Η Φαίη Ζαφειράκου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο - Κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τον σύζυγό της

Η πρωταγωνίστρια «Της αγάπης μαχαιριά» ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και προκάλεσε ζημιές στο ξενοδοχείο που έμεναν στην Κάρυστο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής (14-07) η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός καθώς κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και διέλυσε τα πάντα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Κάρυστο οπού διέμεναν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το eviathema.gr ο καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές. Η ηθοποιός άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία οπού λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η εικόνα του δωματίου αυτό μαρτυρούσε αφού μέσα βρίσκονταν σπασμένα γυαλιά και τζάμια και καθρέφτες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην σύζυγός της στους αστυνομικούς, δεν επιτέθηκε μόνο στον ίδιο, αλλά στον 12χρονο γιου τους που ήταν μαζί τους στο διαμέρισμα όπου έμεναν στην Κάρυστο.

Η ηθοποιός αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε αργά το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

fay3

Το χρονικό του επεισοδίου

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ενδοοικογενειακής απειλής σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14.07.2024) γύρω στις 23.45 στην Κάρυστο σε βάρος του πρώην συζύγου της και του ανήλικου παιδιού τους.

Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.07.2024) στην Κάρυστο και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στο θύμα της επίθεσης χορηγήθηκε έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει αν το θέλει ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Ο 57χρονος πρώην σύζυγος της ηθοποιού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί να πάει σε κάποια δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι επιθυμούσε να παραμείνει στο σπίτι που έμεναν. Δήλωσε επίσης ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης πρώην συζύγου του.

Ακόμη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον 12χρονο γιο του κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

Η ηθοποιός φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Zougla.gr η ηθοποιός, είναι η Φαίη Ζαφειράκου η οποία τη δεκαετία του 2000 πρωταγωνίστησε με τον Κώστα Σόμμερ στην πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Της αγάπης μαχαιριά» όπου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου όπου αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

oRdfoZHZVEPLIJYFf5haxYAHLMa

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»