Μελέτης Ηλίας: «Αποδείχθηκε ότι, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο»

Για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Μελέτης Ηλίας: «Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και έχω να τη μνημονεύω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» με τον Μάνο Νιφλή και περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε, όταν κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας, έπρεπε να νοσηλευτεί επειγόντως και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη δύσκολη γειτονιά που μεγάλωσε, λέγοντας πως εκείνα τα χρόνια που ήταν παιδί, δεν το καταλάβαινε.

Μίλησε για τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι γονείς του ως μοναχοπαίδι που ήταν, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του υπήρξε υπάλληλος στο Υποθηκοφυλακείο και η μητέρα του αναισθησιολόγος για πολλά χρόνια στο ΚΑΤ.

Όπως αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας, οι γονείς του δεν του έφεραν αντίρρηση όταν εκείνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική όμως ο πατέρας του τον συμβούλεψε να ψαχτεί και αλλού σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνε.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις δύσκολες στιγμές από τη ζωή του που θυμάται, είπε ότι μία από αυτές ήταν όταν ήταν σε περιοδεία και πονούσε πολύ.

Τόσο που παρ' όλο που ήθελε να συνεχίσει τον ρόλο του στο σανίδι δεν άντεξε και έφυγε για το νοσοκομείο. Όπως αποδείχτηκε καλώς έπραξε καθώς ήταν σκωληκοειδίτιδα που αν καθυστερούσε θα τού γυρνούσε σε περιτονίτιδα και τότε τα πράγματα θα δυσκόλευαν τόσο που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Εγώ γενικά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω και μου είναι μη διαχειρίσιμες είναι σε σχέση με θέματα υγείας, είναι πέρα από τις δυνάμεις μου. Μία πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν εν μέσω περιοδείας είχα ξαφνικά τρομερούς πόνους», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

«Αποδείχθηκε ότι, εάν λειτουργούσα με το δεδομένο ότι είμαι ηθοποιός και θα παίξω ακόμα και με 40 πυρετό, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ήταν μία σκωληκοειδίτιδα που θα εξελισσόταν σε περιτονίτιδα και το πρόλαβα τελευταία στιγμή», περιγράφει ο ηθοποιός στην κάμερα του #OneChannel.

«Έμεινα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και έλεγα ότι είχα άγιο που τελευταία στιγμή είπα «τα παρατάω όλα και πάω να με δει κάποιος». Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και έχω να τη μνημονεύω σχεδόν δέκα χρόνια μετά», κατέληξε στην ιστορία του ο Μελέτης Ηλίας.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια