Olivia Munn για Shannen Doherty: «Δεθήκαμε μέσα από τη μάχη μας με τον καρκίνο, είμαι συντετριμμένη»

Η Olivia Munn αποκάλυψε τα τελευταία μηνύματα που της είχε στείλει η #Brenda της σειράς #BeverlyHills90210: «Πέτα ψηλά αετέ μου» - Sarah Michelle: «Πώς βρίσκεις τις σωστές λέξεις για να συνοψίσεις 30 χρόνια φιλίας;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Olivia Munn μίλησε για τη Shannen Doherty και πόσο την στήριξε, στη μάχη της με τον καρκίνο.

Η 53χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αφού είχε διαγνωστεί στο τέταρτο στάδιο. Η νέα θεραπεία που ακολούθησε, με έκχυση, δεν είχε τελικά, τα αποτελέσματα που περίμενε.

Η Olivia Munn, η οποία επίσης, διαγνώστηκε με καρκίνο, μίλησε για εκείνη σε story που έκανε στο Instagram και ανέφερε πως είναι συντετριμμένη από τον θάνατό της, αφού είχαν έρθει πολύ κοντά τελευταία.

Ανέφερε μάλιστα, πόσο την στήριξε, μόλις έμαθε για τον αγώνα που δίνει η Μαν. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαι απόλυτα συντετριμμένη από τον θάνατο της Shannen Doherty Όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, θυμάμαι πόσο γενναία άφησε τον κόσμο να την ακολουθήσει στο ταξίδι της και να την προσεγγίσει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γίναμε στιγμιαία φίλες, κάτι που ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω μερικές φορές, γιατί το να την παρακολουθώ στη σειρά Beverly Hills για μένα ήταν το παν, όταν ήμουν 10 ετών».

Όπως εξήγησε, η μάχη και των δύο με την αρρώστια τις έκανε να δεθούν πολύ μεταξύ τους. «Δεθήκαμε μέσα από μια κοινή μάχη και την επιθυμία μας να βοηθήσουμε κι άλλες γυναίκες. Κοιτάζοντας πίσω, στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε πριν μερικούς μήνες, με ρώτησε πώς τα πήγαινα κι αν μπορεί να κάνει κάτι για μένα. Πραγματικά, μου προσέφερε την υποστήριξή της παρόλο που ήταν μέσα στο τελευταίο στάδιο της καταπολέμησης αυτής της φρικτής ασθένειας», ανέφερε.

Τέλος, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της λέγοντας πως: «Ο καρκίνος είναι πραγματικά τρομακτικός και η Shannen τον αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, δύναμη και χάρη. Στέλνω όλη μου την αγάπη στη μητέρα της που ήταν η καλύτερη φίλη, ήρωας και πρωταθλήτρια σε κάθε της βήμα. Πέτα ψηλά αετέ μου».

Untitled

Kαι η Sarah Michelle έκανε μια ανάρτηση στα social media για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της φίλη, που έφυγε από τη ζωή.

Η Sarah Michelle και η Shannen Doherty συνδέονταν εδώ και 30 χρόνια με μία βαθιά φιλία, με την ηθοποιό να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατό της.

Σε δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα της εξέφρασε τα συναισθήματά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πώς βρίσκεις τις σωστές λέξεις για να συνοψίσεις 30 χρόνια φιλίας; Συνεχίζω να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πονάει τόσο πολύ μόνο επειδή, υπήρχε τόση αγάπη. Σας ευχαριστώ, για όλα τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας. Λατρεύω όλα τα μηνύματα για το πώς η Σάνεν ήταν τόσο σημαντική για εσάς. Ας την τιμήσουμε λοιπόν».

Στη συνέχεια, πρότεινε ο κόσμος να προχωρήσει σε μια κίνηση για να τιμήσει τη μνήμη της. Καθώς όλοι γνώριζαν την αγάπη της για τα ζώα, η Sarah Michelle ανέφερε πως ο καθένας θα μπορούσε να κάνει μια φιλανθρωπία και να δωρίσει χρήματα ή να προσφέρει στέγη για τα αδέσποτα ζώα.

Ειδικότερα, αναφέρει: «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η Σαν τα ζώα, ειδικά τα σκυλιά. Στη μνήμη της, ας στηρίξουμε τις φιλανθρωπίες των αγαπημένων μας ζώων. Είτε πρόκειται για δωρεά χρημάτων, είτε σταματώντας στο τοπικό καταφύγιο και προσφέροντας αγκαλιές και βόλτες σε ζώα που φιλοξενούνται εκεί ή ακόμα απλά βάζοντας τα με ετικέτα στα σχόλια για να μάθουν άλλοι άνθρωποι για τη δουλειά τους. Ξέρω ότι αυτό θα έκανε το κορίτσι μας χαρούμενο (και θα έφερνε αυτό το εκ βαθέων γέλιο της, που όλοι αγαπήσαμε)».

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη