυλία στην Κρήτη στο πλαίσιο της περιοδείας της «Προτιμώ… Άννα Βίσση», που έχει εξελιχθεί στο κορυφαίο γεγονός του φετινού καλοκαιριού, με αλλεπάλληλα sold out σε κάθε σταθμό.

Προερχόμενη από την Κύπρο όπου έδωσε τρεις συναυλίες στη γενέτειρά της τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί με την Κρήτη επισημαίνοντας ότι για την ίδια οι εμφανίσεις της στο νησί προσλαμβάνουν μεγάλη σημασία. «Θέλω να δώσω πίσω στους Κρητικούς, όλη την τιμή που μου κάνουν» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στην πρώτη περιοδεία της καριέρας της που έγινε και πάλι στην Κρήτη, στο πλευρό του «αρχάγγελου» Νίκου Ξυλούρη.

Η Άννα Βίσση μίλησε ακόμη για την καλλιτεχνική της πορεία, το στοίχημα της συνεχούς εξέλιξης και τα δημιουργικά σχέδια της ίδιας και του Νίκου Καρβέλα. Φυσικά, αναφέρθηκε στη σχέση της με το κοινό μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τους νεότερους σε ηλικία θαυμαστές της που έκαναν το «Προτιμώ» και τα «Χρυσοψαρα» τα χιτ του καλοκαιριού.

Η Άννα Βίσση συναντήθηκε με τους φίλους της, έβγαλε φωτογραφίες, μοίρασε αγκαλιές και «συναντήθηκε» με … κρητική μουσική παράδοση, δοκιμάζοντας τις ικανότητες της στο λαούτο με τη βοήθεια του Γιώργου Γλυκοκόκαλου και του Χρήστου Σφακιανάκη.

«Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η σχέση μου με τον χρόνο, με φοβίζει μόνο υπό κάποιες συνθήκες, του να πάψω να είμαι αυτή που είμαι, να πάψω να είμαι καλά. Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», δηλώνει η Άννα Βίσση.

«Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου επί σκηνής. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη», υπογραμμίζει η τραγουδίστρια.

«Με τον Νίκο (Καρβέλα) πάντα θα ετοιμάζουμε κάτι. Το να κάνουμε ένα νέο θεατρικό είναι ακόμα υπό σκέψη, πρέπει να βρεθεί ένα θέμα, όπως είχαν οι «Δαίμονες», η «Μάλα» και οι «Καμπάνες του Edelweiss». Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται», απάντησε η Άννα Βίσση σε σχετική ερώτηση.

Η συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηράκλειο θα δοθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 21:30. Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, θα ακολουθήσει η συναυλία στα Χανιά, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 21:30.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη